Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
nikole spune:
Ori merge forumul aiurea, ori ati fost voi incredibil de harnice de-ati scris 6 mesaje inaintea mea.
Asa voi spuneti zodiile, ca eu ma apuc de creeat profilul, sa stiu cum sa va intru sub piele ![]()
ALINA este leoaica mama?
cu tine am de furca
...scorpion-leu.
Cu balantele merge treaba...
bebica al meu daca sta cuminte in burtica pana la termen, ar iesi LEU 
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
X-ray spune:
nikole nu am inteles ce ai intrebat,ce zodie e mama?
deci eu sunt leu cu posibil samburel nascut pe 25 iulie deci tot leu....asa ca sa fie o jungla in casa!
alina
6+
X-ray spune:
nikole hai sa schimbam o luna locurile ,tu te saturi de muraturi si eu de mancare chinezeasca....
alina
6+
CarlaV spune:
Nikole, am incercat cu biscuiti sarati... nope.
Meda, am incercat ambele metode. Adica dimineata inainte de a ma ridica din pat mananc niste sticksuri sau covrigei, chiar daca mi-e sila sa mananc inainte de a ma spala pe dinti. Uneori merge si e greata mai acceptabila, alteori deloc.
Ceai de ghimbir am incercat si din pliculete, cica special pentru gravide, si din ghimbir proaspat, am si mestecat ghimbir ca cica face bine, mie toate astea mi-au facut greata mai tare ![]()
In plus, o prietena din US mi-a trimis niste bratari pentru presopunctura care se presupune ca opresc senzatia de greata inainte de a ajunge la creier. Le port toata ziua, uneori dorm cu ele, dar la mine n-au avut efect decat la greata de nivel mediu. Cand a fost ceva mai grav, nu m-a mai ajutat absolut nimic, imi venea sa ma urc pe pereti.
Va pup pe toate si sper sa nu experimentati senzatiile atat de puternic ca mine, ca e nashpa rau.
nikole spune:
MEDA leu, ALINA leu, mai bine nu scriu mesaje pe aceeasi pagina cu voi![]()
Foarte multe leoaice pe aici...pana acum detineti monopolul!
Alina...rabdare, rabdare, si pana nasti si dupa...sa-ti creasca leutul sanatos acolo in burtica,si sa vina intr-un ceas bun!Sa nu ma credeti nebuna, dar tare as vrea sa vad o nastere in direct(de ff mult timp vreu sa vad, deci nu are leg. cu sarcina)!!!
andutzy spune:
Nikole, macar cu mine te impaci ca zodii! capricorn-scorpion...Sau cel putin asa se zice!
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
...Si eu pe-aici cu greturi cat casa. Mi-e rau si as sta numai in pat. Adorm insa tare greu si asta ma cam deprima. Dar suport orice pentru bb.Mai ales ca nu sunt singura...![]()
Meda, multumesc de laude la adresa Anyei. Ce sa mai, m-am umflat ceva in pene...
. Bineinteles ca Jadi o sa primeasca cota parte pentru reclama ![]()
Valen,
pentru Sarah si pentru d-ra mica.
Am vazut ca intrebati despre dr. Iosup. El nu este obstetrician, ci medic de familie cu competenta in ecografie de sarcina. Asa ca cel mai bine sa va urmareasca un dr. de specialitate pe parcursul sarcinii. Stiu ca e f cumsecade si dragut, dar am auzit si pareri controversate despre d-lui. Eu la eco morfologica voi merge la dr. Herghelegiu la Sanador (tot la d-lui am fost si la prima sarcina; este f bun in domeniu, doar ca programarile se fac cu cateva luni in urma).
Ca vorbeati de data nasterii...eu sunt pe 20 aprilie, dar ma consider berbec, desi as putea sa fiu si taur ![]()
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)
nikole spune:
Of CARLA, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, e foarte neplacut!!!
Capul sus ca trec, un pic mai ai de rabdat...eu cred ca greul a trecut, ar trebui sa fie si ceva remedii, poate un medic te-ar lamuri, desi greturile datorate sarcinii raspund mult mai putin la medicamente decat greturile datorate diferitelor afectiuni.
ANDUTZULE, eu vreau sa cred ca ma inteleg cu toata lumea...dar e adevarat ca in ceea ce priveste capricornii...sunteti buni de pus la rana!inimosi, la fel ca si leii de altfel dar...mult mai maleabili
(diin ce cunosc eu).Leii sunt mai directi,mai incapatanati, mai..de temut(am in familie o leoaca, un suflet de aur, dar daca nu stii cum sa "o iei", nu ai cu cine te intelege,e f dificila.

+