Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Eu sunt nascuta pe 25 Februarie 1975/ Peste.
Am vazut ca este destul de intalnita problema asta cu lipsa poftei de mancare...deci, nu sunt singura din Univers. De-ar trece mai repede...
Pentru fetele care au mai nascut: la cat timp timp ati inceput sa luati in greutate in mod vizibil?
Si mai am o intrebare mai intima: Barbatii vostri cum se comporta in aceasta perioada? Al meu nu se mai gandeste deloc sa se atinga de mine. II este teama ca ne face rau mie si bebe-ului...In rest se comporta minunant, insa nu ma mai priveste ca pe o femeie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc Lorina.
Nu stie nimeni nimic de sofran?

MEDA 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Claudia nici eu nu prea am pofta de mancare.Dar incerc sa pap.Ii trebuie miezuletului.
Fete fug sa vad ce pap,poate mai intru.Va pup,noapte buna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

rac 30 iunie 1978
tot nu am reusit sa pun la semnatura

PRIVILEGE
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Claudia eu am inceput sa iau vizibil cam dupa 3 luni-3 luni si jumatate.Cat despre al meu sot,a fost cam ca al tau la inceput,dar s-a dat pe prazda in cateva luni si spre sfarsitul sarcinii,cand micuta nu vroia sa iasa imi zicea sa facem cat mai mult sex;se stie ca sperma in final poate produce contractii care sa duca la inceputul travaliului.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

AMAMEDA, din pacate nu stiu nimik despre sofran, insa stiu ca periculos in sarcina(in primul trimestru) este oregano...
la fel si pateul, prin continutul de VIT A, poate duce la pierderea sarcinii, asta daca mancam de 3/zi numai pateu...sper ca nu am facut la nimeni pofta.
Si ficatul binenteles, care de altfel nici nu e prea sanatos...eu vorbesc care il mancam crud, si ce bun mai e....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru incurajari, intelegere si sustinere.
Eu am tras o portie zdravana de plans, mi-era atat de rau ca am crezut ca mor... Apoi am zeama de varza si acum sunt putin mai bine, si datorita mangaierilor sotului meu. El e singurul care ma poate opri din plans si care ma face sa rad oricand. Am citit amandoi ca sexul este permis pe toata durata sarcinii daca medicul nu interzice, dar trebuie facut cu delicatete, nu sportiv. Asa incat noi ne-am adaptat, iar sotul are mai mult chef decat mine, zice ca ii place colacelul de grasime pe care l-am pus pe talie, ca am generat "tortzi"

Nikole, am intrebat doctorul ce pot face cand am greata atat de puternica si a zis ca nimic Poate fetele care au doctori mai buni gasesc o solutie.

Voi aveti idee cam cat ar trebui sa coste o eco morfofetala de trim. I in Bucuresti ?

Carla, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,

Datele mele: 02 dec 79 - sagetator.

Alina am retinut eu gresit sau avem acelasi DPN? 25 iulie?

Carla imi pare rau ca iti e greata, nu e prea vesel stiu, desi eu nu prea am nimic, nu am greturi, pofte, ma simt bine deocamdata. Sper asa si mai tarziu. Am inteles ca daca nu iti este rau deloc sau foarte putin, este baietel. Cine stie?

Si mie mi-a iesit fetita conform linkului respectiv, cine stie?
Miercuri merg la eco sa auzim inimioara, sper sa se auda, voi aea 7 saptamani.

Va pup si o saptamana frumoasa.

Clau

6+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Incerc cu greu sa va prind din urma.
Sunt si eu aproape de Leu, dar totusi Fecioara, 24 august 75. Cred ca am "apucaturi" de la ambele zodii.

Nikole, m-am cam panicat cu oregano! eu folosesc f des oregano in mancare ( mai ales ca prefer pastele si pizza),si am tot folosit si saptamanile astea! ce stii ca poate face?!
Clau, nu stiu daca se aude inimioara, da de vazut o sa o vezi sigur batand! bafta multa maine!
Alina, ma bucur ca ai fost la eco si te-ai linistit!

Ma chinui cu greturile la ora asta; mie imi fac in ciuda, ca de obicei, si exact cand vine ora de culcare mi se face rau, ca sa am de ce sta cu ochii pe pereti! si maine incep serviciul...

gravidoasele!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
promit ca maine voi face centralizarea datelor de nastere, fac o listuta pe care o sa o ia de la mine Jadi probabil cand deschide un nou capitol, sa o adauge acolo, la listuta noastra de gravidutze mandre foc!
Eu inca profit de pofta teribila de mancare pe care o am, in seara asta am fost la La mama si am mancat...mult!! ma fac cat malu'curand curand . Vorbiti de soti. Pai sa vi-l prezint pe al meu la prima sarcina: speriat in prima faza sa facem sex....ca lovim copilu'...dupa aia nu am mai putut eu...de la atata voma (normal!), cand a crescut burtica saracu recunostea ca nu mai am mai nimic sexi si ii e greu sa vada in mine ceva pasional....dar au revenit in tromba chefurile dupa nastere cand ma vedea mai sexy ca oricand(dupa atata pauza...si cu sanii mult mai mari decat de obicei).
In fine, acum am revenit la faza cu temerile sa nu mutam din loc samburelul...dar spre deosebire de sarcina trecuta tati e mult mai receptiv si mai atent parca cu starea mea...cred ca a mai crescut si el in astia 2 ani
Cat despre calendarul pus de voi, m-a facut fericita, iese FETITA! Insa vedeti ca pe DC este un alt calendar chinezesc, care are alte calcule si conform carora imi iese baiat....Uitati aici linkul: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21
Am tras o concluzie conforma careia ar trebui daca merg prin saptamana a 7-a la control sa vad si eu punctuletul...speram sa ajungem cu bine acolo...Sincer, acum imi fac probleme ca nu am greturi deloc, desi dintre toate prietenele mele sunt singrua cu greturi in sarcina, ele au nascut copii sanatosi fara o stare de greata....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput