Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Magda, foarte nostima steluta galbena, m-a cucerit

roxana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

multumsc roxanici pentru carucior,sa-ti dea D-zeu sanatate si un copilas sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Stefanyia bine ai venit in clubul nostru, felicitari pt baietel sai ai parte de o sarcina usoara si o sarcina la fel

Pupci

Diana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna seara,
promisesem ca mai intru dupa ce ma intorc de la plimbare ! A fost tare bine afara, aer curat si mult soare. Am mers o ora jumate pe jos si cand m-am intors nu am vrut decat patul . Am obosit si ... cat am mers m-am simtit mare si , asa ca acasa m-.am si urcat pe cantar sa vad daca si trebuie sa ma simt asa . Ei , ce sa ii faci ieri am facut placinte cu dovleac si pizza cu fructe de mare ... si clar ca s-a pus inca un kg la cele 7 pe care la aveam deja . De maine iar am sa trec pe salate si fructe cat stau la birou, maine seara ma duc si la gimnastica in apa ...asa ca sper ca saptamana viitoare sa nu mai adaug nimic.
Citeam ce ati mai scris si remarcasem ca multe poftiti cartofi prajiti... eu inca nu am mancat pana acum. Sotul meu nu e amator de asa ceva ....si de cand suntem impreuna am facut doar cand a venit la noi fratele lui si nu l-am putut "satura" cu noile meniuri pe care le-am descoprit in Germania. Asa ca a trebuit sa imi cumpar o cratica de cartofi prajiti (ca nici asa ceva nu aveam in casa) si sa iau carnati, mustar, ketchup. Dar asta a fost acum un an jumate ...

In rest noi am comandat un patut si ieri l-am primit. Inca nu l-am montat, doar ne-am uitat un pic la el. Poate dupa sarbatori o sa ii gasim si locul in casa. Mai trebuie sa ii luam saltea si paturica ... si are unde dormi "puiul" cand o sa vina printre noi!

Ce sa va mai spun ... maine am sa imi scot la imprimanta lista care ati facut-o cu ce ne trebuie dupa ce nastem ... sa vad cum ma organizez ca as vrea imediat dupa sarbatori sa incep sa le "adun". Asa ca eu multumesc tututor care au venit cu idei ... Noi cadouri multe nu prea avem de unde primi. Parintii sunt departe, fratii la fel, prietenii-romani pe aici foarte putini .... iar nemtii nu stiu daca obisnuiesc asa ceva!
Sotul o sa se duca acasa in ianuarie si am sa ii fac si lui o listuta cu ce as vrea de acasa, oricum de unul singur nu poate aduce prea multe ... Asa ca totul ramane in seama mea ...

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de BB-ii din burtica!
Magda 23+5

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara .
am devenit toate prea lenese la scris.
trebuie sa vine vreuna cu vreo ideie ca sa mai discutam si noi
mamicile de mai_iunie sunt la capitolul 15 si au burtici mai mici decat noi.
eu acuma ma a cuprins o stare de plictisiala si aicia in oradea a ploat si a fost vreme urata toata ziua.
am fost pana la ceva prieten si toata ziula a casa am stat
as fi vrut sa am pe parinti mei sau pe soacra mea aicia ca sa mai ma duc pana la ei, dare nam ce face sunt departe de noi asa cam ne trece dorul de casa mergan la prieten.
sa aveti grija de voi
va pup

matilda23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

buna gravidutelor,
pe mine azi m-a durut spatele mai rau decat de obicei, poate pentru ca am ridicat niste cutii pe la cinci - sase kg, mai de dimineata iar acum aveam impresia ca pur si simplu mi se desface coloana de bazin. Nu am avut asa dureri la prima sarcina, nu m-am miscat asa de greu, chiar daca am luat mai mult in greutate. definitiv lucru ma rablagesc.
mie nu imi plac nici acum mirosurile de la care am avut greturi la prima sarcina: little black dress de la avon, sapunul de toaleta, pe care il vedeam in fiecare dimineata pana la 4 luni, o crema de corp, un balsam de rufe, etc. de data asta aveam un parfum mai scump pe care abia il luasem si preventiv, am decis sa nu il mai folosesc pana nu nasc, dar nici dupa nu prea merge ca nu mai suge bb. il zapacim si nu mai poate simti mirosul laptelui.
eu va las, am mai mult de lucru pentru maine. merg sa postez si la medicale despre durerile astea de spate care m-au pleostit de tot.
va pup,
diana

