Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
eloise spune:
Inni ce folosesti pentru hemoroizi? Eu n-am dat cu nik pana acum decat cu unguent de galbenele, nici nu-s de aia exteriori, dar la momentul respectiv...e naspa de tot si dupa momentul cu pricina la fel, de nu pot sta asezata de dureri
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center][b]Marina mai ai ambalajul ca sa-mi spui si mie ce continea ?
Mai, e o cutie alba, clasica pentru cremele preparate in farmacii...Pe ea nu scrie decat Crema antihemoroidala si adresa Naturaliei (ei au sediul in Voluntari, acolo eu famacie mare, laborator etc...). Mai mult nu scrie. EU ii cunosc pe patroni, sa spunem, doctori cunoscuti si f.f. buni. Au fost alopati, dar de ceva vreme (multa) s-au specializat pe homeopatie. ii cheama Chirila, poate ai auzit de ei. Pot sa iti dau un nr de telefon la care cred ca poti intreba ce contine.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
mamiFlori spune:
Buna Geta! Ce fetita frumoasa ai!!! Si ce poze spectaculoase de la nastere! Bat pariu ca era sora ta acolo!
Te puuup!
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
matahut spune:
Inni, uite:
Producator S.C. Naturalia Impex Srl
Str. Erou M Marinescu nr. 8, Voluntari, Ilfov, tel: 021 350 51 33
Mai scrie ca nu contine conservanti, ca se pastreaza la rece si ca ar trebui consumata pana in feb 2007
Eu zic ca merita sa incerci, nu costa mult si e multaaa....
Mie mi-a indicat-o o prietena de suferinta...N-am avut mare incredere, dar am zis, hai sa o fac si pe asta. Si uite ca am scapat de chin!
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
Eloise..Proctoglyvenol + o crema prep in farma pe baza de heparina, dar m-am hot. In seara asta ma dau cu Lioton la fund ca are cea mai mare conc de heparina dintre toate unguentele. Si ai mei sunt tot interni. Poza tot nu se vede..incerc mai tz.
Marina vreau nr.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
matahut spune:
[uloase de la nastere! Bat pariu ca era sora ta acolo!
[/quote]
Flori, cat are fetita ta cea mare? Sunt niste frumoase...Bravo!
Se poarta frumos cu cea mica? A mea se poarta prea...frumos, mereu vrea sa o smotoceasca!
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
Aha...merci mult Marina
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Alinache spune:
roxanae, noua pediatrul ne-a recomandat o ecografie de sold ca sa fim siguri ca nu are displazie. serena are 3 cute pe fiecare picior, dar nu sunt simetrice. avem programare la medlife pe 15.12.
Alina & Serena (18.10.06)
poze
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center][b]Aha...merci mult [green]Marina
Sa-ti fie cu folos
POZE CU PUI DE CUC
katia spune:
Semnez si eu condica azi
Am vazut toate pozele, am citit tot din urma dar de sinteza n-am timp - iertareeee ca fii-mea n-a dormit aproape deloc azi iar barbatu-meu si-a adus jocuri noi ...
Eu vrea sa cumpar niste laptic pentru cele 3 sarmalute dar chiar nu pot mai devreme de miercuri (sau chiar joi).....Cri, tu cand vrei sa te duci la spital? Eu as putea sa-l rog pe barbatu-meu sa vina seara dupa servici sa-ti aduca acasa pachetelul! (stie sa ajunga la Lukoil - ul de langa gripo)