Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
valen spune:
Lorina, gandesti la fel ca mine. Sa stii ca ajuta mult atitudinea asta, ai sa vezi. Asa mi-am spus si eu cand am fost insarcinata cu Sarah, ca totul se va termina cu bine si ca voi depasi orice obstacol, oricat de greu. La fel ma gandesc si acum.Nikole, frumusica mai esti!!Monicutza, eu voi naste la Juifhttp://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/albums/
X-ray spune:
he he he nikole lorina daca nu ma insel e leu ca mine...numai ca eu sunt un leut mai depresiv....dar care isi revine!
ma intreba cineva,imi cer scuze cred ca andutzu,ce eco am facut:eco abdominala,dr. nu vrea sa ma mai bazaie o sonda vaginala pe acolo.
saptamana viitoare oricum merg iar...
alina
6+
CarlaV spune:
Claudia, din pacate acelasi lucru mi se intampla si mie, iarta-ma ca nu pot sa-ti dau o solutie.
Eu aseara eram foarte deshidratata si tot ce am putut sa beau si sa pastrez in stomac a fost Pepsi Twist. Stiu ca nu e bine, are cofeina, chimicale etc. dar a fost singura solutie. De mancat, nu pot nici sa ma gandesc la mancare, dar am inteles ca ajuta painea prajita, covrigeii sarati... sau incearca cu citrice, poate o salata de rosii, ce zici ?
Esti nascuta in '75 ? Daca da, inseamna ca ne putem lua de mana si cu asta ![]()
andutzy spune:
Claudia, daca nu as fi facut 3 teste pozitive, m-as fi speriat eu de mine cat pot manca asa, deodata! cred ca am mai spus ca daca nu ma napadesc si pe mine niscaiva greturi, bat 100kg in 9 luni(doamne fereste). Data trecuta insa a trebuit sa vina mama de la C-ta sa nu-mi moara sotul de inanitie, nu suportam nici ideea ca as deschide frigiderul, de intrat in bucatarie sau gatit....nici atat!
Facusem o propunere mai devreme, am zis sa sparg eu gheata: sunt capricorn, 26 decembrie 1978.
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Cand vomitam mult de tot puteam sa mai mananc doar paine prajita cu lapte rece si dupa ce au mai trecut din greturi toata sarcina am iubit si am mancat de sute de ori cartofi fierti cu iaurt, branza si margarina....
. SI mandarine! Zeci de kg de mandarine! In rest, totul imi facea aciditate, in special bananele, inghetata si alte chestii de-astea gustoase
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nikole spune:
Ma scuzati...nu-s ce am facut, am apasat din greseala ...trimite!!!
sorry!
sa revin...
VALEN, multumesc[asia

CARLA, uffff, stiu cum sunt greturile astea, desi nu le-am experimentat la celasi nivel cu tine, stiu cum e sa nu poti inghiti nimik.Cu biscuiti sarati ai incercat?cate unul, doi, tre sa te fortezi cat de cat, nu poti sta cu stomacul gol!
CLAUDIA,eu 4 zile u am mancat mai nimik, iaurt si salata doar, si am baut apa la greu, nu am avut nici o pofta de mancare, in loc sa ma ingras am slabi si mai rau, nu deja eram eu bat.
abia acum, mai nainte am mancat...mi-era pofta de cremvusti,carnati ceva de genul, si am mancat cu un ardei rosu mare si aromat,si cu un fel de orez preparat stil chinezesc(intelegeti voi).
Dar pana azi, nu suportam nici sa vad pe cineva camananca, mi se facea rau instantaneu.
Singura mea pofta e VARZA MURATA, dar nu am ajuns sa cumpar, si sa o murez de rau ce mi-a fost ca nu am iesit din casa.
Haideti fetelor spuneti-mi sub ce semn v-ati nascut, asa ca sa-mi fac o idee...stiu ca suna aiurea, superficial poate, dar nu-s de ce am eu un fix cu zodiile , astrologia(desi e un pic de diferenta intre ele), mi-s tare curioasa...
Eu sunt scorpion, 29 oct.1979, si pe bb-ica l-am conceput imediat dupa ziua mea.Stiati ca persoanele nascute toamna sunt cele mai fertile in lunile de toamna-iarna?
SI SE MAI SPUNE CA COPILASII NASCUTI VARA, IN LUNILE IUNIE, IULIE mai ales, sunt mult mai inteligenti decat cei nascuti toamna-iarna?
exista si o explicatie...dar cu trecerea timpului am uitat-o(mi-s nascuta toamna
)
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
amameda spune:
Alina.a si Nikole fiti mai putin stressate. Stati linistite pentru un scop nobil si ganditi pozitiv. Gandurile bune si zambetul sunt cea mai buna terapie de sustinere a sarcinii. Profitati si odihniti-va dupa cum spunea si Deni, dupa nastere nu se stie cum va fi. Ocupati-va timpul cu lucruri placute.

Pentru mamicile care nu pot manca am gasit doua remedii intr-o carte.
Primul spune ca trebuie sa va rugati sotul sa va aduca micul dejun in pat ( inainte de a va ridica si inainte de a va spala) si daca va apucati repede de manacat nu ar aparea greata. Al doilea este ceaiul de ghimbir. Nu am verificat nici unul dintre ele fiindca eu am un fel de greata mai ciudat -greata asociata cu o foame mare si inceteaza amandoua daca mananc.
Daca nu functioneaza sa nu ma bateti.
Deni,nici io nu mi-s o silfida si nu stiu daca in vara nu voi fi scoasa de pompieri din casa...Oricum experienta ta m-a pus in garda si sigur imi va folosi.
Lorina, felicitari ca ti-ai vazut copilasul. Gogonelele la pun la picioarele lui Cuza in Piata Unirii.
MEDA 6
+