Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Irda spune:
aicha, lasa iubita c-o sa fie cu noroc luna viitoare!
pupicei
Irda
cu bb2 - 5 s+1
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
X-ray spune:
dragele mele,dar mai ales draga nikole
paranoia mea ca pierd copilul a mers atat de departe ca azi ,duminica mi-am sunat dr. si acum vin de la ecograf.
deci,am dureri cateodata ,de ex. azi-noapte,ca ma trezesc si nu pot sa dorm.simt ca-mi vine cel mai urat ciclu din lume!mi se contracta toata burtica si ma strange.azi de dimineata scurgerea a devenit maro inchis si mai abundenta.am zis gata am pierdut sarcina!de ce sa mai stau pana devine rosie?
samburelul meu(adica sacul gestational) a crescut de la 14 mm la 26 si e bine in doar o saptamana!sa folosesc termeni mai populari,e putin desprins dar nesemnificativ cu durerile pe care le am.
dar se pare ca (am fost la un ecograf un pic mai performant)structura uterului meu nu e normala.s-ar parea ca am un uter in forma de inima si un fibrom(dar nu e sigur) de 14/26 mm,care nu stiu cand a aparut ca eu in februarie mi-am facut RMN si mi-au spus ca e totul ok.oricum durerile ar fi de la uterul meu care incearca sa se obisnuiasca cu noua stare.dr. mi-a facut doar eco ca ex ginec acum nu e indicat,si trebuie sa fac ce am facut si pana acum,sa stau si sa iau tratamentul.
mi-a zis un lucru f interesant,ca daca pana la 11 sapt. rezista ,inseamna ca merita,ca e ok,,dar daca embrionul e bolnav,organismul meu il va elimina,si sa nu-mi para rau,ca asa a fost sa fie.....
acum astept si Cineva acolo de sus va hotari daca e bine sau nu samburelul meu,chiar am facut tot posibilul.ma duc iar la control peste o saptamana.
va pup,sa aveti o duminica placuta,si multumesc din inima de incurajari.
alina
5+
nikole spune:
AliNA...ce bine ca ai scris!
ASm deschis calc. cu gandul la tine, am vazut ca nu ai nici o veste, nu ai zis nimic, acum asteptam pana scrii...
ce ma bucur ce esti bine, ca lucrurile sunt in limita normalului sa zic asa...BRAVO!
aTUNCISTAI LINISTITA in pat, nu fa efort, ca trec si saptamanile astea,ai sa vezi...timpul trece repede!
Eu ce sa zic, am avut la fel dureri mari toata noaptea, nu stiu poate si frica, am dormit incordata, dorm fff rau, visez numai aiurea, offf!
am vazut pe tampon ceva pete bejulii, usor maronii, cumva apoase(ma scuzati ca dau atatea detalii),dar m-am bagat din nou in pat, si astept sa treaca zilelesa merg la medic...cu care sper sa mainteleg in vreo limba ...
sarmanul e un medic f batran, mi-e frica ca n-o mai fi in totalitatea faculatilor mintale, are vreo 70 de ani, dar e celmai renumit in zona, si singurul care vb engleza, spaniola, deci putem dialoga.
nu mai spun ca mi-a dat niste pastilute DACTIL, care ...in urma cercetarilor mele pe google, ar fi VIT C!
in fine, maine merg la dr dimineata si vedem care e situatia.
Aici medicii nu prea dau tratament de sustinere in primul trimestru, perg mai mult pe selectia naturala...ei spun ca daca e sa fie, desi poat aparea mici probleme, cu odihna ar trebui sa se rezolve caci samburelul e f puternic,asta daca e sanatos.
Daca e sa il pierzi, nici o pastila din lumea asta nu va impiedica proesul de auto-eliminare a embrionului, care se banuie a fi cu malformatii, motiv ptr care corpul il elimina.
M-am lungit...Alina, ma bucur enorm de mult pentru tine,
,ma rog sa fie bine!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
andutzy spune:
Alina, asa cum spune si Nikole, selectia naturala e cea mai puternica! D-zeu stie mai bine cum le aseaza pe toate! Unde ai facut ecografia de azi? Transvaginala?
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
lorinaoo1 spune:
Nikole, Alina stati linistite, nu va mai stresati si rugati-va sa fie totul bine. E tot ce puteti face. Doctorii vostri au ei ceva dreptate, dar mai putem face si noi ceva: sa fim linistite, sa speram si sa nu facem efort. Uneori natura poate fi ajutata.
Si mie mi-a spus dr acelasi lucru la primul consult. De atunci stau frumusel cuminte si vreau sa gandesc pozitiv. Visez la cum va arata
nostru, la momentul cand il vom tine in brate si cand il vom putea mangaia... Vorbesc cu el de acum si ma rog sa fie totul f bine.
Mie mi-e frica de eventuale malformatii pt ca am lucrat cu acest gen de oameni si e f greu si pt ei si pt cei care-i ingrijesc. Dar nu ma gandesc la asta. EU VREAU SA FIE TOTUL IN ORDINE! Si asa va fi!
Amameda uite, gogonele nu am, deci iti mai ramane o optiune ![]()
Ieri mi-am vazut samburelul. Are un cm aproape si i-am vazut inimioara. S-a confirmat ca suntem in sapt a 7-a si DPN la eco a fost 21 iulie. Cate surse, tot atatea date 
Am mai auzit una, apropo de sexul copilului. Daca e baiat, sarcina e mai usoara, ai fata luminoasa fara pete. Daca e fata, navalesc greturile zilnic, ai pete pe fata s.a. Sa fie sanatos, atat imi doresc acum.