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Fetelor, sa va spun cum sta treaba si la mine: am si eu vreo doua parfumuri achizitionate pe cand imi era rau, si pe care le-am folosit de curand sa vad cum mai sta treaba cu ele si am constatat ca nici acum nu-mi plac, deci mirosul a ramas intiparit undeva in minte, si...

de asemenea in legatura cu sanii , m-am mirat cand am citit ca unele dintre voi ati trecut la doua -trei marimi in plus; la mine doar in prima luna s-au intarit, prea putin marit,dupa care au stagnat, asa ca pot purta aceleasi sutiene care le aveam;

Dureri am si eu , adica se intareste burta destul de des iar aseara cand m-am pus la somn m-a durut jos simteam ca ar fi ovarele, nu-mi dau seama sigur, dupa care parca m-a durut si spatele ca la ciclu si deja imi inchipuiam prostii, daca ma apuca mai repede???
asa ca asta este, burta creste, dar macar sa stea cuminte bebe pana la termen;

eu nu am cumparat nici o hainuta pt , doar un cosulet, o paturica ,un scaunel dar nu de masina , toate primite

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Acum am ajuns acasa. Am fost in Auchan sa-mi iauun sutien printre altele si m-a enerbvat aia de la cabina de proba ca nu m-a lasat sa-l probez. Ca au hotarat sa nu se mai probeze. Si eu cum sa-mi cumpar? Ca nu mai stiu ce masura port. Nici nu mi-am mai cumparat. Ma voi duce in Cora sau Carrefour.
Eu sunt bine. Azi am umblat dupa mobila. Am comandat mobila la bucatarie si vine joi. Uraaaaaaaaa! Am gasit si o canapea cu 2 fotolii pentru sufragerie. E la 23.000.000 lei. E crem, din imitatie de piele. Nu stim ce sa facem. Oare sunt rezistente? Ma gandesc ca ar fi bine din imitatie de iele si nu din stofa ca bebe va murdari tot. Daca are cineva si stie cum rezista in timp materialul si cusaturile astept sfaturi.
Pentru bebe nu am cumparat nimic desi mi-e tare greu. Nu stiu ce sa fac. Sa ma apuc de cumparat? Parca nu prea-mi vine. M-au innebunit toti sa nu cumpar ca nu-i bine.... Eu nu cred in chestiile astea, dar nu stiu ce sa zic. Patutul oricum il iau dupa sarbatori fie ce-o fi. Ca doar nu o sa cumpere sotul totul. Ca va fi si el destul de ocupat si de stresat. De primit nici eu nu voi primi mai nimic. prietenele mele cu copii au nascut mai demult si au dat deja hainutele .... Mai avem niste prieteni cu un baietel de 1.5 ani dar la fel au dat multe din lucruri plus ca fiind baiat nu s-ar fi potrivit chiar orice. Asa ca vom cumpara noi. Unele lucruri le-as lua de pe net. Inca nu ne-am hotarat.26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by tzuna
E crem, din imitatie de piele. Nu stim ce sa facem. Oare sunt rezistente? Ma gandesc ca ar fi bine din imitatie de iele si nu din stofa ca bebe va murdari tot. Daca are cineva si stie cum rezista in timp materialul si cusaturile astept sfaturi.
26+

Tzuna io sunt posesoare a unei canapele captusita cu piele ecologica sau imitatie de piele, deci material sintetic ce imita pielea. O am de 2 ani si nu ma plang deloc de material, ba pot sa zic doar ca am fost inspirata sa o iau asa ptr ca intre timp mi-am luat si pisica. La mine este zgariata din cauza matzei dar sunt fericita ca e din piele ptr ca daca era din stofa ar fi fost scarmanata, asa se simte ca e zgariata doar cand dai cu mana sau daca te uiti atent.
Se curata usor; cu cusaturile nu am avut pb, rezista toate.

Cred ca si ptr bebe o sa fie numai buna de vomitat si apoi desenat /pictat pe ea. Dupa ce termina toti cu talentele probabil o sa o schimbam, momentan este in prima linie de front.

roxana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Aoleuuuuuuuuuuuu , ce idioata sunt am scris si nu stiu pe ce am apasat si s-a pierdut totul si caaaaaaaaaaaat scrisesem

Mergi la inceput