Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 26
absoluta spune:
Deci...spuneam asa: multe dintre voi nu ati spus ce faceti si unde va duceti de sarbatori.
Intrebam daca acum mai exista vreun risc pentru sarcina?!
Eu cu doctorul meu ma mai intalnesc dupa sarbatori. Ca indicatii mi-a zis sa nu mananc ca lesinata carne de porc, sarmale multe, sa ma feresc de constipatie si de diaree, pentru ca ele produc contractii.
In rest nu mi-a dat alte interdictii.
Am inteles ca primavara 2007 o sa vina foarte devreme.
aiia spune:
buna seara
-utelor.Am aparut si eu, de citit v-am citit in fiecare zi dar de scris nu v-am mai scris pt ca nu prea am noutati. In legatura cu canapelele din piele ecologica am si eu din primavara, tot crem spre alb dar sunt foarte multumita de cum se intretine deocamdata. Sa vedem cand v-a venii
-lul nostru.Am niste dureri la oasele dintre picioare ma dor de parca am febra musculara
. Voi aveti asa ceva?
Felicitari tuturor celor care stiti ce purtati in burtica si stiti cum va alintti
.
roxanici spune:
Absoluta, io stau acasa de Craciun si de revelion.
Cred ca as mai putea merge o tura pana la parinti si inapoi dar am ales sa facem primul nostru Craciun acasa, linistiti.
roxana
25+
karra80 spune:
aiia...exact la fel am patit si eu pe langa durerile de spate normele cu care deja m-am obisnuit...la noada fundului...acum a incep sa ma doara si parca jos intre picioare asa cum ma durea cateodata la ciclu....mai ales noaptea cand ma dau jos din pat sau in timpul zilei cand mai stau in pat si incerc sa ma ridik...ma doare si la fund si in fatza....ma vait toata ziua parca as fi o baba ramolita.....
In rest noi suntem bine...cat despre bebelushca... a mea piticutza...la zgomote mai tari sau cand e muzica tare in masina sau la TV ii place ca o simt parca mai tare si ma loveste de numa....iar la zgomote am testat-o la un meci de fotbal cand era galagie pe stadion si.....ea se agita de numa.....
Cam atat pt azi va pup si aveti grija de voi si de bebelushii din burtika
Karra[
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
stefaniya spune:
Buna si iar revin la o ora mai tarzie :)
Multumesc la toate mamicile si eu va doresc voua si la bebeii vostrii multa sanatate si tot ce-i mai bun.
Eu de sarcina asta sunt foarte fericita pentru ca de la bun inceput nu am avut probleme de rau sau pofte,nimik in afara ca nu suportam soarele si a cam fost pana in octombrie.Am luat kg in plus dar le-am pus in locurile unde era nevoie (cred ca e binevenita sarcina asta) :)
Mai citeam pe aici ca mamicile au grija ce mananca,sa stiti ca eu deloc.Mananc orice,ma fortez cu laptele ca nu prea imi place dar nu ma retin de la nimic.
Pot sa spun ca este o sarcina usoara doar ca am avut griji de la inceput ca placenta e prinsa jos si am sangerat la inceput si au fost sanse sa pierd bebelul si am trecut cu bine pana acum si iar ghinionul cu cordonul in jurul gatului.Sper sa trec si peste asta.Nu a fost un copil programat dar ni-l dorim din tot sufletul acum.
Ma opresc aici ca si asa am scris destul.
pup mamicile si bebeii
*****BEBE*****
stefaniya spune:
Si ca sa raspund si la ce a intrebat Absoluta,eu de sarbatori sunt in Ro cu familia si ceva prieteni,acasa.Cred ca se poate petrece,eu am o vecina in 7 luni si toata sarcina a tinut-o in nunti si bebelul e bine.Daca totul merge bine atunci cred ca nu e nici o problema,deci.....la dans cu noi
Cineva mi-a zis ca daca aduni zilele lunii in care ai ramas insarcinata cu varsta implinita la data cand ai ramas,daca iese nr impar e baiat daca e par e fata.Eu am facut la mine si s-a nimerit,adica 28ani + 31 = 59 si e baietel si am mai facut si la alte persoane si la toate s-a nimerit.Poate ca e ceva ce merge si veti stiti inainte de eco ce va fi :)
Sunt curioasa sa faceti si voi calculul si sa-mi spuneti daca si la voi a iesit corect.
