Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Unele dintre voi sunteti rusinos de tinere, mama ce ciuda mi-e .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jadi ca tu oi fi batrana rau...tanti

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

mamaie chiar!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele ...dar ce spor aveti la scris!!!!

eu maine plec la bucuresti...sunt la dr. gherasie cf2,sa.mi fac analizele..si am niste emotii de nu.s cum ma cheama...ca mi.e o frica de nenorocita de chlamidia...m.am tot luptat eu cu ea..
da mi.e frica raaaau!

aaa..ziua mea 21.01.1982..sunt varsator,si ma chinui de 3 ani jumate sau mai mult sa fac un bb!
mereu mi.am dorit sa fiu o mamica tanara...acu sunt una normala...da e bun si asa...bb sa fie sanatos!

ALINA ma bucur ca te simti mai bine...si tu NIKOLE...
bun venit noilor mamici...pe ANA o stiu de la aspirante...si pe CAMY...MA BUCUR MULT PT VOI FETELOR..

va pup...tre sa fug...am uitat sa va spun ca in afara de constipatia care ma omoara eu nu ma lupt cu greturi si alte alea...din contra mananc ca o purcica!!!

oana5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!
Eu azi am fost la medic, din pacate inca mai sangerez inauntru, ca la suprfata nu a aparut nici o scurgere nimik, insa desi e mai bine, inca ...nu e bine!
Asa ca, beau pastile si stau in pat.
Sefulmeu e cam nervos ca nupotmerge la munca,asta e, nu am voie nici sa fac plimbari lungi , daramite sa stau ore in picioare .
Casa e cu susulin jos, dar nici ca fac nimik de frica!
In schimb dezordinea ptr mine e cel mai mare stress!
I-am vazut si inimioara, bebica creste, se dezvolta normal, insa sangerarile sunt periculoase, dr. a zis ca orice se poate intampla daca nu stau linistita in pat.
Mi-a dat un relaxant uterin, ptr a evita contractiile uterine, ele finnd cele care duc la avort!
Cam asta e fetelor...va pup, si felicitari celor care si-au vazut bebiku la echo

Fetelor care aveti greturi, mancati grapefruit, unul doua pe zi, am inteles ca ajuta...si beti multe lichide!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nikole, grapefruit daca nu au si arsuri, ca daca au si greturi si arsui cum aveam eu la sarcina cu Dragos .... grapefruit-ul este foc curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Nikole, grapefruit daca nu au si arsuri, ca daca au si greturi si arsui cum aveam eu la sarcina cu Dragos .... grapefruit-ul este foc curat!

Uite ca asta nu stiam,ca e contraindicat in caz de arsuri.
Stiu ca e f bun in sarcina, e indicat sa mananci graperfruit zilnic, dar la arsuri chiar nu m-am gandit!
Si inca o chestie interesanta:fructele e bine sa fie consumate cu cel putin o jumatate de ora inainte de masa, ptr a fi asimilate, sau la 3 ore dupa mese.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andutzy trece-ma si pe mine - 28 iulie 1977, leu la Alina si Amameda, parca si Ghinetz era.
Nu vorbiti de arsuri, ca eu sunt campioana. Azi am asteptat mult la cab dr mele ca sa-mi dea un concediu si nu am mancat la timp. Am un vulcan in loc de stomac acum. Bine, eu am si antecedente - o gastrita cronica prin facultate, asa ca trai neneaca!

Nikole ma bucur ca e mai bine. Nu te mai gandi la sef, stai tu frumusel acasa si ajuta-l pe bb sa se instaleze cu cangi ca fier

nasica de moflea
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

La multi ani, Claucia! Sa ai parte de un bebe sanatos.
Deni, io mi-s babeta capitolului..., te rog.
Anya, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos in primul rand si apoi sa fie ce vrei tu. Dar cred ca te vei bucura indiferent daca e fetita sau nu.

Nikole, stiu si de cimbru si de busuioc (ulei) ca nu sunt permise dar pe mine ma intereseaza sofranul. Mor dupa o Paella si ma doare sufletul sa o fac fara sofran. Tocmai am terminat de facut un pateu de casa ( din ficatel de pasare) si zau ca am mancat cu pofta. De vit A din manacare nu ma prea tem, evit alimentele cu mult caroten ; in schimb nu iau prenatale fiindca au vit.A.

MEDA 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alina, multumesc mult de lamuriri! buun, deci pot sta linistita pana in trim. 3 de sarcina. Si daca se vede si in secretiile vaginale, pai eu am facut o gramada de analize din secretie, inclusiv Papanicolau , si cred ca ar fi iesit ceva pana acum.
Cami, ! bine-ai venit si bebe sanatos ! abia asteptam sa te hotarasti sa intri! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine la toate!
Ana, Sorel, bine-ati venit si sarcini usoare!
Claucia, la multi ani pt 02 dec.!!! sa ai un bebe frumos si sanatos si tu sa fii o mamica sanatoasa si fericita!
Oana, bafta multa maine la Buc! nu-ti face griji cu Chlamydia, ca se rezolva, chiar si in sarcina! sper sa nu mai ai nimic!
Andutzy, multumim de listuta!
Hai ma Deni, ce naiba! daca tu esti mamaie , inseamna ca mai suntem inca vreo 5 bunicute alaturi de tine! macar tu esti la al2lea, dar eu ?!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput