Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 25
miki-miki spune:
Idaira fata de care vb Avalon a luat Agnucaston care e tot capsule. Capsulele sunt facute din pulbere de fructe de Vitex agnus castus. Am postat eu povestea ei la unul din capitolele anterioare (Danais e fata care a luat Agnucaston). Nu se comercializeaza sub forma de pulbere Vitexul. Vitex Agnus Castus se gaseste sub denumirea de Vitex in SUA , in Germania sub numele de Agnucaton iar la noi a aparut sub numele de Vitex Fruit.
Gudinde firma care il distribuie e DISTRIFARM. Dc nu-l gasesti te ajut cu placere. Scrie-mi pe PM.
Miki
miki-miki spune:
Idaira uite am gasit din nou povestea lui Danais dar am gresit cand am spus ca a luat Agnucaston a luat Agnolyt care e acelas lucru. Povestea lui Danais
Da se gaseste numai sub forma de capsule. Dc dai cautare in goodle la Agnolyt iti apar mai multe variante dar nu stiu care ar fi mai indicata. Cred ca e mai ieftin dc iei Vitex Fruit.
Miki
Eseea spune:
Fetelor, multa bafta cu naturistele! Luati cu incredere, va vor ajuta!
Idaira, am luat si eu Agnucaston!
Se gaseste in Germania la farmacii, nu trebuie reteta. O cutie de 90 de pastilute costa cam 20 de euro.
21w
marrina spune:
Referitor la Vitex fiti atente ca produsul sa aiba compozitie standardizata in principii active. Adica sa contina "x %" din substantele active, ca Agnucaston sau Agnolyt, ca exista si capsule umplute cu "y mg" de planta maruntita cu care.... nu faci nici o "afacere". Va spun in cunostinta de cauza pentru ca din 2005 studiez asiduu planta asta citind studii clinice si tot ce altceva am gasit. Eu am cumparat in 2005 din SUA "VITEX" care acum se gaseste si la noi in magazinele naturiste dar e pur si simplu planta, nu e un extract standardizat.
Si...inarmati-va cu multa rabdare in timpul tratamentului. Rezultatele apar dupa luni de zile.
Mai multe detalii gasiti in subiectul despre Vitex agnus castus:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68780&whichpage=6&SearchTerms=vitex%2Cagnus%2Ccastus
si in capitolele lui anterioare. Eu cred ca merita rabdarea sa le cititi.
Va doresc succes cu tratamentul si multa sanatate!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
Madalina1968 spune:
Buna fetelor!
Eu iau VITEX AGNUS CASTUS de 7 sapatmani, sub forma de picaturi (30/zi). In It se numeste AGNOCASTO, fructe 10%: integrator alimentar pe baza de plante si derivate.
Le iau in combinatie cu alte 3 tipuri de picaturi: Muguri Zmeur, Coada Soricelului, BU, cu pausa de 5 min intre ele.
Ecografia transvaginala facuta 3 saptamani in urma a iesit f.bine, cu un optim endometru.
Nu iau si n-am luat MACA.
Marile rezultate vor trebui sa se vada anul viitor.
Pupi!
criss_bbc spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspuns. Am sa-mi comand Maca, sunt sigura ca o sa ma ajute. Sa incep de luna asta sau sa las ovarele o luna sa-se odihneasca?, Criss
Idaira spune:
Am recitit cu placere povestea lui danais...multumesc MIKI
Eseea ,n-are rost sa mai spun ,ca mi-a facut enorma placere sa vad un semn de la tine..o mie de si o sarcina usoara in continuare.
Aseara,chiar ma gandeam,daca produsul Vitex comercializat la noi pastreaza %substanta activa,facind o paralela cu Maca...ca practic s-a demonstrat ca doar cea de la Innovatics,are rezultatele scontate.
Marrina,multumesc!
Madalina1968 spune:
Scuzati,
RECTIFIC:
- AGNUS VITEX CASTUS - 30 pic x 3/zi (ca toate celelalte).
Poate intereseaza pe cineva...
Numai bine!
anaoi spune:
Buna dragele mele
In sfarsit am reusit sa iau rezultatul la analizele facute sambata. Si cam asa stau: prolactina 49.09 ng/ml si FSH 6.54 mng/ml.
Problema mai grava este la prolactina care este dubla, chiar peste pot spune, fata de limita maxima (adica fata de 24.20 ng/ml). Oare ce-o insemna asta. Ciclul meu a cam inceput sa tina cate o saptamana. Sper ca maine sa nu am vreo problema cu asta fiind ca ma duc sa fac si o ecografie endovaginala - cica sa-mi faca o monitorizare a ovulatiei.
Eu am urmat tratamentul naturist al Liviei pentru infertilitate. Luna asta nu l-am mai luat fiind ca am zis sa-mi fac analizele hormonale si sa vad ce-o sa iasa.
Totusi, ce spuneti de valoare destul de mare a prolactinei? Din cauza asta sa ma chinui eu sa fac copilas de 1 an si 1/2?