Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

cand vad cate efecte pozitive are Maca imi vine sa ma apuc
de maca. dar totusi tratamentul cu Vitex pt a da rezultate trebuie facut cel putin 3 luni, planta avand actiune lenta. Aici Maca se gaseste pe toate drumurile cate jde mii de variante de la tot atatia producatori. Nici nu stiu pe care sa o cumpar.
"In a normal menstrual cycle estrogen is higher before ovulation and progesterone is higher after. Many women don't realize that an imbalance of these hormones can lead to the entire range of symptoms associated with PMS and menopause! Vitex usually has the effect of enhancing progesterone and decreasing estrogen levels"
Pe brosura pe care o am despre Maca scrie cam acelasi lucru.

Mergi la inceput

ca sa va mai impartasesc din experienta mea plantute:
Vitex
Luna1 (Oct): Lipsa simptome PMS (dureri de sani). Am fost surpinsa de acest efect imediat. sangerarea din timpul ovulatie s-a redus
Luna 2 (Nov): o tenisune in sani care a inceput cu 1 sapt inainte de cm, sangerarea la ovulatie a disparut complet; duererile de cap au inceput in aceasta luna
Luna 3 (Dec): dureri de cap in timpul zilei;
Cm era la 28 de zile. Acum fluctueza intre 29 si 27 zile.
Napraznic
Napraznicul luat sub forma de ceai preparat dupa formula sa speciala
a avut drept efect un sange curat la cm si fara dureri. Din pacate am terminat ceaiul si pe aici nu se gaseste sub nici o forma. Acum am capsule de napraznic (Romania) pe care le-am inceput din aceasta luna.
Ca plantele au un efect nu exista nici o indoiala dar ma interb si eu care este cea mai buna combinatie. Eu o sa repet analizele in primavara si incep stimularea prin martie daca bb nu apare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

mBuca ,singura firma producatoare de Maca,care intr-adevar a dat rezultate,si fetele au scris despre rezultatele pozitive avute dupa tratament ,este cea de la Innovatics(care e americana).
Eu cred ca in toate prospectele ai sa gasesti acelasi text,numai ca nu toate firmele respecta procesul de fabricatie,cit la % de substanta activa contine,samd.
Incearca si cauta sa iei de la Innovatics.

Mergi la inceput

Idaira multam
O sa caut Maca de la Innov..
acum o sa ies pt ca este un din zilele
cu soare care nu trebuie ratate
va doresc un wk-end frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-Miki ce ma bucur ca a aparut si la noi aceste capsule de vitex, de mult le caut. Eu am o problema cu tincturile, nu le agreez pentru ca-mi dau dureri de cap. De unde le-ai luat si la ce pret sunt??? De la un timp i-mi dai numai vesti bune, esti cumva o zana mica????
Gudinde vecinica mea draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioanatugs imi pare bine ca iti aduc numai vesti bune. Eu am comandat Vitex la un plafar. Produsul il aduce numai cu comanda deoarece este un produs nou si nu stie cat de cautat este. M-am uitat pe net si am vazut ca produsul distribuit aici in Ro este cel din SUA. Pe plian i-am vazut poza si este la fel cu cel din SUA Uite aici : http://www.mothernature.com/shop/detail.cfm/sku/86318
Poate il listezi si te duci cu el la plafare. Nu stiu dc se poate cumpara de pe net. Mie mi-a spus ca, costa aprox 40 RON dar pe net dc reusesti sa-l gasesti sigur e mai ieftin cu 10 RON.
Pupici si spor la cautat.
Avalon se pare ca la noi singurul care poate fi gasit este Vitex Fruit. Celalal te contin si alte plante (Mastodinon, Feminin Plus). Eu cred ca efectul este la fel si la Agnolyt si la Vitex Fruit . Agnolyt are continutul trecut in procente de produs standardizat si se iau 2/zi iar Vitex Fruit are continutul trecut in mg de produs dar se iau 3/zi. Deci Agnolyt e mai puternic si se iau numai 2 iar vitex fiind mai slabutz se iau 3. Eu cred ca sunt facute si ele in asa fel incat ca principiile active ale plantei sa fie aceleasi.

Miki

Mergi la inceput

Idaira multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by mBuca

ca sa va mai impartasesc din experienta mea plantute:
Vitex
Luna1 (Oct): Lipsa simptome PMS (dureri de sani). Am fost surpinsa de acest efect imediat. sangerarea din timpul ovulatie s-a redus
Luna 2 (Nov): o tenisune in sani care a inceput cu 1 sapt inainte de cm, sangerarea la ovulatie a disparut complet; duererile de cap au inceput in aceasta luna
Luna 3 (Dec): dureri de cap in timpul zilei;
Cm era la 28 de zile. Acum fluctueza intre 29 si 27 zile.
Napraznic
Napraznicul luat sub forma de ceai preparat dupa formula sa speciala
a avut drept efect un sange curat la cm si fara dureri. Din pacate am terminat ceaiul si pe aici nu se gaseste sub nici o forma. Acum am capsule de napraznic (Romania) pe care le-am inceput din aceasta luna.
Ca plantele au un efect nu exista nici o indoiala dar ma interb si eu care este cea mai buna combinatie. Eu o sa repet analizele in primavara si incep stimularea prin martie daca bb nu apare.

mBuca, fetele ti-au dat sfat bun cu ceaiul de maghiran. Daca esti hipotensiva si iei tincturi, e bine sa bei ceai de maghiran. Se recomanda 4 cani/zi. Eu nu pot sa beau atatea ceaiuri, asa ca imi fac cafea ness, 1 lingurita la o cana mare de LAPTE.

Sa urmaresti simptomele, ca mie de la Vitex mi s-au taiat pohtele de , de ajunsesem la disperare si eu, si sotul meu ...

Ceai de napraznic cauta sub denumirea de Herb Robert sau Cranesbill (in latina e Geranium Robertianum). Eu la noi am gasit ceaiul sub denumirea de Cranesbill, iar planta verde sub denumirea de Herb Robert.

Bafta multa .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor!

N-am mai intrat de mult pe aici...vroiam sa va arat un site despre soia-cum ca ar ar fi un pericol...e in engleza...nu am citit in amanunt, abia l-am gasit si nu-i rau sa vedem si alte parari...eu una nu folosesc, nu suport gustul...Stiu ca multa lume foloseste...

http://www.soyonlineservice.co.nz/index.htm

Va pup si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, Miki, am gasit un site de unde se poate comanda Vitex, la 33 RON! Sper sa foloseasca fetelor! http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html

Mergi la inceput