Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
X-ray spune:
meda de ce vorbesti de lucruri sfinte?![]()
eu as manca niste fructe de mare....cu legume si paste...of of .trebuie sa ajung in metro sa-mi iau ce-mi trebuie.dar sa mai treaca pericolul...
nikole ai sa vezi ca va fi bine!trecem noi si peste asta,mai avem un pic...
dar totusi ce facem cu arsurile?parca am o bomba in stomac,azi chiar stau pe ganduri sa iau un malox ma doare si ma arde rau stomacul!si cum stau si in pat,fac reflux....
alina
6+
andutzy spune:
Alina, cand aveam arsuri groaznice in trim III doctorita mi-a zis sa iau Dicarbocalm...acum nu stiu daca o fi potrivit si pt inceputul sarcinii...
Cat despre pericole, repet ce am zis acum 2 ani cand eram la mamici de mai-iunie 2005 si mai disparea cate o fata din lista cu sarcina oprita in evolutie sau tragedii de-astea: HAI SA NE APUCAM TOATE DE MAINI SI SA NE TINEM STRANS ca sa nu mai iasa nimeni din listuta! Nu stiu, dar parca a avut efect atunci, ca am ramas in aceeasi formula pana la 9 luni si mai tarziu!
Andra
4+ si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andicu spune:
Probabil ca multe stiti deja cam ce e bine sa mancam in sarcina, mai ales in primul trimestru, dar stiam ca trebuie sa avem grija cu pate-ul de ficat si cu fructele de mare .
Uitati www.desprecopii.com/info.asp?id=16" target="_blank">aici un articol care spune mai multe ! sper sa va ajute!
Andreea
8+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
amameda spune:
Felicit si eu noile burtici.

Sunt de acord sa ne prindem de maini sa nu plece nimeni de aici fara bebe in brate.Si daca spui tu Andutzy ca functioneaza...
MEDA 7
+
jadi spune:
Mie mi-e foame de mor de greata si voua va arde de delicatese. Oricum eu nu mancam nici inainte de sarcina pate, salata de fructe de mare si alte enumerate azi pe forum, asa ca nu mi-ati facut foame doar ca mi-e asa de rau si vreau acasa.
Facem hore, sarbe, orice! Dar sa fim optimiste! Ca daca incepem sa ne plangem ca pica drobul de sare peste noi, stricam dispozitia celorlalte fete!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Eu am incercat sa mai scot painea din alimentatie dar sincer nu prea reusesc. Cu constipatia ce sa mai zic, nici un remediu stiut nu ajuta. Sambata am mancat crema de zahar ars, mere, pere si ciorbe la greu. Am zis ca o sa se rupa toaleta cu mine, de unde, duminica m-am chinuit mai rau ca la nastere. Am luat si siropul indicat in primul capitol si tot asa. Si cred ca toate starea mea se trage de la asa ceva, matele imi apasa burta rau, nu am dureri dar sunt balonata. Azi am trecut pe smochine si prune uscate, degeaba iarasi!
Mai stiti alt remediu?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Ultimul mesaj pe ziua de azi ca sper sa plec si eu spre casa.
Dupa site-ul indicat de voi, spune fata, pe cel chinezesc spune baiat. La baiat nu am avut mai nimic, am boierit-o, acum am un ten execrabil, am greturi cu duiumul, parul se ingrasa rau. Sa sper la o fata? De fapt nu prea conteaza dar sunt curioasa daca simptomele se potrivesc la fete! Hehe, vedem noi pe la 20 de saptamani!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andicu spune:
Deni, si eu sunt curioasa, caci am exact aceleasi simptome ca si tine, ten, par, greturi si burtica mi se vede deja! aa, si m-am rotunjit la fata, ceva de groaza, desi n-am pus decat vreo 2 kg in 8 sapt. S-ar zice ca sunt semne de fata...
Andreea
8+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Anya20 spune:
Andutzy, multumim pentru listuta 
Si eu ma simt raaau. Mi-e greata tare. Nu trece cu nimic. Si totusi trebuie sa mananc ceva, pentru ca mi-e foame. Si atunci parca mi-e si mai greata. Ma consolez mereu ca totul e pentru o cauza nobila.
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)