Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
M-am uitat putin la televizor si am vb la tel vreo 1 ora
Mai fetelor eu vreau sterilet, sincer celelalte metoda nu ma incanta (apropo de ceea ce zicea Denisa)
Nu vreau sa risc sa mai fac unu, ca la cat imi e mie de frica de avort, cred ca mai bine as mai face un copil Anticonceptionale nu vreau sa iau ca in tineretze am pus 10 kg de la ele, si oricum dupa 35 ani nu sunt recomandate la fumatoare. Mai am 5 ani dar chiar nu mai vreau sa bag hormoni in mine. Diafragma cu spermicidele pica, contraceptivele injectabile pica din start, prezervative si ce mi-a ramas? Mai nimic interesant...
Si Dani face caca haotic, mai ales acum cu dintii ca face de 3-4 ori pe zi, intr-un timp facea zilnic regulat dar nu l-am pus pe olitza decat de vreo 5 ori. Dupa pararea mea zic ca mai este timp so...nu ma grabesc...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
doina_laila spune:
Teolinda, drujba asta se foloseste si pentru viitoarele soacre?
Fetelor sa nu dati! Ca si eu tot viitore... sunt.
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
szaboali spune:
Nu v-am spus ce face mai nou Iarina...se tine de premergator dar pe langa el (nu in el se enerveaza) si il impinge si paseste si incepe sa aiba viteza Eu m-am gandit sa ii dau o jucarioara in manuta sa creada ca se tine de ceva dar nu vrea ca stiu ca nu e stabil
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
teolinda spune:
Am uitat uitat sa va zic ca dansatorul pletos, mopul puturos alias Nicolas pupa tot ... icoane, poza cu taica-su, papusile care au fost ale mele si acum sunt la mama si tot ce il pun eu.
Dimineata cand il iau la mine in pat ii spun "Da sa pupe mama degetelul" si el intinde mana ( cu degetul mijlociu mai mult) si imi zice "Pu-pu".
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINdA si fiica-mea nu ma pupa nici pe mine,nici pe tat-su ,ba mai se si fereste M-am pus sa ma tzuc cu Ghitza de fatza cu ea si a bagat niste ochi Da' cel mai distractiv e cand vin/pleaca musafiri multzi ..... Se uita Diana ca la urs
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Teolinda la el de scumpic , cred ca iti vine sa il mananci cand iti da manuta sau pupa pozicile... e baiat mare deja ...imediat face un anisor
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
teolinda spune:
Doina da ... si pt viitoare... si eu voi fi una insuportabila sunt constienta
ALI si nu ti-e frica ca o sa pice gramada? Mie mi-e o frica sa nu-l gasesc pe papanas tavalit si cu niste cucuie prin caaaap.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
VAAAAAI la cate capuri a tras Diana,cred ca trebuia sa aiba enspe randuri de coarne
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Teolinda pai stau numai langa ea planton ca nu cumva sa cada ca sincer nu mi-ar placea sa o vad cu cucuie prin cap ca si asa nu are par sa le ascunda
ali
IARINA la 9 luni
monica70 spune:
TEOLINDA mai zi ce mai face papanasul ca mi-e dor de el!