Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
gripo spune:
CRI, sa inteleg ca ti-e baiatul cuminte? inca? la ora asta?
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
varsta RADUCU
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center][b]Eloise...ti-au mai trecut hemoroizii ? Ca mie nu.
Inni, eu am mai scris ca mie mi-au trecut spectaculos cu o crema de la magazinul Naturalia de pe Calea Floreasca de vis a vis de Euroclinic
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Roxana01 spune:
Fetelor,
azi m-am intalnit cu sotul Adrianei Mica, care mi-a dat pachetul lor pt cele trei fetite si mamica lor. Sunt foarte fericita ca am reusit sa ne mobilizam si am vrut sa impartasesc acest lucru cu voi. daca vreuna dintre fetele care stau in zona titan mai vor sa-mi dea mie pachetul pt ca ma voi intalni cu Cri, scrieti-mi PM sa va dau nr meu de tel.
o seara si o noapte linistita,
Roxana, mamica de Daria Elena (06.09.06)
cri19 spune:
MEPHALA puiul meu nu a avut nici un fel de problema dupa vaccin,nici febra,nici altceva.Insa am remarcat ca daca eu sunt deranjata la stomac (ca la mine asta e problema) si puiul are mai multa zemuta la kaka.
Te rog sa-mi spui si mie de unde sa cumpar ce mi-ai recomandat pt. ochisori;eu am fost la plafar si n-am gasit;poate n-am cautat unde trebuia .
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
cri19 spune:
DORI sa vezi si sa nu crezi;de doua zile mi s-a cumintit odorul;a dormit si peste zi la el in patut fara scandal. Cred ca s-a prins ca ma pregatesc sa-l tai de la tinut in brate si s-a hotarat s-o lase mai moale .Imi pare rau ca ti-ai sucit si lungit gatul uitandu-te dupa noi,dar programul nostru s-a dat peste cap pt. ca ne-am mai intalnit cu o fata de pe forum careia i-am dat hainute de la Andrei pt. un baietel care se va naste luna asta.Poate ne plimbam maine;ne auzim la tel.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
eloise spune:
Inni nu mi-au trecut, si nasol e ca nici constipatia n-a cedat, desi am urmat sfaturile voastre, consum cele 5 Activii pe zi, musli, mere, ulei de masline, paine deloc... Si weekendul asta de exemplu...nimic...cand ma gandesc ce ma asteapta faiaiaaaa!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
inni spune:
Marina mai ai ambalajul ca sa-mi spui si mie ce continea ?
Io nu stiu ce sa mai fac. Astea pe care le folosesc eu sunt bune..nu ma mai doare nimic dupa ce le aplic...dar la 2-3 zile o iau de la capat. Azi ma gandeam daca nu de la alaptatul asta o fi...desi mi-e teama sa nu debitez o prostie. Ma gandeam ca poate grasimile mi se duc in lapte si prea putine in bolul alimentar ca sa emulsioneze mancarurile alea pe acolo Hai ca am descris frumos
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
gripo spune:
CRI, sigur! tel de dimineata ca sa facem programul bebeilor noi, nu ei noua!( ce vise!)
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
varsta RADUCU
eloise spune:
Pai Inni, a cam picat Webshots-ul, cand merge cand nu merge... uite DIN NOU poate merge acum
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloise
Inni nu mi-au trecut, si nasol e ca nici constipatia n-a cedat, desi am urmat sfaturile voastre, consum cele 5 Activii pe zi, musli, mere, ulei de masline, paine deloc... Si weekendul asta de exemplu...nimic...cand ma gandesc ce ma asteapta faiaiaaaa!
Eloise, eu la Ana am avut problema asta mai tare decat acum. Stiu ca mi-a ajutat si ceva numit Paragel - ulei de parafina cu gust de zmeura sau ceva de genul asta. Era destul de scump, se lua o lingur la culcare...Dar mi s-a parut ca a ajutat
In plus, nu lasa mai mult de 2 zile....pune un supo cu glicerina, ca daca se intareste iti irita si mai si hemoroizii
Eu nu am fost constipata decat 2 zile de data asta, suficient pentru a capata niste rani...hemoroizi sangeranzi...DUpa aia, cu toate ca scaunul era moale, tot ieseam invariabil cu sange si dureri cumplite. De cand m-am dat cu crema aia naturala, n-am mai avut probleme. SImt ca nu s-au resorbit complet, dar nu mai am nici un fel de dureri.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC