Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Aelita, multam, dar eu ziceam ca nu mai pot sa incarc poze in albumul "ingeras26a" de unde avem toate pozele... nu stiu de ce, ca nu imi mai apare nimic de unde sa pot sa adaug...si nu vreau sa creez altul nou, altundeva...

Lavinia, felicitari pt bebe! sa fie sanatos si fericit!!! nici eu nu reusesc...cred ca are ceva yahoo??

Pupicei, Ingeras 37+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Gata, m-am si epilat, l-am pus si pe tati la podea... chiar in camera la bb ...

ce mai asteapta? sa ma spal pe cap? si azi? hai ca daca m-am spalat alaltaieri rezistam 3 zile...

bine... sa mai bem niste ceai...

miro - am vazut si pozele tale (ca erau in alt album, nu la comun) chiar a crescut mult karina...

marcela 40s fix fix fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am revenit si noi de pe coclauri...

Mi-am cumparat pompa de muls si apoi am fost cu mama la o pizza si un suculet......

Mirona, mama, simti nevoia de pupici?????? Io ti-am tot dat si tie si Karinutzei...da'-ti mai dau...nici o problema...uite aici......Kara e o scumpica...ce frumos creste ea si recupereaza!!!! Mersi de raspunsul cu furia laptelui...io vreau sa scap de muls...adica sa ma tot traga cineva de tzatze ca stiu ca doare, ca a patit-o si sora-mea, si speram sa pot evita cumva treaba asta...dar sa vedem...mai astept raspunsuri de la fete...oricum am ras (desi stiu ca nu e deloc de ras) cu lacrimi cand am citit felul in care ai redat tabloul!!!!
Danutz, ia fugareste tu piticii aia de pe creierul tau ca ti-a spus bine medicul...el imediat ar observa daca ceva ar fi in neregula cu placenta si ar exista vreun pericol pentru bb, doar de aia te-a si chemat la control mai des...am 2 prietene care au nascut la 42 fix fix fix...si bb era super in regula...daca ar fi vreun semn de suferinta fetala, fii sigura ca medicul ar sesiza si l-ar scoate la lumina pe bb...nu e ceva iesit din comun sa treci de 40
Chinico, parca spuneai ca iei o pauza de la serviciu!!!! Ia mai stai cumintica acasuca cu bb si odihneste-te!!!
Iasmi, felicitari pentru bb-lina!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!!!!
M_monique, termin de scris mesajul asta si-mi pun cizmele-n usa...sper sa nu le pun degeaba ca vede el...eu deja i-am pus darurile in cizmele lui...bine sa nu va imaginati ca i-am luat nu stiu ce ca nu am avut chef sa umblu cu burtokul...mai mult asa...sa nu zica ca mosu' nu s-a gandit si la el...am pus 2 beri, ceva dulce si niste peste afumat......
Danita, bine ai revenit!!! Ti-am scris si pe mess...
Bambo, am vazut pozele cu Antonia...e dulce foc in costumasele alea de strumf, gainusha, iepuras etc...o frumusete rara, ca si mami!!!

Va pup...

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Asiza . Mi-au mai trecut nervii si piticii...
Fetelor am descoperit un site super, cu tot felul de filmulete. Se cheama babycenter. com (sper sa nu-l considere reclama). Nu ma mai satur uitandu-ma la filmuletze despre nasteri si tot felul de alte chestii utile...Cum de nu am aflat de el mai devreme???
Chris, cum sa te opereze fara anestezie?! Hai vino-ti repede in fire ca nu incep aia operatia fara sa te incerce!!!
Marcela, ce ferice de tine ca ai reusit sa-l pui la podea! Al meu NU VREA si pace...nu stiu ce sa-i mai fac ca sa-l induplec!
Danutz, 40s+ 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai fetelor,nu mi_Ati spus si mie de mosul asta ,eu acum cum fac sa il fac pe al meu sa stie ca trebuie sa imi aduca dulciuri in cizme ????
sa il sun sa ii psun ca l-a sunat unul Mos Nicolae si mi-a zis ca nu stiu ce treaba are cu el?si daca nu se prinde ?
ca eu zau ca m-as pregati sa-l astept pe Mosu,da cum sa-l fac sa-si dea seama ca e azi?
Lavinia
,felicitari pt Mihai Laurentiu!
nu stiu cum sa facem cumedicii astia care ,desi se pierde lichidul amniotic,ei spun ca nu e adevarat.am auzit multe cazuri,si se fac infectii .
imi pare rau ca are suflu sistolic,baiatul.
dar acum sunteti bine,nu?
desiree,important e sa fii tu bine,si bebe,ca avem timp de stat pe forum !!!! noi te asteptam tot aici.
danita,bine ai revenit !!!
bamboletta s-a ingrasat mititica!bravo! sa scapati si de conjunctivita !