si sper ca nu am "otravit" atmosfera cu pseudorealismul meu. Ca sa ma iertati 

nasica de moflea
7+
nikole spune:
Lorina001

pentru felul tau de a fi!
ce zodie esti?scuze de ofofof topic, dar tre sa satisfaci curiozitatea unei gravide, la mine curiozitatile is mai rau ca poftele.
pup fetele optimiste!si ma rog sa ma molipsesc...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
andutzy spune:
Lorinaoo, frumos ca i-ai vazut inimioara. La ce fel de eco? Normal? Ca eu sunt inca in sondaj la ce fel de eco si cand se vede sac, inima, etc....Cat despre superstitii, eu am vomitat de am rupt si am un baiat de toata mandretea...Insa intr-adevar, nu m-am patat la fata si nici umflat la buze(cum se zice ca patesti la sarcina cu fata).
Nikole, subscriu curiozitatii tale si propun sa adaugam la lista si datele noastre de nastere impreuna cu zodiile, ca sa stim cand ne uram toate cele bune...
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Revin si eu cu greu. Abia am reusit sa ma dau jos din pat si sa vin la calculator sa citesc si sa va scriu. Am avut niste zile ingrozitoare, cu cele mai mari greturi din lume. Cred ca sunt singura care vomita dupa ce a inghitit doar suc de lamaie sau juma' de gref sau zeama de varza. Nu stiu ce sa ma fac, ma simt rau de tot, n-am nici un pic de energie si nu pot sa fac nimic. Eu sunt o fire foarte energica, nu m-a pus nimic la pat pana acum, faceam cate 4-5 lucruri in acelasi timp ca sa nu ma plictisesc, iar acum nu pot decat sa zac
. Nu m-am simtit atat de rau niciodata. Si nu e in firea mea sa ma plang...
Burtica nu mi se vede deloc, dar sotul meu a observat ca am capatat un colacel de grasime in jurul taliei. Asa incat m-am masurat si m-am speriat: 67 cm !!! Adica am pus 7cm in 2 luni in talie, iar pe cantar doar 1 kg. Sotul facea misto de mine, ca o sa ajung sa nasc cu masurile 90-120-90 ![]()
Oricum, abia astept sfarsitul lunii ianuarie cand trebuie sa miste BB si sa incep si eu sa ma simt mai bine, ca in situatia de acum o sa falimentam daca nu-mi pot face treburile. Noroc ca am un sot... o minune !!! Acum face el aproape tot prin casa, imi suporta toanele "culinare" si cred ca o sa ma ajute sa ma spal si pe cap. Stiu, sunt o norocoasa.
claudia75 spune:
Fetelor,cum stati cu pofta de mancare? Eu nu suport niciun aliment. Nu pot sa mananc nimic. Mi se face greata si cand ma gandesc la mancare. Am incercat sa beau suc de lamaie...nu prea am reusit. Ce as putea face sa-mi revina pofta de mancare?