Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-da face dupa micul dejun, in 5 min e gata,vad ca mai nou face mai repede si sta cu jucarii pe oala,asta e faza

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu fi rea mai,cine stie ce cred aia ca ati patit,ba poate mai suna si il alarmeaza pe Giorgios ... nu te lasi tu pana nu faci boacane Daca ea e tolomaca si te-a enervat aiurea,macar tu demonstreaza-i ca nu te cobori la nivelul ei si n-o baga in seama,gandeste-te cat tine la Angelo,altceva nu mai conteaza! Comporta-te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

, mai fetelor eu imediat scot flacari pe nas si urechi de nervi...a sunat Mitica la "scarbosenia "de maica-sa si nici macar nu l-a intrebat ce ii face fata , nu a vazut-o pe Iarina de 2 luni jumate dar chiar asa de dobitoaca sa fie? Mai ziceam si eu daca ar fi sunat ea si sa nu isi manance banii "aiurea"da nu ca e numai apelista...bine ca are si baba mobil si nu ne suna niciodata numai apel face.L-a naiba cu ea ...mi-am varsat si eu oful...scuze. Scarbosenie mai dobitoaca ca si a mea nu cred ca are nimeni

Merg sa citesc ce ati mai scris si revin...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Spiridusi si Spiriduse! Sarbatoriti si sarbatorite! Romance din Romania si de peste hotare si

Felicitari DANIELA ! Inca o curajoasa in secta. Jos palaria!Ma bucur pt voi si va admir ( Daniela si Denisa... deci fetele cu D sunt pe inmultire). Eu sunt kkta toata ( scuzati expresia) cand va aud pe voi.

Denisa bafta la medic si cu samburica ( apropos ce iti spune instinctul matern ca vei avea de data aceasta?) si cu Emma.

ANA - multumim de urare.Asadar..
"Cine-o vrea... sa se inmulteasca
Cine nu... sa se (raz)gandeasca"

Noi astazi am fost la cumparaturi si i-am cumparat lui Nicolas o masinuta-premergator ( defapt e un suport pe care il impinge mergand in picioare) cu tot felul de butoane si sunete in engleza... alfabetul si numaratoare de la 1-10; sunete pe care le scot masinile etc..Asta o consideram pt ziua lui.
A fost f incantat.... tremura de fericire cand auzea sunetele si vedea luminitele aprinzandu-se. In schimb n-avea chef sa mearga impingand la ea.
E un puturoooooos. Se ridica singur pe canapea dar nu vrea sa se lase singur in fund. Merge doar plimbat de mana... neaparat de minesi nu merge in 4 labe nicicum ci TARAS . Drept pt care el e MOP-ul casei.

Asa ca uitasem... felicitari fetelor care au terminat capitolul azi noapte

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Daniela, asa imi intirzie mie cm , de asta prefer sa mai astept. Sper sa nu fie bebelus acum, si nu prea cred sa fie pt ca ne-am protejat.
Denisa, daaaa, se inmulteste gasca de gravidute si e asa frumos! Numai ca eu prefer sa mai astept macar doi ani pt ca nu ne prea ajuta situatia financiara ca sa mai vina un bebe.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

DENISA asa da,super fain! Nu consumi pampers ca noi Ca are un stil...acum o schimb de pishu ... si dupa 5 minute face kk

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

TEOLINDA cand mai pui filme si poze cu MOPUL CASEI?

Mergi la inceput

ALI halal bunica vedeti Denisa si Maraki,ale voastre macar isi iubesc nepotzii...

Mergi la inceput

Puturosul meu nici gand sa-l pun pe olita mai devreme de la primavara. Oricum cu kk e haotic ca program si uneori il gasesc dimineata cand il iau din patut cu productia la fund.Ba mai mult.. nici nu da semne ca l-ar deranja.
Asadar astept 18 luni varsta la care isi pot controla sfincterul sa nu-mi toc nervii si pe tema asta de-acum.

Irina uite de la mine sa o executi pe soacra

Mergi la inceput

Moni trebuie sa lucrez mult... adica nu mai am loc pe dropshot si... timpul e limitat... lenea e mareee...

Mergi la inceput