Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Eu ma impac cu toata lumea, in general. Sunt leoaica - 28 iulie 1977. Alina, Amameda suntem trei lei paralei Fain. As fi vrut si bebele meu sa fie tot leut, s-ar putea sa iasa racusor... Bine si asa.
Nikole Eu am ascendent in scorpion, deci tot avem ceva comun. Ma bucur ca esti mai optimista. Asa ar trebui sa fii tot timpul. Daca DD a dat o minune, trebuie el sa si aiba grija de ea, nu? Cu ajutorul nostru, bineinteles
Amameda gogonelele alea cred ca vor fi ca o jertfa pt un bebe sanatos si voinic sau suplu (dupa caz). Ce zici?

Andutzy prima ecografie am facut-o la 5 saptamani si am vazut doar sacul gestational - era eco endovaginala. Deci o sarcina se vede incepand cu sapt a 5-a. Acum, in sapt a 7-a am facut eco abdominala datorita riscului de pierdere a sarcinii. Era un eco de ultima ora. Am vazut color vascularizarea bebelusului. Eu ma pregatisem cu discheta si CD pt a pastra imaginile, dar dr mi-a spus ca sunt depasite, ca tre sa vin cu Flash-ul de memorie. Oricum, a asistat si sotul meu si povestea el f mandru prietenilor cum salta inimioara bb-ului si cat de mic era.

nasica de moflea
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Lorina, m-ai dat pe spate!!Unde ai gasit ecograful asta. Cine ti-a facut eco fiindca vreau si eu. Platesc cat vrei in gogonici, conopida,struguri sau mere murate....
Mama Anyei!!! Vei avea si un baietel la fel de scump si cu ochisorii albastri. Atunci te vad ce cota ai sa datorezi la mama Deni.
Carla, nu ramane decat sa speram ca poate iti vor diminua in sapt 13-14. Pup si curaj. V-a trece si vei avea un bebe fumuselsi sanatos.
Nicole, trebuie sa faci ceva rau de tot ca sa te scoata un leu de la inima . De obicei ofera a doua sansa. Nu ai de ce sa te temi de noi. Suntem ca ploaia de vara.

Am o mare problema : avem voie sofran in perioada sarcinii??? Sa-mi raspunda cine stie ca am o pofta de o saptamana si nu stiu cat ma mai pot abtine.

MEDA 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele special pt voi am trimis la adresa noastra comuna ,iulaug2007@yahoo.com, o "bunatate" de email, sa speram ca dupa atata abstinenta nu ne face rau.....
nikole eu de lei am o vorba ca sunt prea fraieri de buni...deci iti trimitem muraturi?

alina 6+

Mergi la inceput

Amameda ecografia 4D am facut-o la un cabinet pe o straduta din Nicolina spre Frumoasa. A costat 500000 si mi-a explicat-o si interpretat-o dr Damaceanu la care ma duc de curand. Daca vrei, poti sa dai un tel la cab la ea - 221135. E super!
Carla iti suntem alaturi. Nu mai mult de suportat. Din cate stiu eu, in luna a 3-a dispar si greturile si varsaturile. Curaj

Fetelor, am gasit site-ul de calculat sexul copilului dupa calendarul chinezesc http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
Mie mi-a iesit fetita As vrea sa fie ca fetita Anyei

nasica de moflea
7+

Mergi la inceput

Gata, va las fetelor, ca sotu` vrea sa omoare carcalaci la un joc periculos Noapte buna si fara greturi!

nasica de moflea
7+

Mergi la inceput

mie mi-a iesit fetita,prea frumos!

alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara fetele!Am venit de la zana mea de la tara si am intrat sa vad ce faceti si sa va salut!
Aicha77 din cate stiu eu nu exista nici o problema in ceea ce priveste epilatul.Eu m-am epilat,e drept cu epilatorul la prima sarcina si in ziua in care am plecat la spital sa nasc.
Claudia75 fi binevenita in mislocul nostru!!!Cat despre panica,las-o deoparta iubita,nu te ajuta cu nimic!Indiferent despre ce ai vrea sa intrebi te rog sa o faci deschis,cred ca oricare dintre fetele care am mai nascut te vom ajuta cu placere.Iar daca vrei putem vorbi inclusiv pe PM,in situatia in care tu crezi ca e necesar.
Alina.a nu strici nici o atmosfera!!!Daca nu vorbesti cu noi,cu cine sa o faci?!De aia suntem aici,sa fim una langa cealalta.Si cred ca ar trebui sa privesti altfel statul in pat.Sa nu te lasi deprimata,gandeste-te ca asa ii e bine lui BB.Vezi partea buna a lucrurilor,hai,capul sus!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

multumesc nicoll meda
fetele v-am lasat ma duc cu samburelul in pat.
poate e samburica.....mai sti

alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor aruncati un ochi aici, mi-au dat lacrimile...sa dai viata e o minune!
http://www.pbs.org/wgbh/nova/miracle/program.html#

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Aicha77 te asteptam oricand pe la noi.Si incercati in continuare,nu se stie cand primim un mesaj de la tine ca dorinta este indeplinita.Succes!!!
Alina.a ma bucur ca te-ai linistit intr-un fel.Si sa sti ca teoria dr tau am mai auzit-o si cred foarte mult in ea.Va pupam si pe tine si pe samburel!!!
Lorina001 ai dreptate: cate surse atatea date.Eu prima data am avut fetita,iar sarcina a fost foarte usoara,aproape ca nu am stiut ce inseamna greata,nu m-am patat,cat despre vorba ca fetele se nasc mai repede...vax!!!Fata mea a depasit termenul cu o saptamana.Asa ca... ce o fi,dar sanatos sa fie!
Andra iata datele mele.Nume comple Manole Nicoleta Madalina,data nasterii 03.05.1977,deci sunt peste.Sincer...nu prea cred in zodii si nici nu ma prea regasesc printre pestisori dupa firea mea.Dar daca asa se zice...fie.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput