Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 26
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Scuzati,
RECTIFIC:
- AGNUS VITEX CASTUS - 30 pic x 3/zi (ca toate celelalte).
Poate intereseaza pe cineva...
Numai bine!
Ce firma le produce?
Madalina1968 spune:
Anaoi, din cate stiu eu prolactina mare ( a ta dubla) nu e "grozav de bine"...credca ai dureri mari de sani inainte de CM. Se poate reduce.. Lucrul bun è ca CM al tau e o saptamana. Eu stiu ca cu cat e mai abundent cu atat se pregateste mai bine corpul ptr. BB.
Cat timp ai facut tratam. Liviei? In totalitate?
Pa!
anaoi spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Anaoi, din cate stiu eu prolactina mare ( a ta dubla) nu e "grozav de bine"...credca ai dureri mari de sani inainte de CM. Se poate reduce.. Lucrul bun è ca CM al tau e o saptamana. Eu stiu ca cu cat e mai abundent cu atat se pregateste mai bine corpul ptr. BB.
Cat timp ai facut tratam. Liviei? In totalitate?
Pa!
Tratamentul Liviei l-am facut numai 2 luni. Eu cred ca destul de putin ca sa de-a vreun rezultat sau poate ca nu era indicat pentru mine. De acea m-am si oprit sa-l mai iau. am zis sa vad toate rezultatele la analize si apoi sa vad ce trebuie sa iau efectiv din acel tratament naturist (ca poate nu trebuie chiar toate acele plante si tincturi).
Dureri de sani oarecum. Cert este ca in asa zisa perioada de ovulatie sunt destul de durerosi si par a fi vesnic excitati. Dureri mai am si in perioada premenstruala. Insa pe mine mai rau ma durea capul respectiv ovarele pana sa iau tratamentul naturist al Liviei. Ciclul incepusem sa cam oscileze de la 27 la 28 chiar 30 zile. Acum de vreo 2 luni este la 30 zile si menstruatia dureaza 1 saptamana din care vreo 3 zile mai abundenta si mai dureroasa si apoi cu taraita pana prin a 7-a zi.
Cand aud persoane ca au menstruatie numai 3 zile si mai presus de asta si nedureroasa mi se pare o minune. am avut si eu o perioada cand am luat anticonceptionale (timp de vreo 4 ani) cand mi se reduse la vreo 5 zile si era mai putin dureroasa, insa doar atat. In general a fost de lunga durata si dureroasa mai ales in prima si a doua zi.
Madalina1968 spune:
Ananoi, nu e putin 2 luni de tratament..putin si fara sa se vada ABSOLUT nimic era daca luai cateva zile. Ma cam mira ca dupa tratam. ai prolactina asa mare..
De perioada intre un CM si altul...eu aveam la 28 zile si de 2 luni imi vine la 27 zile.
In general cu tratam asta s-au reglat multe fete, ca si perioada.
Acum nu mai ai dureri de cap?
Si mie mi se intampla (chiar intrand in a 3 a luna de tratament) in perioada fertila imi simt sanii sa explodeze si furnicaturi cateva zile inainte. Ptr. mine inseamna ca LUCREAZA. Nu aveam inainte de a incepe. Chiar ma gandeam uneori daca nu m-am stimulat prea tare. Voi afla anul viitor si va voi spune la toate, evident.
Restul rezultatelor sunt bune: LH, TSH...? cred ca te-ai gandit grozav de bine sa faci eco. Iti tai orice dubiu. Histero ai facut?
Eu fac tratam de 9 sapt..din 7 octombrie..iar rectific...
Pa!
kiddo spune:
Fetelor, la mine e Z21 si am avut o pata maro azi-dimineata. N-am mai avut asa ceva pana acum vreodata si nu indraznesc sa ma gandesc ca e de la ce vreau io sa fie, asa ca ramane de vazut...
anaoi spune:
Madalina1968: Acum nu am mai avut dureri de cap din 20 octombrie si pot spune ca atunci cand am inceput tratamentul chiar am simtit ca lucreaza acolo, la ovare. Simteam cum parca ma ardea ceva acolo; efectiv simteam cu lucreaza. Plus ca parca si sanii i-am simtit altfel. Chiar dupa prima luna venindu-mi la 30 zile am zis ca as putea fi gravida fiind ca am vazut si alte fete ca au ramas chiar din prima luna, plus ca teoretic imi intarziase 3 zile (inainte imi venea pe la 27-28 zile pana sa ma stresez in fiecare luna cu idea de a avea copil). Pot spune ca m-am simtit altfel; plus ca parca am mai multa energie, parca nu mai sunt asa obosita si, peste toate am mai pus si eu ceva pe mine fiind ca ajunsesem rau de tot. Aveam 49 kg si 1.67 m. Acum am 52 kg cu toate ca am hotarat sa tin si post iar pe perioada lui de obicei slabesc. Probabil ca atunci cand chiar voi ramane voi fi uimita si n-o sa-mi vina sa cred ca s-a intamplat minunea. Fiind ca de la luna la alta parca mi se pare ca sunt mereu altfel (e ca si cum luna asta fata de luna trecuta am mai avut suplimentar si asta si asta ...). De fiecare data incerc totusi sa nu caut simtome dar totusi el sunt mai mereu altfel (chiar daca sunt premenstruale).
Idaira spune:
anaoi,in decursul anilor am trecut de la metroragii la hipomenoree..fel de fel de tratamente cu hormoni,Diane-35,Duphaston,in fine...Acum,CM ma tine 3 zile,potrivit cantitativ,fara nici un trat alopat,(uneori,o iau razna,si ma gandesc ca e prea putin,si imi spun,ca daca am sinechii,sau endometrioza,daca nu stiu ce...noroc ,ca sint o persoana rationala,si cobor pe pamant,intr-un final). Si as tinde sa cred ,ca Madalina are dreptate"Eu stiu ca cu cat e mai abundent cu atat se pregateste mai bine corpul ptr. BB."
kiddo,ce cadou frumos ai primi,daca ar fi sa fie cum intuiesti...eu iti tin pumnii
chivutamonica spune:
Miki,am omis un med.adica pe linga alte plante am luat si Vitex,eu stiu ca e foarte bun.
,MONI