Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 25
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Da, Clau e bine ca s-a animat subiectul, dar am ramas doar trei care postam....
Chiar patru
Sa sti ca si la noi e nebunie mare...de cand am inceput anu e tot asa, se munceste intr-un ritm nebun. Ma enerveaza cand vin colegii mei din delegatii de prin Ungaria/Germania, de pe unde mai avem noi firma si ne povestesc cat sunt de calmi toti si ca muncesc la viteza melcului, iar noi tragem ca nebunii
E adevarat ca suntem primii din trust, dar nu si la salarii 
bebe2004 spune:
Buna fetelor.
Cred ca ma duc acasa si indop copilul cu poezii si cantecele. Pai m-a lasat Mickyyy cu gura cascata. Bravo voua.
Laura, dar musafiri primesti? O sa vin in Gl pe 5-6 mar la o conferinta. Poate ne vedem si noi macar seara un pic. Unde e Gradina Botanica, ca acolo se tine? E in oras sau in afara?
Ela, mie imi treceau greturile doar cu sana sau lapte batut. Dar cred ca depinde de la gravida, la gravida. Bine ca e puiutul bine.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Andreea, primi musafiri bineinteles ! Gradina Botanica e in oras, pe Faleza Dunarii. As vrea sa ne intalnim. Nu ramai si de 8 martie ? Fetele de pe forum de la subiectul galatencelor pregatesc o intalnire exact atunci !
Edit: e pe teme economice sau juridice conferinta ? Poate arnjez cu sefu sa merg si eu.
Asa stam impreuna doua zile nu doar doua ore.![]()
bebe2004 spune:
Laura, e pe fonduri europene, FP7 si Fonduri Structurale. Fima voastra cu ce se ocupa? O sa-ti trimit o invitatie, dar nu o am inca, in caz ca va incadrati la ceva. Intrarea e libera oricum.
Mai vb.
Acum ma pregatesc de o plecare la Iasi, de maine pana sambata. Dar acolo nu stiu pe nimeni.
Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Firma are ca obiect de activitate proiectare navala, Andreea. Trimite-mi te rog invitatia sau un site ceva...sa -mi fac o idee.
Clau te primim si pe tine !
Mickyyy spune:
mama ce guralive ati fost azi
.
si eu vreau la intalneala, ma luati si pe mine?!
bebe, la mine's innebunite amandoua dupa cantecele, asa ca toata ziua merge calculatorul cu melodii pentru copii. Probabil si de-asta le-a prins Daria atat de repede, ca eu una n-am incercat niciodata s-o invat ceva. Cu malina recunosc, am mai incercat, ba un cantecel, ba o poezie, dar cu daria a venit de la sine.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Neata!
Repede repede ca nu prea pot sta...haideti la o cafea 
Am fost ieri cu Raul la control si Doamne multam n-are nimic la plamani, mi-a zis sa continuam tratamentul si cand l-am temrinat sa-l lasam in pace, ca tusa asta trece. 
Nu am putut pleca de acasa fara masca Spiderman
Toata lumea s-a uitat la el
Pediatra a zis ca inca n-a avut onoarea sa-l consulte pe Spiderman 
Aaaaaaaa, ieri i-a zis la tati "bunule esti ingenios" 
Gata fuggggggggg
Mickyyy spune:
Neata
si noi la cafeluta.....ca pe cea de la serviciu am ratat-o, era cafetiera goala cand am ajuns eu (la mai bine de jumatate de ora dupa inceperea programului
)
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
'Neata!
Hahaha, Clau, ce simpatic Raul cu masca lui si cu bunul "ingenios"! Si pe mine ma surprinde Cristina cu tot felul de cuvinte cam 'mari' pentru varsta ei. Vreau si e cafea, daca mai ai!
Andreea, Laura - ce frumos ca v-ati putea vedea... vreau si eu!
Mickyyy - in sfarsit, am reusit sa le vad pe fetele tale, caci la serviciu nu merg filmuletele. Bineinteles ca fii-mea s-a cocotat in brate la mine si a inceput sa ma intrebe cum le cheama pe fetite si sa cante cu ele. Sa va traiasca, sunt niste scumpe!
Veveeeee - LA MULTI ANI, SA VA TRAISCA FETITA!!! 
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre