Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Aoleu, Claule! Naspa ! Si eu ma simt rau tare de tot cand o comit ! Si cand ma duc la sefu....are asa o fata dezamagita cand se uita la mine ! Asta-i faza cea mai dureroasa : se uita la mine si ma intreaba calm "Care-i motivul ?" de parca eu am vrut sa gresesc ...
Bine, sa nu excludem nici faza in care urla de se aude pana la etajul trei !!!!!! Dar din fericire niciodata nu urla pe nedrept, adica doar cand o comitem ! Si din fericire pentru mine o comit rar ...
Sa ne fereasca DD de greseli !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lasa Laura ca eu am comis-o cu sefu langa mine...nici unu nu ne-am dat seama de greseala decat dupa ce am dat-o in bara tantalai O rezolvam noi cumva fara sa mai stie si altcineva
Azi la 16.30 spart usa cu capu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ce m-am delectat cu povestile voastre de la servici!
As vrea si eu sa intru in discutie, dar nu am cum; nu am sef, inca nu am inceput munca ; nu vreau sa intru in amanunte; va spun doar ca incep din 15 februarie. (sper ca atunci nu va mai interveni nimic).
Avand in vedere ca nu lucrez, ma duc maine in MM cu oferta de poze pt 8 martie; sper sa fac banuti frumosi (macar ca anul trecut). Cand ma intorc o sa pun pe net modele de anul asta ca sa le vedeti si daca va plac o sa va fac si voua ca sa impartiti pe la bunicute. O sa lipsesc vreo 2 saptamani, asa ca va rog sa ma treceti motivata .

Laura, super dragute pozele de la petrecere; m-am distrat de Daria dansatoarea!
Si noi avem regula asta: sotu` nu-si cumpara nimic fara mine; ba mai mult, sunt f multe chestii pe care i le cumpar singura (inclusiv pantaloni); la pantofi nu m-am bagat inca, dar nici mult nu mai am

Clau, sa inteleg ca mai nou l-ai lasat pe Raul la bunici? dar cum asa? (daca ne-ai pove, sa ma scuzi ca te intreb, dar n-am fost pe faza) cred ca te simti super nasol; si pe ce perioada il lasi acolo?
daca nu e pe o perioada f lunga nu te necaji; Raul nu va suferi; nu va avea nimic ce sa-ti reproseze.

Mickyyy, ai fost la medic? cum te mai simti? Dar Daria?

-ici multi! sa aveti grija de voi!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetelor eu sunt in zona in fiecare noapte si dupa ce citesc nu mai am putere sa mai scriu, desi as vrea. Sper sa reusesc sa va scriu maine cate ceva despre noi ca acum e iar trecut de miezul noptii. Va pup.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Am reusit sa fac poze posetei si margelelor facute de mine in vacanta de iarna. Poze .Poseta e facuta din raiat (mi-am facut si o fusta din acelasi material) si dintr-un guler mostenit de la mama , iar margelele erau cumparate gata facute dar nu aveau cercei asa ca le-am modificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Of, of, of... cat am scris si am pierdut tot textul intr-o secunda
Dragele mele dragi!
Voiam sa va urez si eu cu maaaare intarziere LA MULTI ANI, sa aveti un an bun, plin de bucurii si mai ales sanatate!
Va mai spuneam ca de nu stiu cate ori am inceput sa scriu si a trebuit sa abandonez. Si la noi anul 2006 a continuat cu multa munca, agitatie, timpul parca se tot scurteaza...
De sarbatori am fost la Odobesti. Pacat ca nu a fost zapada, dar macar am avut soare si o atmosfera de vacanta. De Revelion am evadat 2 zile la Soveja cu mai multi prieteni, unde ne-am curatat plamanii de praful Bucurestiului, caci aerul de acolo e deosebit (demult aveau chiar si o baza de tratament pentru cei cu afectiuni respiratorii, tocmai din cauza aerului). Ne-am distrat, ne-am relaxat, dar parca totul a fost prea scurt.
Sper ca de acum inainte sa reusesc sa va scriu mai des. Doar pentru saptamana viitoare nu promit, caci sotul meu drag iar va fugi intr-o delegatie, 7 zile, timp in care toate vor fi numai in sarcina mea.
Pupici dulci la toata lumea si sa auzim de bine!

Ela 14+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Am si poze cu noua mea freza

Ela ce bine ca avem vesti de la tine. M-am uitat pe pozele tale...cam tot asa arata si casa noastra dupa ce pleaca musafirii...n-am vazut poze cu burtica ta.

Mergi la inceput

Laura - iti sta foarte bine tunsoarea!
N-am mai pus poze recente. Voi incerca zilele astea sa va arat cateva de la Revelion. Chiar imi dau seama ca nu am mai facut poze de ceva timp.

Ela 18+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

uitati poze: aici

Ela 18+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

raspund si eu la catalog cu absente motivate

functionez cu un pentium 2 de prin 900 toamna , o sa scriu mai multe mesaje scurte ca sa nu raman fara ele ca asa greu merge....degeaba am haute vitesse

eu nu am inceput anul cu bine , ci chiar rau asa ca am nevoie de moral

daca o i-au cronologic ar fi cam asa

final de an cu gastro-n 2, numai chef de sarbatori cand stai 5 ore pe buda si tipi la consoarta sa se grabeasca ca ai si tu nevoie urgenta, si nu te asezi bine ca iar ii trebuie si lui si ca e musai sa te dai la o parte

30 dec mi se rup si ochelari ca sa fie totul in ton

31 pierd cainele care apare ulterior singur pe la 9 seara

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput