Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetele eu ma tin strans de vooiiii!
cred ca as muri daca ar trebui sa plec!deci sunt in hora,nu scapati de mine!
asa rau imi pare cand aud de raul vostru...pe mine ma arde stomacul rau ,cam atat...si o greata "pala" din cand in cand...
si ai dreptate alina e pentru o cauza nobila!

alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara,

fetelor sunteti niste dragute, gata, ziua a trecut, am petrecut frumos la restaurant, am mancat si am baut (nealcoolizat) desi acum cand ma gandesc la mancare... mi-e cam greata. Pt ca am mancat mult ca altfel nu prea am greturi.

Dragelor, Andutzy, Amameda, Andicu, sunteti niste dragute ca mi-ati urat de ziua mea, va pup mult. Pe toate burticile mici de fapt.

Nikole, stai cumintica in pat, sper sa fie bine, oricum ar fi daca bebica creste e bine, sa ai grija de ea.

Abia astept sa merg si eu miercuri la eco sa vad ce se mai intampla... abia atunci o sa anunt la birou, inca nu am spus nimic. O sa am 7 sapt.

Va pup pe toate

Clau

6+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Salutare tuturor!

de curand am aflat ca sunt insarcinata (teste din farmacie...toate(3)pozitive. hip hip ura!

Dar deja am prima intrebare, despre calculul celor 40 sapt(deh, prima sarcina).
UM 01.11.2006 deci dupa calculul din tabelul de pe forum, nasterea ar fi pe 08.08(atunci se implinesc 40 sapt).

Asta inseamna ca sunt in sapt a 5-a? se numara saptamanile din prima zi a ultimei menstruatii? sau cum :(?

tks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deni, incearca totusi si cu magneziu pentru constipatie, eu n-am crezut pana n-am incercat. Oricum, rau nu-ti face, poate doar te mai scapa de stress.

Eu am mancat zilele trecute 2 ficatei de pui ca mi-era tare pofta si sper ca e OK. Despre fructele de mare romanii spun ca nu sunt indicate, iar americanii chiar le recomanda pentru continutul de zinc parca... Nu stiu ce sa mai cred, eu am mancat prin saptamana a 5-a si pana acum totul e normal.

Am descoperit ce pot inghiti fara sa vomit insa e cam toxic: Pepsi Twist cu multa gheata. La cata cofeina are, aveti idee cat e voie sa beau intr-o zi?

Subscriu la intrebarea de mai sus: a facut cineva toate analizele sa ne spuna si noua cat costa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

JADI, ador nick-ul tau, daca e sa am o fetitza, mi-ar placea sa o numesc JADE!(fara vreo leg. cu telenovela)
Nu stiu cum va suna voua, dar al meu, fiind brazilian, ii place f mult numele, familiei lui nu mai zic.E un nume superb pentru o fetitza brazilianca!
Oricum,...pronuntia da farmecul numelui.

Fetelor aveti grija cu ficatul, zau am citit in f multe locuri ca ar fi bine de evitat!
Despre fructele de mare nu stiam...eu una mananc cam des, aici este normal sa mananci o data in zi peste,sau fructe de mare, in schimb in ultimul timp nu prea mai suport sa mananc sushi, mi se cam face greata.

AMAMEDA,nu cred ca sofranul poate dauna, atat timp cat nu il consumi in cant industriale, sau faci abuz!
In general mare parte din condimente sunt recomandate a fi consumate cu moderatie,stuatie in care nu afecteaza cu nimik.

Mie nu-mi sta gandul la nimik decat varza murata, de fapt zeama aia rozalie, rece si acra, de ti se strange pielea pe tine, asa cum beeam cand eram copil acasa....offfff, vremuri bune!!!
Cum ma simt mai bine sa pot iesi si eu din casa merg sa cumpar varza sa pun la murat, ca nu mai pot!!!
Si...mere, care nu am mai mancat de ani, de ieri numai la un mar mare si verde ma gandesc, si zemos....l-am trimis pe al meu sa cumpere mere si grapefruit!
Pup fetele!

PS:va place numele MEL?

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, sunt disperata! Sigur pierd si sarcina asta! A aparut o scurgere rozalie, dar care cred ca va deveni maronie...asa cum era si la vechile sarcini! Stau si ma intreb daca e cazul sa mai sun doctorul, deoarece nu are ce sa faca in cazul asta!!! In primul rand, nu pot sta in pat. Cu copil de 1 an si jumatate si fara ajutor, nu pot sta in pat! Si ce poate sa faca la o sarcina de nici 5 saptamani?EU ar trebui sa imi retrag de la semnatura sarcina...cred ca m-am entuziasmat mult prea devreme!

Andra4+ si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

before-after bine ai venit ,sarcina usoara si bb sanatos!
Doamne andutzy nu te mai gandi la ceea ce e rau!mergi la dr,vezi despre ce e vorba,fa un tratament de sustinere si nu dispera.pai nu ne tinem de mana acum? sa nu plece nimeni!suna o bunica,o mamica a ta sau a sotului sa vina sa stea o luna pana trece pericolul.trebuie doar sa nu ridici ingerasul tau.dar fi optimista!eu cunosc atat de bine senzatia asta de panica "gata am pierdut-o!" ma trec fiori...acum este si perioada cea mai "sensibila" a embrionului 4-5 saptamani.
hai nu te lasa!
si pentru toate burticile dragalashe de aici buna dimineata!

alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Andutzy
Te rog frumos nu te gandi la asa ceva....Ia o femeie care sa stea cu cel mic si protejeaza-te...cum sa nu-ti sun doctorul? Suna sa iei un tratament pentru sustinere....Te rog lupta pana la capat ....nici nu stii ce greu si dueros este pentru fetele care incearca de ani de yile -uneori peste 10 ani si tu renunti asa repede...Nu te vreau asa!!! Lupta!! Si roaga-te mult...
Cu drag, ANA

Mergi la inceput

nikole,numele de jade e adorabil....dar daca e baiat?oricum la cat sunteti de frumosi amandoi o sa iasa o bijuterie indiferent de sex....
produsele din peste sunt chiar recomandate in sarcina dar sa fie bine gatite si nu crude.
jadi eu am incercat ceva pt constipatie ce am citit tot aici la voi.eu eram de felul meu constipata(la propriu nu la figurat!) si inainte,acum trebuie sa evit neaparat starea asta asa ca in fiecare dimineata pe stomacul gol mananc un kiwi si o pruna uscata ,apoi beau 2 guri de cafea.chiar functioneaza la mine.

alina 6+

Mergi la inceput