Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 27
miki-miki spune:
Chivutz stiam ca ai luat si Vitex.
Edit: de fapt tu mi-ai dat ideea cu vitex-ul pt chist.
Miki
mBuca spune:
buna fetelor. lucrez si eu la proiectul BB fara prea mult succes. In urma controalelor nu au fost depistate probleme dar totuis bebe nu apare. Am inceput sa iau Vitex de trei luni la care am mai adaugat napraznic capsule, acid folic si propolis. Am observat ca de ceva timp am dureri de cap care apar si dispar in timpul unei zile. sunt cam nedumerita de aceste dureri.. voi ce stit?
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by criss_bbc
Fetelor, va multumesc pentru raspuns. Am sa-mi comand Maca, sunt sigura ca o sa ma ajute. Sa incep de luna asta sau sa las ovarele o luna sa-se odihneasca?, Criss
Cris_bbc poti incepe de acum cu maca. Ea regleaza hormonii si deci chiar e indicata dupa un tratament alopat. Poti citi prospectul ei www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca" target="_blank">aici
Miki
miki-miki spune:
mBuca esti hipotensiva? Posibil ca unul dintre produse sa-ti scada tensiunea. Propolisul este tinctura? Dc da ac e cauza. Stiu ca se recomada un ceai cu m... dar nu mai stiu cum ii spune (maghiran parca). O rog pe Adimercedes sa-ti spuna pt ca ea a zis ceva de ceaiul asta odata.
Nu stiu dc si vitex-ul scade tensiunea pt ca nu sunt prea multe fete care l-au luat. Eu cred ca nu o scade.
Vitexul tau are continutul trecut in x mg planta sau in x % produs standardizat ? Te rog frumos sa-mi dai si mie un link cu el ca sa vad dc e acelas vitex care se gaseste la noi. Multumesc anticipat!
Miki
Avalon spune:
Durerile de cap sunt de la faptul ca tincturile scad tensiunea, ceaiul de maghiran este remediul.
Ma intereseaza si pe mine despre vitex. Ce e cu pulberea, nu e buna? Marrina, pana la urma care e cel mai bun produs de la noi care contine vitex?
Idaira spune:
Ieri am avut surpriza placuta sa constat existenta mucusului,exact ca albusul de ou.Recunosc ca, tot citind ba pe la Endometru,ba pe la Vine barza,de el,ma tot intrebam cum o fi,si uite...deja,stiu si cine e responsabilul(maca)asa ca pt mine,e extraordinara...
mBuca spune:
Miki multumesc pt raspuns.
Cred ca ai dreptate..acum imi amintesc ca intotd. am
avut tensiunea cam mica. dar curios totusi nu ma
mai simt asa obosita. Pe Vitexul meu scrie Vitex Agnus-Castus 80mg (0.6% Aucubin)in capusle cu gelatina si apa purificata. Firma producatoare este Natural Factors. www.naturalfactors.comEu iau 2 capsule dim si aproape concomitent (ca sunt pe fuga)2 capusle napraznic, propolisul tinctura dizolvat in 1 lg. miere. poate nu dozez corect prop. pt ca pur si simplu trag cu pipeta din sticluta si-l amestec cu miere..nu numar picaturile.
Ce am observat ca efecte benefice: nu mai am sangerare in perioada de
ovulatie. Sangerarea la ovulatie era aproape in fc luna. Doctorii
au zic ca e normal si asa am citit si pe internet("ovulatie agresiva") dar mie nu mi se parea intocmai in regula. Am citit de la voi: progesteron scazut.
criss_bbc spune:
Miki, multumesc pentru raspuns. Am fost la farmacie in centru si mi-am cumparat un flacon Maca ca sa nu mai astept pana vine comanda. Deja am luat prima pastila.Sper sa vad cat mai repede rezultatul mult dorit., Criss
Idaira, de cat timp iei Maca? Te intreb fiindca eu azi am inceput sa iau. 3 pe zi e OK?
miki-miki spune:
Criss in ce zi esti a CM?
Edit: De la ce firma e maca pe care ai cumparat-o? Sper ca e Innovatics.
Miki
Idaira spune:
Da,Criss3/zi...iau numai de 2 sapt,dar uite ca efectul nu s-a lasat deloc asteptat...si ma bucur enorm.