Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 24
miki-miki spune:
Cris dc vrei poti lua si BU . Inainte eram impotriva asocierii altor plante dar dupa ce am citit prospectul de la Multi Maca (e pus de mine pe prima pag la azoospermie) si am vazut cate plante contine si ca are rezultate mirculoase nu mai zic sa nu e bine sa o asociezi cu altceva. Acum iau si eu BU si Maca si mi se pare ca lucreaza chiar mai bine. Adica consistenta mucusului e mai elastica si mai multa deci si ovulatia e mai buna.
Fetelor eu cunosc o dna bilog care e si patroana de plafar si trec des pe la ea si o intreb de una si de alta. Am intrebat-o acum 2 luni de capsule de Vitex Agnus Castus deoarece am un chist care se pare ca e hematic. (nu se stie sigur) Vreau sa iau ac capsule pana ajung la eco in ianuarie si poate scap de chist. Acum 2 luni a zis ca nu are asa ceva si ca nu exista in Ro decat in Mastodynon si Feminin plus parca. Astazi trecui iar pe la ea si imi spusa ca a aparut o firma noua care e importatoare directa si distribuie ac produs sub numele de VITEX FRUIT. (pulbere de fructe de Agnus Castus Vitex)
O sa ma chinui putin sa scriu ce scrie in pliant pt ca e f interesant.
Gudinde eu zic ca iti vine ca o manausa ac VITEX . E bun pt PCOS si multe altele.
Ioanatugs, Zisa Cami si cele care mai aveti endometrioza si pt voi e f bun.
Liana30 si pt chistuletzul tau e bun.
Va si incerc sa va pun aici ce scrie in pliant.
Miki
Avalon spune:
Este o fata care avea PCOS (cicluri foarte neregulate)si a reusit sa ramana insarcinata cu vitex, a luat din Germania pulbere de vitex agnus castus. La noi intr-adevar stiam ca nu se gaseste decat in Mastodynon si in Femina Plus de la Walmark. Este foarte bun pt chisturi si pt scaderea prolactinei, dureri de sani.
gudinde spune:
Miki, Avalon ... fetelor va dati seama ca am sa fiu cu ochii prin farmacii.
In orice caz eu inafara de Omega3, gelule de usturoi si napraznic ma gandeam sa adaug Maca din ianuarie pt endometru (sau mai bine zis pt caricatura de endometru pe care o am). Daca mai adaug si acest VITEX FRUIT .... cred ca dau FALIMENT. Imi trebuie alta slujba!
miki-miki spune:
VITEX FRUIT
Compozitie/capsula
Vitex agnus castus 400mg
Partea utilizabila: fructul
Componente active : glicozide(agnuside), ulei volatil (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine).
Efecte :
Modulator hormonal: echilibreaza raportul progesteron/estrogeni prin stimularea secretiei de progesteron, reduce infertilitatea feminina si masculina indusa de nivelul scazut de progesteron, reduce manifestarile in sindromul ovarului polichistic (regleaza secretia hormonului luteinizat- LH), in sindromul premenstrual (inflamatii si dureri ale sanilor, iritabilitate, depresii, migrene), in dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruatiei), in menopauza, endometrioza, reduce dimensiunea si numarul nodulilor la pacientele cu afectiuni benigne ale sanului (mastoza fibrochistica), reduce durerea asociata acestora (mastodinie), amelioreaza acneea hormonala, echilibreaza hormonal organismul dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor, sustine glandele suprarenale in situatii de stres, calmant al sistemului nervos (epilepsie , isterie), antiandrogenic (inhiba legarea de receptori a dihidrotestosteronului- DHT care provoaca hipertrofia benigna de prostata), controleaza secretia de prolactina (reduce efectele hipersecretiei de prolactina la femei), previne sau suprima, din motive medicale , lactatia, congestia sanilor sau mastita dupa nastere, la barbati reduce oligospermia, impotenta, adjuvant in tratamentul prolactinoamelor hipofizare.
Mod de administrare: 2-3 capsule /zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Prezentare : Flacon cu 100 capsule
Hei , ce ziceti? Mie imi lasa gura apa
Danutza C tu stiu ca deja il iei de ceva timp. Stiu ca ai zis ca iei si maca inpreuna cu el. Ce rezultate ai pana acum?
Miki
gudinde spune:
Miki multumim. Intradevar pare super. Am sa incep sa-l caut prin farmacii.
Danuta_c pe unde esti? Ne e dor de tine
Idaira spune:
Am o intrebare:pulberea de Vitex cum se administreaza?Se ia sublingual sau se face infuzie?
la toate fetele!
Idaira spune:
Miki,iubita,am citit postarea ta,e clar ,te refereai la Vitex Fruit capsule,dar intrebarea mea se referea la pulberea de aceasta planta. Avalon ,scria de cineva din Germania,care aluat pulbere,de asta si intrebarea mea.
gudinde spune:
Miki stii cumva cine este producatorul? Ca ar fi mai usor de cautat prin farmacii ...
Idaira spune:
Acu,ca mi-am pus neuronii oleaca la treaba cred ca ,mi-ar conveni mai mult varianta capsule...
MIKI-