Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
TEOLINDA cred ca ai vazut Soacra lui Ali cre ca trebuie executata
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Io am 4 dropshots plus ca am sters la greu la filme din ele
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
teolinda spune:
Scuze IRINA.
Ma rooog.. atunci de la mine pt toate soacrele enervante si bagacioase si .... fara numar
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
!!!
Am venit de la socru si acum il lasam pe Marco cu ai mei si iesim cu prietenii (imi fac sotul fericit, si sa crape soacra de invidie, ca Marco doarme aici, si la ea dormim noi doi).
A primit un ursulet care canta, si ii e frica de el.
Lili e cam naspa premergatorul ala,eu am vazut la Marco care cand nu mergea, se sprijinea de el si-l impingea, de era sa pice. Eu sunt de parere ca ala e bun doar cand merge bine in picioare, asa ca poti sa mai astepti si nu-l stresa ca va merge el, cand va asteptati mai putin.
Bianca vrei sterilet? Parca are cineva de la noi, nu mai stiu cine.
Ali asta e, soacrele sunt cam toate la fel. incearca sa nu te mai stresezi ca nu are rost.
Maraki mai, mai, acum nu raspunzi la telefon?
Moni, Denisa, Astery, Irinatunza si celelalte va , merg sa ma afum.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
teolinda spune:
Moni defapt io vreau sa-l tin "ascuns" pe MOPUL Fat-Misto sa nu mi-l fure gagicile
szaboali spune:
Asteryaro asa cum zici ...numai sa nu avem de mers cu bebeii prin spitale.Ca la noi nu am auzit sa nu lase mama cu bebele in spital ca si o cumnata de a mea a fost internata cu baiatul care are 2 ani si nu i-a interzis nimeni.Cine stie poate depinde si de spitale...
Silvi si eu sper sa treaca de la sine dar nu stiu cum e asa ciudat ca mucichi nu are dar in gat parca are ceva si horcaie putin...totusi cred ca e raceala pe drum ca numai sa ma intalnesc cu cumnata-mea si ii spun eu vreo doua asa direct.
Maraki felicitari pentru dintisorii lui Angelos
irinatunza chiar asa face Sabinuta? se baga peste tot? la ea frumusica si bravo ei ca merge in 4 labute
Cosmi eu mazare nu i-am dat inca dar supa de fasole pe ciolan afumat daaaaaa si ceapa
Ingrid pai asa ziceam si eu ca e mai usor ca nu ai de hamalit atata insa tre sa fim mai atente
Denisa,Bianca,Monica,Teolinda si restul mamicutelor si bineinteles si la spiridusi
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Vad ca vorbiti de pusul pe olita...si eu am incercat dar numai cu pipi si nu vrea sa stea ca acum are si putere mare in picioruse si se ridica un-doi nu vrea sa stea deloc iar cu kk nici nu mai intra in discutie ca nici ea nu are un program fix si face tot atuncu cand bea laptic si e culcata pe spate, apoi eu nu ii intrerup masa ca sa o pun pe olita...om inaugura si noi olita putin mai incolo
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
teolinda spune:
GIO dar rea mai esti maica cu biata soacra. Nu uita ca si tu tot soacra de baiat vei fi.
Nu-mi fac griji de masinuta aia ca oricum Nicolas n-a vrut nici in premergatorul normal sa stea si sa meraga dar sa impinga la suportul asta.
Pana il insor.... o invata el sa se deplaseze
szaboali spune:
Monica pai asa ma gandeam si eu ca tre executata si l-am si anuntat pe Mitica , ca ma-sa nu o sa o vada pe Iarina numai atunci cand v-a veni ea la noi.Cand plec la mami nici nu o sa ma gandesc sa trec pe la "scarba" ca sta numai la vreo 3 blocuri de mami ...sa ma beie cu paiul si de ciuda
ali
IARINA la 9 luni
monica70 spune:
GIOVA distractie placuta!
TEOLINDA ,de eram in Bucuresti veneam eu cu de-a sila peste tine sa il vad pe dansatorul pletos ,temporar pe post de
Ce sa va zic,mie mi-e dor ce cuscra Irina,de Anda,de Ursu,de Ana de Spania ... toate cu care acu un an si acum sunt ocupate