Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Da, Clau e bine ca s-a animat subiectul, dar am ramas doar trei care postam....

Chiar patru
Sa sti ca si la noi e nebunie mare...de cand am inceput anu e tot asa, se munceste intr-un ritm nebun. Ma enerveaza cand vin colegii mei din delegatii de prin Ungaria/Germania, de pe unde mai avem noi firma si ne povestesc cat sunt de calmi toti si ca muncesc la viteza melcului, iar noi tragem ca nebunii E adevarat ca suntem primii din trust, dar nu si la salarii

hai ce mai astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor.
Cred ca ma duc acasa si indop copilul cu poezii si cantecele. Pai m-a lasat Mickyyy cu gura cascata. Bravo voua.
Laura, dar musafiri primesti? O sa vin in Gl pe 5-6 mar la o conferinta. Poate ne vedem si noi macar seara un pic. Unde e Gradina Botanica, ca acolo se tine? E in oras sau in afara?
Ela, mie imi treceau greturile doar cu sana sau lapte batut. Dar cred ca depinde de la gravida, la gravida. Bine ca e puiutul bine.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea, primi musafiri bineinteles ! Gradina Botanica e in oras, pe Faleza Dunarii. As vrea sa ne intalnim. Nu ramai si de 8 martie ? Fetele de pe forum de la subiectul galatencelor pregatesc o intalnire exact atunci !
Edit: e pe teme economice sau juridice conferinta ? Poate arnjez cu sefu sa merg si eu. Asa stam impreuna doua zile nu doar doua ore.

Mergi la inceput

voi o puneti de o intalneala?? Ce ma enervatiiiiiii

hai ce mai astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Laura, e pe fonduri europene, FP7 si Fonduri Structurale. Fima voastra cu ce se ocupa? O sa-ti trimit o invitatie, dar nu o am inca, in caz ca va incadrati la ceva. Intrarea e libera oricum.
Mai vb.
Acum ma pregatesc de o plecare la Iasi, de maine pana sambata. Dar acolo nu stiu pe nimeni.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Firma are ca obiect de activitate proiectare navala, Andreea. Trimite-mi te rog invitatia sau un site ceva...sa -mi fac o idee.
Clau te primim si pe tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

mama ce guralive ati fost azi .

si eu vreau la intalneala, ma luati si pe mine?!

bebe, la mine's innebunite amandoua dupa cantecele, asa ca toata ziua merge calculatorul cu melodii pentru copii. Probabil si de-asta le-a prins Daria atat de repede, ca eu una n-am incercat niciodata s-o invat ceva. Cu malina recunosc, am mai incercat, ba un cantecel, ba o poezie, dar cu daria a venit de la sine.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Neata!
Repede repede ca nu prea pot sta...haideti la o cafea

Am fost ieri cu Raul la control si Doamne multam n-are nimic la plamani, mi-a zis sa continuam tratamentul si cand l-am temrinat sa-l lasam in pace, ca tusa asta trece.
Nu am putut pleca de acasa fara masca Spiderman Toata lumea s-a uitat la el Pediatra a zis ca inca n-a avut onoarea sa-l consulte pe Spiderman

Aaaaaaaa, ieri i-a zis la tati "bunule esti ingenios"

Gata fuggggggggg

hai ce mai astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata

si noi la cafeluta.....ca pe cea de la serviciu am ratat-o, era cafetiera goala cand am ajuns eu (la mai bine de jumatate de ora dupa inceperea programului )

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Hahaha, Clau, ce simpatic Raul cu masca lui si cu bunul "ingenios"! Si pe mine ma surprinde Cristina cu tot felul de cuvinte cam 'mari' pentru varsta ei. Vreau si e cafea, daca mai ai!
Andreea, Laura - ce frumos ca v-ati putea vedea... vreau si eu!
Mickyyy - in sfarsit, am reusit sa le vad pe fetele tale, caci la serviciu nu merg filmuletele. Bineinteles ca fii-mea s-a cocotat in brate la mine si a inceput sa ma intrebe cum le cheama pe fetite si sa cante cu ele. Sa va traiasca, sunt niste scumpe!

Veveeeee - LA MULTI ANI, SA VA TRAISCA FETITA!!!

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput