Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 26
ingeras26a spune:

Marcelac, uite 

du-te si epileaza-te, ca altfel te vad rasa de urgentza la spital :)
si nu cred ca-i prea placut!
Pe mine ma doare inca ff tare arsura si ma intreb cu o sa fie la nastere, cred ca sapt viit o sa ma programeze, daca nu, cel tarziu cealalta, ca de naturala nu se pune problema, va imaginati. Na' ca i-am dat eu motiv, daca nu avea

Fetele cu cezariana, dupa operatie nu atrebuit sa va masati pe burtik sau ceva de genul asta, nu? Ca ma apuca disperarea, eu de-abia ma ridic in picioare...
Am fost pana la piatza si un drum de 5 min l-am facut intr-o ora, ca ma tine aia si nu pot sa merg decat cu incetinitorul. Si unde mai pui ca burta e intinsa, se mai intinde inca, arsura se strage si lui bebe ii arde de joaca permanent
, exact pe sub arsura mea :) Dar suntem tari si suportam.
Hai ca pun acu' o poza cu arsura sa vedeti ce horror e.
Felicitari fetelor care au mai nascut!!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi bebicii si sa aiba o viatza frumoasa!
Pupicei, Ingeras
37+
Maya Maria
ingeras26a spune:
Mai fetelor, eu nu mai reusesc sa adaug poze in album, ca nu vad unde scrie add photos...
Ma poate ajuta cineva, va rog?
Pupicei, Ingeras
37+
Maya Maria
aelita spune:
kokorina,nu se vede tunsoarea cu ciobu' 
Mie imi place mult cum iti sta!
dar mie imi plac mucii,draga ,ce!
ia si explica aici pe-delete ca asa-mi place directa!
cu pompita de nas nu merge ?? nuc a as sti eubine cum funcitoneaza aia,dar am auzit si eu .
baaai,chiar,Ileana Sipoteanu,stii ca imi suna numele si nu mai stiu cum arata si cine era???
chris"si nici nu pot sa ma deplsez mai rapid, sa ma car din fata oglinzii, sa nu ma mai vad."
asta e tareeee!
eu cred ca am pierdut povestile cu mama ta! sau am uitat??nu stia ca te-ai casatorit? si acum nu stie ca nasti ?
alexandra,mama ce bine ca Mark are program la 3 ore!!! ceas!
stai cumintica pana te recuperezi.
marcela FIX FIX FIX 
haha era neepilataaa
de-aia nu voia!
radu.anca,FELICITARI pt Andrei !
chinico,ma bucur ca esti bine,si ca ne mai dai vesti,sa nu credem ca te-ai chitit pe nacut![]()
iasmi,felicitari pt GABRIELA -BIANCA !!
Bine ai revenit!
Mirona,cum sa nu iti ducem lipsa???? doar ca asteptam sa te refaci complet,sa creasca fetita,sa fii mai libera,sa doarma si ea mai mult..
nu se vede poza,hhahaa si cred ca e mortala!!!da public!
"ca fata mi-o aduceau vacile alea hranita artificial - si nu avea cine sa ma suga (eventual portarul)"haaaaa
mooooor ! eventual portarul !!!!
"Pamela era mic copil pe langa mine."
marcela "sunt complet neserioasa...
ce epilat?... am mancat... "
femeieeeeeeeee,esti FIX FIX FIX !!
INGERASA
ti-ai facut crema din aia de ceara?sau ai gasit ceva asemanator ca sa cicatrizeze repede??
nu exista ADD PHOTOS,ci UPLOAD PHOTOS.
FA CUM URMEAZA AICI PAS CU PAS : deschideti yahoo,al vostru sau cel comun. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegeti albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
danutz,am mai facut o rochita cu baticut .
36+
m_monique spune:
Felicitari pt noile mamici: anca.radu si iasmi!
eu acum m-am trezit. am tras un pui de somn, ca azi mergem la control si trebuie sa fim odihniti. adica eu m-am odihnit, ca bebe are chef de joaca
si-mi trage niste picioare in stomac si coaste de nu mai stiu cum sa stau.
va pregatiti sa-l asteptati pe mosu? eu i-am cumparat sotului meu o pereche de boxeri cu iepurasi si o masinuta.
38 + cu 
Nunta noastra
Lavinia_P spune:
BUNA ZIUA MAMICI SI BURTICI,
Am intrat o fuga sa va salut,ca timp nu mai am de forum ,desi imi pare rau ca mai furam din experientele voastre.
Mai intai vreau sa va spun ca numele baietelului meu e Mihai Laurentiu si a avut 52cm.
Epiziotomia mi s-a vindecat si pot sta acum in fund.A fost cam nasol sa simt firele alea la orice miscare dar acum nu mai am nimic..decat ragade pe sani.![]()
La nastere cred ca cel mai greu a fost tentativa de montare a epiduralei, care pana la urma a esuat, si parca cineva nevazut, din acel moment a facut ca lucrurile sa mearga ca unse si in 2 ore am nascut.Pana atunci statusem toata noaptea sa ajung la dilatatie 3,si m-am demoralizat foarte mult ,crezand ca mai am de suportat inca vreo 5-6 ore.Dar nu e asa de la 5 la expulzie nici nu stiu cand a trecut.
Sunt intr-adevar 2 ore mai crunte,dar am respirat in contiunuu si nu am scos nici un tipat.Doctorita mi-a spus ca am fost o graviduta exemplara.
Bebe a avut circulara stransa de cordon ,iar eu membrane rupte fara sa-mi dau seama.. aici as acorda o bila neagra doctoritei,pt ca exact cu o zi inainte i-am spus"cred ca pierd lichid" ,ea a bagat degetul si a zis ca mi se pare.
Mihaita are suflu sistolic ceea ce m-a facut sa plang in spital 2 zile, acum mi-am mai revenit.Mi-e drag de mor..e cuminte si mancacios..are colici dar nu plange..scanceste numai..
PS.Ma enerveaza Yahoo-ul.nu reusesc sa pun poze.

Lavinia
desiree spune:
buna fete
felicitari noilor mamicutze..ploua cu bebei si saptamana asta...
sarumana asiza si aelita pentru incurajari, sper sa mearga totul ok si sa fie bebe sanatos..atat ma rog la Dumnezeu
sper sa vin repede sa va dau vesti
ce ma irita cel mai tare e ca nu mai am timp si nici dispozitie ( sau pozitie) de stat pe forum, am atatea de citit din urma, mai ales nasterile voastre, dar nu mai pot sta pe scaun mai mult de 10 minute
dupa nastere sunt putin cam sceptica privind timpul meu liber
dar recuperez eu cumva
miro, super bebelina ta...cum dadea ea din manutze si piciorushe si din guritza..artista o face mami!
va pup
desiree 39+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
danita spune:
Salut fetelor
Am revenit acasa ! Nu am apucat sa citesc absolut nika din urma .
sunt tare obosita si terminata fizic. nasterea a fost un cosmar cu final fericit !!!
Zilele astea trebuie sa vizitez cardiologul neaparat ........in rest ... sunt ca dupa revelion- terminata :)
va pup si revin cu amanunte !
DANITA cu Tudor
BeBelusca
bamboletta spune:
Salutare burtici,mamici,bebici 
Noi am foat azi la pediatru,sunt foarte fericita
Antonia a luat bine in greutate de la 2.700 kg cat avea cand am iesit din spital acum are 3.900 kg
,in rest i-a dat picaturi pt ochi "tobradex" a facut o conjunctivita mititica
,am vb si despre vaccinul care se face la 2 luni,sunt doua variante ori il facem pe cel care e gratuit ori cel care se plateste si costa 1.5 mil,noi o sa-l alegem pe cel care se plateste ca este mai bun 
Pediatra ne-a recomandat sa o scoatem afara de 2 ori pe zi,pe la 11 si la 15 ![]()
Lavinia_p-chiar imi era dor de tine si ma gandeam ce mai faci?
sa-ti traiasca flacaul
si refacere cat mai rapida 

Felicitari noilor mamici sa va traiasca bebeii,mult laptic si refacere rapida

Si acum galerie pt.fetele ce urmeaza sa urmeaza sa nasca 

Hai fetele,nastere usoara

Mirona-ce fain e caruselul Karinei
si noi am comandat de pe net si urmeaza sa vina pe vineri cred abia astept
,ce mare a crescut Karina
se vede ca o duce bine
multi pupici 
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
bamboletta spune:
Am mai pus poze cu Antonia
la gasiti mai jos 
http://new.photos.yahoo.com/roxy_puiu/album/576460762335731770/photo/294928803878822132/40
Danita-bine ai revenit 
Kokorina-si mie imi place tunsoarea ta, si eu trebuie sa ma tund ca Antonia ma trage de par
dar nu stiu cand reusesc sa ma duc la coafor poate inainte de sarbatori
,te admir foarte mult cu doi bebelusi mai ai timp sa ne si scrii,bravo
esti tare 
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
doradora spune:
tot aud de epidurale care nu au reusit sa fie montate, dar incerc sa stau linistita - nu cred ca incepe doctorul operatia daca nu ii iese anestezistului figura cu epidurala, nu? :)
chris
39+
alexandra