vad pozele!!!! woooooow ce a crescuuut!! ce frumoasa e!!hahah ce haioasa e in poza aia cu caciulita in colturi!bai,si tu esti nemaipomenit de frumoasa,arati super dupa nastere!
Pediatra ta cunoaste normele actuale,foarte bine ti-a spus ca trebuie scos copilul de 2 ori pe zi.asa trebuie sa facem.daca o sa putem,bineinteles,ca depinde si de cum o sa ne simtim,dar care puteti sa ii scoateti de 2 ori , e supe rimportant pt ei .adica cele care puteti,sa nu va ganditi ca ii faceti rau.rau e in casa,pt ei,zile in sir.
chris
,nu iti face probleme cu anestezia la operatie!!!! nu are cum sa faca operatia asa,si nici sa nu te gandesti ca incepe sa taie sa vada daca simti! sunt alte metode pt operatii,stai linistita!!
eu de-aia ma enervez un pic cand aud cazuri si cazuri cu epidurala la nastere,pt ca e defapt ca nu ii intereseaza,ca li se pare normal sa si simti ceva ,deci o fac jumate intentionat.
pe cand la operatii e altceva,nu s-a mai auzit sa nu faca anestezia.e alta doza,anestezistul e pregatit pt operatii.
pe cand la nastere,ii doare undeva dca iti fac o minidoza sau daca nu o pun bine,ca cica nu exista nastere fara dureri.ei,nu exista ca nu vor ei! pt ca exista in ziua de azi asa ar trebui sa fie toate nasterile,FARA DURERI!
ia ca ma duc sa fac miting!
ingerasa,atunci vezi ca trebuie sa ai UPLOAD PHOTOS chiar deasupra listei cu albumele.
marcela bravo ca te-ai epilat!!!
dar ia zi,cu pusul la podea,zi-ne la ureche !
unde sunt pozele Mironei ?? daca nu sunt in albumul comun?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Sint la fel de chiauna ca si pina azi...,aseara acelasi program de somn...,cu pimbarile de riguare ,cu putinele minute de somn si muuultele minute de privit in ochi pe mami,pe tati,tot din jurul ei...Am dormit putin ca de obicei..si cred ca in curind o sa o iau razna,razna.Dimineata a venit nasa sa ne puna in ghete daruri de la mosu',la prinz am mers la peditra si gata cu ziua de azi.Acum mai stam putin si ne pregatim de baita si uite asa a mai trecut o zi...
Dr a zis ca este bine,Crinuta,are 4900kg si ne-a programat la vaccin.Crinuta are pliurile inegale de la pulpite si asta zice ca se va repara...,multi copii se nasc asa si zice ca isi va reveni.Eu trebuie sa o las sa zburde ea cit vrea ,fara ca u sa-i fortez picirusele sa stea drepte ,ca la infasat...si sa-i pun 2 pampersi.Din nastere are o pata pe frunte si una pe ochisorul drept(vase sparte) si dr zice ca o sa se amelioreze ,dar ca nu se vor retrage de tot si chestia asta...,ma eerveaza teribil...,se pronunta atunci cind se screme sa faca kk sau cind plinge.Cu ochiul liber nu se vede tare ...in schimb in poze este foarte accentuata.Nu-mi place asta si am sa merg la un control specializat sa nu cumva sa ramina cu ceva semne ...
Voi cunoasteti cazuri similare?
Aveti idee cum se explica asta si daca trece de tot?
Nepotul meu a avut ceva i genul asta si i-a trecut pe la 6 luni.
BAMBO,
si noi vrem sa-i facem vaccinul ala mai scump si ne-a spus ca aici osta 220 ron.Zie ca este mai bine tolerat de bb , ca nu face febra dupa si ca in loc de doua injectii ii face numai una.Merita banii cind e vorba de sufletelul asta mic pentru care as face orice.Bebelina ta este frumoasa foc,seamana cu mami,foarte frumoase pozele,este o dragalasa.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

... pai nu a fost chiar podea ca e mocheta in camera la bb

si tati abia astepta, asa ca nu a fost greu

am pus si eu poze noi cu mult asteptata camera a bblinei sa vedeti si voi si poate vede si ea ca e gata... O ASTEPTAM!

Lavinia - nu stresa f tare cu suflul sistolic pt ca 1.poate fi alarma falsa (fratele meu a fost suspect de asa ceva si s-a dovedit a fi o angina pectorala...) 2.in multe cazuri se remediaza de la sine o data cu cresterea. Eu zic ca e de tinut minte si monitorizat pe viitor, dar sa nu te stresezi f tare acum, ca tot nu va ajuta niciunuia.

Aelita - tu suna-l disperata sa cumpere crema de ghete ca nu mai aveti in casa si te-au innebunit fetele de pe forum ca daca nu sunt bine lustruite cu crema nu vine mosu la noapte... si tu vrei neaparat sa vina, asa ca sa faca bine sa se prezinte acasa cu crema de ghete!

marcela 40s fix fix fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA ,DESPRE MULS:
Eu in a patra zi de la nastere,am simtit ca am sinii tari si foarte grei,suportabili de durerosi.In spital nu am simtit asta,am alaptat normal.Acasa ,in schimb...,am inceput sa ma mulg ca nu se mai putea.Cred ca trei zile a durat povestea si si-au revenit.Cind sint tari si durerosi,pui comprese cu apa rece incontinuu si te si mulgi,apoi ... inainte de alaptat ,pui comprese cu apa calda.Am insistat cu mulsul si dupa si acum ,chiar... si m-am simtit bine,nu m-au mai durut asa tare.Nu-ti face griji...,cred ca nu pe toate mamicile doare la fel.Sa stii ca am mai pus poze noi in albumul Crinutei,am sa-i mai fac altele si mai noi...Da,ii dau exclusiv sin si ii merge super bine,sint foarte fericita ca am lapte si pot sa-i ofer ce-i mai bun bbelinei mele.Iti doresc din suflet sa ai lapte si sa treci prin "furia laptelui" usor.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa eu cred ca petele dispar in timp!! nu iti face griji deocamdata,important e ca fetita e bine.
imi pare rau ca nu te poti odihni ...
Cu pliurile nu stiam ,care e treaba ?
eu nu vad nici o pata in poze.vad doar un mormoloc minunat si o mamica frumoasa si refacuta! cu toata oboseala ei de care spune si nu se cunoaste pe ea!
marcela,daca il sun pt crema de ghete,nu se gandeste ca vine si la el mosul,nu ?? dar ,oricum,ii zic ca nu a fost cuminte,eventual,si la el nu a venit,si ca ii dau eu din ce primesc eu

36+

Mergi la inceput

danutz - vezi ca pe babycenter te poti abona la newsletter si iti trimit in fiecare saptamana informatii f faine. Eu am fost abonata de la inceputul sarcinii, iar acum 3 ani am fost abonata pentru un verisor de-al meu si pot spune ca e foarte misto si interesant ce gasesc sa iti spuna in fiecare saptamana, plus ca iti fac trimiteri la fel de fel de articole si povesti interesante pentru fiecare etapa. Mi se pare ca merge pana are shtrumful 8 ani!

marcela 40s fix fix fix!

Mergi la inceput