Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
matahut spune:
Da, Cami, si eu zic sa nu te opresti din alaptat. Dar daca febra e foarte mare e mai bine sa mergi la dr. Algocalminul fiola e intr-adevar cel mai bun in scaderea febrei.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
lakioana spune:
CAMISOL....nici Luca al tau nu e mai prejos. E un scump...si mai ales un SMECHERAS
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by inni
Raluca...ti-ai luat Pimafucin ?
am vrut sa-mi iau ieri, din carrefour militari, de la sensiblu si...nu aveau decta crema! intre timp m-am mai dat cu lomexin si cu iaurt si a trecut in mare parte. adica nu mai am..."simptome"! daca recidiveaza, imi iau maine!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
lakioana spune:
IOANA (PUFY)...multumesc frumos!!!
Nu am avut timp sa mai si scriu...dar m-am uitat si eu la pozele voastre. Sunteti niste frumosi...toti...fara exceptie, dar cei mici sunt totusi si scumpi pe deasupra...ca sunt mici
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
[b]Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie. De azi dimineata imi este foarte rau. Ma dor mainile si picioarele (am crezut ca este d4e la reomatism- nu stiu sigur), acum de ceva vreme am facut si febra 38.5. Ma doare rau si capul. Nu stiu daca sunt semne de raceala pentru ca nu ma doare nici gatul si nici nasul nu imi curge. Ce pastile sa iau, daca alaptez?? Sa ma opresc din alaptat ??? Va rog sa-mi spune-ti.
la mine asa a debutat gripa! am luat paracetamol pt febra, dar m-atinut vreo 2 zile cu febra 40. cum luam paracetamol ma lasa febra dar in cateva ore revenea in forta. si am mai luat ospen!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
eloise spune:
Cami si eu zic ca sunt simptomele debutului gripei, chiar daca nu stranuti si nu-ti curge nasul. Fa cum ti-au zis fetele si daca se agraveaza mergi maine la medic, sau chiar in seara asta daca te simti f rau. si sper sa iti treaca repede repede!
Am pus si eu poze noi si amuzante cu Vladutul meu scump, 12 la numar, incepand cu ASTA. Sper sa va placa. Tot incerc sa il surprind zambind, dar nu iese foarte bine, desi in realitate zambeste de ma topesc de cat e de dulcel.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
CamiSol spune:
multumesc mult fetelor.
Dupa ce v-am scris pe forum mi-am luat iar temp si aveam 39.1. mi-a facut mama frectie cu otet si cu spirt,am stat infofolita vreo ora. am baut un ceai cu multa lamaie. Acum de vreo juma` de ora stagnez la 38.7, nu vrea a coboare. Am trimis pe cineva dupa algocalmin fiole ca nu aveam in casa .
Alessia ma dor sanii, doar sfarcurile, ca si cum as avea ragade (nu cred ca este mastita sau este??). Ma dor de vreo 3 zile de cand nu a mai vrut Luca sa suca calumea. Az`noapte si azi iar mi-a facut figuri la san. I-am dat lapte de la congelator si a mancat un biberon. Offf....
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
CamiSol spune:
ralucutza daca este gripa am voie sa stau cu puiul??? Daca febra stagneaza in jur de 38.5-39 am voie sa alaptez???
daca pana maine nu imi trece ma duc la medic.
merci inca odata!
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
amarantina spune:
Cami, ai voie sa alaptezi atat timp cat nu e vreo infectie in organism. Daca ai gripa poti sa porti o masca, tot de la farmacie o iei.
gripo spune:
CAMI, imi pare rau prin ce treci, dar nu ma pricep deloc la ce ai tu. uite un si sper sa treaca repede.
ELOISE, e simpatic foc Vladautzu' vostru! Si m-ai omorat cu hainutzele alea rosii!
Noi am avut o duminica in familie perfecta, am iesit toti trei si am luat masa in oras, iar raducu meu a fost de o cumintenie rara, nu ca ar fi altfel in restul timpului. Pe urma ne-am plimbat in aerul asta rece, si ce bine a fost!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI