Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

ralucutza daca este gripa am voie sa stau cu puiul??? Daca febra stagneaza in jur de 38.5-39 am voie sa alaptez???
daca pana maine nu imi trece ma duc la medic.
merci inca odata!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

io doo zile m-am mutat din dormitor!
de alaptat chiar nu stiu ce sa-ti zic ca eu nu alaptez! dar daca il alaptezi totusi, eu zic sa limitezi contactul cu el doar la alaptat daca are cine sa stea cu el!
da, si eu mi-am luat masti din alea de unica folosinta. e vreo 3 mii una!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

CAMI si eu am fost racita si asa cum ti-a scris si AMARANTINA mi-au dat vitamina c,paracetamol, oscilococcinum si amoxicilina(din 6 in 6 ore- 5 zile).Nu mi-au spus decat ca pot sa alaptez in continuare fara sa specifice ceva despre febra ( eu am facut 39,3 febra ) si asa am facut.Puiul mic n-a luat raceala de la mine;sper ca nici puiutul tau sa nu fie "strangator" si sa-i lase doar lu' mami virusii.
ILEANA sper ca ai lipsit in ultimele zile pt. ca dormi mult ca sa te refaci?!!!Multa sanatate puiutilor tai si asteptam toate vesti de la tine.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai cri, n-am facut si noi o poza! am fost pe fuga rau! dupa ce ai plecat ne-a parut tare rau mie si lui lexi, dar nu ne-am dat seama!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna fetelor,

cri frumoasa initiativa ta de a ajuta cateva sufletele acum in prag de sarbatori. mie mi-e cam greu sa trimit pachet de aici, e destul de departe, dar am luat c9ntul si am sa-mi pun sotul sa vireze cativa banuti acolo.

putzuruca, lakioana si eloise v-am admirat puiutii. tare frumosi sunt! sa creasca mari si sanatosi.
Eloise, Vladutu va fi un barbat tare serios , doamne simpatic e!

fug ca-mi plange strumfita si tati nu mai stie ce sa faca cu ea. de 2 zile e cam agiatat, palnge mult si tare de tot.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gripo, Gety, multumim ca mi-ati admirat feciorii.

Am ajuns s-o traiesc si pe asta: de vreo saptamana, mai precis de la vaccin (de cand i-am bagat supozitoarele pt. febra), Teo nu mai face caca decat la 2 zile jumate, ajutat de juma supozitor cu glicerina.
Care o fi explicatia? Si ce sa fac?
A, cacutza nu e deloc tare, ci moale. Si papa numai san.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

RALU,LEXI eu n-am stiut ca aveati aparatul la voi,ca v-as fi spus eu sa facem poza;sunt atat de frumoase fetitele voastre ;zica cine ce-o vrea,sunt baieteii frumusei,dar fetitele au ceva special...o gingasie...nici nu stiu cum sa exprim ce simt cand vad o fetita.Asta nu inseamna ca nu sunt "excesiv" de mandra de feciorul meu .N-am rezistat si mi-am bagat nasul in punga sa vad si eu poza;prin urmare la urmatoarea intalnire ai o misiune importanta :sa-mi aduci si mie una la fel.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Gripo, Gety, multumim ca mi-ati admirat feciorii.

Am ajuns s-o traiesc si pe asta: de vreo saptamana, mai precis de la vaccin (de cand i-am bagat supozitoarele pt. febra), Teo nu mai face caca decat la 2 zile jumate, ajutat de juma supozitor cu glicerina.
Care o fi explicatia? Si ce sa fac?
A, cacutza nu e deloc tare, ci moale. Si papa numai san.

Si fiimea dupa vaccin n-a mai facut kk. Bine, ea facea la 2,3 zile in mod normal, dar acum o saptamana a zis PAS. Am vorbit cu dr si mi-a spus sa nu ii pun supozitor, ci sa incerc cu termometrul, uns cu crema, miscari circulare pana iese...Asa am facut si a iesit. Oricum, pe ea nu parea sa o deranjeze. O sa o las de acum sa vad ce face. Daca e hranita exclusiv la san nu sunt probleme.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Carmen cred ca e coincidenta cu supoz din ziua vaccinului. Si se mai poate ca si glicerina sa-l mai inmoaie putin. Eu zic sa astepti ..ca poate se regleaza.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

RAMOMAR multumim frumos pt. dorinta de a ajuta.Eu stiu ca la capitolul banuti multa lume sta destul de prost si de asta n-am indraznit sa va sugerez sa-i trimiteti.Oricum sunt convinsa ca sunt si in Oradea copilasi care au nevoie de ajutor; Poate cineva o sa-i repereze si o sa apara si pe listuta de pe DC.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...ti-au mai trecut hemoroizii ? Ca mie nu.
Poza cu Vladutz nu se deschide la mine...chiar imi era dor sa-l mai vad in ipostaze noi.
Lakioana

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput