Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 25
Yagmur spune:
Haide Marcelac, 

Felicitari noilor mamici P_Onu si Pitikot

Asiza, am fost prin centru si la cora ptr cumparaturi.. am mai luat un costumas, un cearceaf super simplu, dar din bumbac, cateva jucarele... am fost cuminte...
Dar am spart bani ptr mine si cadouri de Mos Nicolae....
Alexandra, bine ai revenit... 

ce ma bucur ca-i place baitza... de asta mi-e groaza mie... eu iubesc apa, dar sint tare neindemanatica...si daca lui bebe luca nu o sa-i placa o sa fiu tare dezamagita... mai ales daca il spal singura si fac vreo greseala...
Ma duc sa pap ceva... azi mi-e foame chiar devreme...in general nu mananc pana la pranz...
Yagmur 37 + bebe Luca 
oanabandol spune:
buna fetelor,
sunt cumatra ancai(radu.anca).stiu ca anca nu a mai intrat demult pe la voi,dar...
cu ocazia asta vreau sa felicit proaspetele mamici, sa le urez multa sanatate si crestere usoara, iar viitoarele mamici, nastere usoara.
eu am intrat sa va anunt ca
anca a devenit azi mamica de Andrei Daniel,3.270kg si 50 cm
pupici,
oana
asiza spune:
pentru Andrei Daniel,
de Radu.Anca!!! Felicitari si refacere grabnica! Te asteptam printre noi! 
Chris, eu incep galeria si pentru tine!!!!

Kokorina, sanatate bb-ilor tai...nu stiu ce sa-ti spun c-ar fi bun pentru nasucurile lor...sorry...poate vin fetele mai experimentate din urma! 
Alex, 
Intrebare pentru mamici: Cum sta treaba cu furia laptelui??? Ati avut toate parte de ea sau cum ati evitat-o???...ca mi-e asa groaza de treaba asta!!! Stiu ca poate aparea cam intr-a treia zi de la nastere si e tare urata si dureroasa...ati experimentat? 
Ma duc sa-mi fac o baie s-apoi vad eu pe unde plec...
Oana
37+ cu
Denis Cristian
Disney bb
danutz spune:
Buna fetelor dragilor!
Hop si eu inca in formula 2in 1 cu moralul cam zdruncinat!
Marcelac, te inteleg perfect fiindca si eu am aceleasi stari. Cine stie cand o sa vrea bebe sa vina?
Ma gandesc numai sa fie el ok, ca mi-a bagat cineva in cap ca lichidul amniotic , dupa un timp se invecheste si face rau lui bebe. O sa caut pe internet despre asta...
Mie mi-a zis doctorul sa nu ma impacientez, si daca nu se intampla nimik pana vineri sa merg la control si sa vedem ce mai e pe acolo...
Si, pe langa ca oricum nu dormeam noaptea din cauza arsurilor, acum nu dorm nici din cauza gandurilor negre!!!
Gata cu vaicareala...
P_onufelicitari, bine ai venit acasa!
Kokorinalasa-i in plata lor cu traditiile lor cu tot!!! Ce, daca tu vrei sa-ti botezi harbujeii dupa traditia romaneasca poate cineva sa-ti impuna sa nu-ti chemi si prietenii?
Aelitace lucruri frumoase ai mai facut?
Va pup ca ma duc sa-mi mai prepar o cana cu ceai de frunze de zmeur!
Danutz,
40s + 1 zi
chinico spune:
buna dimineata mamici si mamicutze in devenire!
In primul rand felicitari fetelor care in ultimele zile au nascut, sa va traiasca copii sanatosi si voiosi!
Bafta celor care sunt pe ultima suta..Marcela te-ai epilat?..ca nu am apucat sa citesc tot azi..chris parca si tu ai termenul acusi acusi..
Alexandra bine ai venit acasa, bebe Mark e un dulcel!
Koko de ai tai ce sa spun, minunati!! Tot respectul ca reusesti sa te descurci singura singurica cu doi bebei!
Eu am intrat numai sa va salut, sa va spun ca suntem ok (azi merem iar la doc..), ca in ciuda mult asteptatului prenatal tot pe scaun la birou suntem...ca sunt cat un elefant..si cam atat.
Va pupez si imi pare taaree rau ca nu am timp de stat cu voi la troci..
36+ 
iasmi spune:
Buna gravidutelor si mamicutelor
Am nascu si eu pe 27 noiembrie ora 8:55 o bebelina de 3290 g si 52 cm cu apgar 9 - nastere naturala fara epidurala - si o chiama Iordache Gabriela-Bianca
Nu am timp nici sa mor - am facut rani la sani, ma mulg ca mi se intaresc sanii la greu, inca nu a vazut-o un pediatru, nu adoarme decat cu titica in gura - sunt disperata cu alte cuvinte dar bine ca are tati grija de noi - asa cum poate si el.
Va las si sper sa am timp sa va citesc asa printre picaturi - poate mai invat si eu ceva de la voi!
Va pup!
Sper sa nu am greseli fiindca am scris la foc automat!
iasmi cu bebelina Gabriela Bianca
Mirona spune:
salutare ....
VAD CA NU MI-ATI DUS LIPSA - dar eu nu ma las de voi. 
-nu mai stiu cine facea asa .... dar incep si eu ... ca mi-e dor de pupicii vostri.
Sper sa nu luati modelul de la mine de MAMA DENATURATA - care-si leagana copilul cu piciorul ca mainile sunt ocupate sa tasteze pe forum.
Va pupacesc pe toate care ne-ati urat de bine pentru implinirea varstei de o luna. Pupacesc si eu bebeii vostri care au implinit aceasta varsta ... si nu numai.
speciala pentru hormonela mea draga - Marcelina sa te intorci rapid printre noi. Te-am pupacit si mult mult curaj. A ta bebelina parca era mai mica decat in grafic, nu? Ei bine si a mea - retard de crestere si etc. Iote la poze sa vezi diferenta de la nastere si cum e acum. Recupereaza vazand cu ochii asa ca .... fara teama.
si pentru restul fetelor ce se pregatesc si CURAJ FETELOR!
Multi pupici si celor ce au nascut si felicitari si de la noi.
La fel - multi pupici si celor ce au revenit acasa cu bebeii.
Nu v-ati saturat de atatia
de la mine????
Tema zilei- Oana draga - furia laptelui am avut in spital - nu-mi venea laptele si am inceput sa beau ceai ce chimion cu anason - mi s-au facut sanii beton - ca fata mi-o aduceau vacile alea hranita artificial - si nu avea cine sa ma suga (eventual portarul)
Eu simtindu-mi sanii tari si fierbinti .... ce am facut??? Mi-am pus comprese cu apa rece 

. Numai bine ca a doau zi dimineata am fost gata sa explodez. Pamela era mic copil pe langa mine. Mergeam prin salon si aveam impresia ca pic in bot - ma dezechilibram din cauza greutatii.
Am scapat cu 300 de mii vechi dati unei tanti de servici careia i s-a facut mila de mine si mi-a tras o mulsatura de zile mari.
Urlam si aia sa strangea de tzatze de am avut cinci zile rani pe langa mameloane. Garmastanul la mine nu a avut efect - asa ca bepanthenul sa traiasca.
Am mai pus poze si inca un filmuletz - am primit in sfarsit karuselul mult dorit si suntem atat de fascinate amandoua de el ...
V-am lasat si va mai pupicesc inca o data.
you all
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
doradora spune:
saru` mana de majorete! adevaru` e ca incepe sa-mi fie frica, ce s-o mai dau cotita si rasucita... dar trebuie sa fiu barbata, nu?
il intreb si pe alex cam ce sentimente ii trec prin minte, iar el se da viteaz, doar ca nu ii prea reuseste...
miro bine ca a trecut, bine ca e karinuta ok, nu te mai gandi! m-ai facut sa rad la faza cu mama denaturata! va trimit niste pupici si floricele, ca ati crescut fete mari!

chris
39+
alexandra
marcelac spune:
sunt complet neserioasa...
ce epilat?... am mancat... l-am ajutat pe tati sa puna burete de etansat la geamuri si la usa de balcon de la camera bblinei... acu am intrat la voi... nu are nimeni biciul la indemana sa il arunce putin pe spatele meu?
miro
nu reusesc sa vad poze cu Kara... 

marcela
40s fix fix fix!