*****BEBE*****
lauramar spune:
Vin si eu la raport pe ziua de azi am stat in pat toata ziua dupa petrecerea de ieri in care toata ziua de la 9 dimineata pana seara la 23 nu m-am odihnit de loc astazi nu am avut putere sa ies la o plimbare ,nu mi-i sa mai intamplat asta pana acum dar astazi m-au durut toate m-am simtit si eu ca o baba
.Dar eu sunt optimista si sper ca maine imi revin la normal
.In rest nu avem noutati bebelina misca in continuare non-stop o iubesc tare mult
.Va pup si mai revenim
BiancaM spune:
Asa, sa mai zicem si noi ce am mai facut:
-am fost la programare la un medic nou(doctorita) si spre usurarea si bucuria noastra m-a acceptat ca pacienta. Cu ocazia asta schimbam si spitalul. La vechiul spital nu era rau, dar am auzit niste povesti despre nasterea acolo ca ne-am ingrozit si eu si sotul. Acolo sunt foarte multi rezidenti-e spital ce tine de universitate-si nimeresti de cele mai multe ori la unul care n-a asistat in viata lui la o nastere.Si cum sa-l las pe unul in situatia asta sa ma asiste la nastere, sau sa ma coase...? Spitalul nou nu mai are rezidenti deloc, asa ca sa speram ca totul o sa fie bine.
-bebe misca tot mai des, in unele zile am impresia ca se misca toata ziua
. Chiar si tati a reusit s-o simta cum ma boxeaza
-burtica se intareste si la mine, si e asa de incomod,, uneori chiar am impresia ca imi plesneste pielea pe burta
-sanii au crescut destul de mult, si chiar daca dau si cu crema tot au facut vergeturi
.
-chiar voiam sa va intreb, voi ce faceti de Sarbatori? Noi o sa ne strangem cu studentii care mai sunt pe aici si o sa sarbatorim Craciunul impreuna. De Craciun a fost bine in fiecare an de cand suntem aici, dar de Revelion a fost jale de fiecare data
, nici lumea nu se aduna, si nici nu e ca acasa unde ne adunam cate o casa plina si chefuiam cate 2-3 zile
.Parca toti sunt niste mosi si babe care se aduna si beau si mananca si cand s-au saturat pleaca acasa
.
-noi va dorim o saptamana usoara si cat mai putine probleme!
23+5
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
Selene spune:
Buna dimineata!
Mama, ce harnice ati fost peste weekend! Eu nu am inca net la casa noua asa ca a trebuit sa recuperez totul acuma dimineata! 
Multumesc celor care mi-au raspuns. Vad ca si la unele din voi bebelusii sunt mai lenesi uneori; acuma in weekend bebelusa mea a fost "harnicutza", chiar am inceput sa o simt si cand stau in picioare ca pana de curand o simteam doar cand stateam in pat sau pe scaun.
Numai ca imediat ce pune tati mana sa o simta, pauuuuzaaa..... I-o fi rusine de el
Ieri chiar am ajuns sa "scutur" burta sa vad cum reactioneaza si dl. sot a inceput sa ma certe ca "dau copilul cu capul de pereti"! Si eu care vroiam neaparat sa o mai simta si el... 
Astazi mergem la dr - abia astept ca nu am mai vazut-o de 5 saptamani! Sa vad cat a mai crescut in ultima vreme ...
In rest ce sa va mai spun - ca si mie imi e tot mai greu, obosesc din ce in ce mai repede, chiar daca merg doar pana la magazinul de la colt, ajung acasa gafaind. Cum spunea una din voi, cred ca perioada frumoasa a sarcinii a trecut si acum incepe greul, cu maini si picioare umflate si datul jos din pat prin rostogolire
.
In legatura cu scaunul de masina - noi trebuie sa ne luam neaparat ca suntem foarte plimbareti (parintii sunt in alte orase) si o sa avem mare nevoie de el.
Cartofi prajiti mananc si eu + din cand in cand junk food in timpul saptamanii cat sunt la serviciu. Ce sa fac daca imi e pofta? Sper totusi ca d-ra sa semene pe taica-su si sa nu fie mofturoasa la mancare
(ca mine), ca atunci am incurcat-o.
Gata povestea....
Trebuie totusi sa le ajungem si pe mamicile de mai-iunie, nu?
tuturor!!!!!!!!![]()

AMR pana apare martisorul...