Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
stefaniya spune:
Buna,mamici
Cam tarziu scriu eu dar nu prea am somn.Eu citesc site-ul asta de cand eram in 6 saptamani dar de curand pe forum.
Ieri am aflat ca voi avea un baietel,se dezvolta bine dar cica ar avea cordonul ombilical in jurul gatului.Doctorul spune ca acum e mic si nu sunt probleme ca are loc sa se miste dar pe la 34saptamani sa mai fac o eco sa verific(probabil ca o voi face mai devreme).Am ajuns sa-mi fie frica sa mai dorm pe parti ca nu cumva sa fac ceva rau.Daca e vreo mamica ce a trecut prin asta si poate fi totul ok rog sa-mi spuna ceva detalii,cand s-a intors ,daca au fost probleme,....
Apropo,nu stiu cum se face dar sa ma treceti pe lista cu mamici de aprilie DPN - 05.04.07 ca eu am de gand sa nasc un bebe sanatos,eu sunt optimista! 
*****BEBE*****
Rebiana27 spune:
Stefaniya bun venit printre mamici fericite de martie-aprilie! Sa-ti dea Dumnezeu si tie si puiului tau sanatate si nastere la termen!
Rebiana
23+ 
madmat spune:
buna ziua
.
Stefaniya bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bb sanatos.
astaz noi ne am trazit binisor cu durere de spate si umflatur la maine si picioare .
in rest nimic nou liniste de wk.
sa aveti grija de voi si de bb .
va pup
matilda
23+
arissa spune:
Stefanyia, felicitari pentru baietel.
Tzuna, si sanii mei erau mai mari si mai tari la inceputul sarcinii, iar acum chiar s-au lasat, ceea ce nu ma incanta deloc. Oricum, nu cred sa fie o problema. Insa zilnic imi fac promisiunea ca, dupa 2-3 luni de la nastere sa ma apuc de sport serios, ca e jale.
gabdyb, multumim de informatii.
Azi, dupa vreo doua zile in care bebe nu prea a miscat, l-am simtit de dimineata mai puternic si m-am linistit. Si-asa ma cearta lumea ca ma stresez din orice si trebuie sa fiu optimista, dar e usor de zis. Nu sunt pesimista, insa uneori imi pun intrebari in legatura cu ceea ce se intampla cu mine si cred ca e normal.
Va pup, aveti grija de bebei.
26 + 1 
roxanici spune:
...si eu...mai tarziu asa...
Am incercat sa actualizez listutza de la inceput. Cine mai are observatii de facut sa ma traga de manecuta(e posibil sa fi omis pe cineva sau sa fi incurcat culoarea carucioarelor
)
Eu is bine sanatoasa, bebe lenes ca de obicei...acum loveste undeva foarte jos(aproape de zona pubiana). Ma gandesc ca si-a schimbat cotlonul si are mai mult loc si nu il mai simt la fel de tare.
Is un pic suparata din cauza asta(nu misca prea mult) dar imi trece...
Stefanyia bine ai venit printre noi!
Tzuna ce bine ca bebelina e bine...cat despre sani nu iti fa griji, se vor reintari cand va incepe lactatia. Io numa la inceput am simtit ca au mai crescut un pic se erau tensionati si un pic durerosi...acu parca is ca inainte...ceva mai pigmentati.
Felicitari tuturor mamicilor ce au aflat in ultima vreme de se vor juca cu un baietel sau o fetita. SA va bucurati de ei, orice ar fi.
Mihaelaaa, cam tarziu, dar iti urez totusi concediu linistit!
Iar a disparut Aliona, ati vazut-o pe undeva?
roxana
24+
elyanne spune:
Am avut azi de dimineata niste dureri groaznice
... tot in dreapta jos... probabil ligamentele. Bine ca nu dureaza prea mult, ca m-as urac pe pereti... Abia astept sa vb. cu dr. sa vad ce spune si el...
Doare foarte tare... parca se rupe ceva pe acolo... Nici cand am nascut n-am avut dureri atat de puternice
Contractiile alea erau floare la ureche... Acum am inteles mamicile care tipa de durere... nu mai putea... ma apucase tipatul... si mi-a casunat pe al meu sot... sa se dea jos din pat (ca io era pe covor... imbracam mandra)... sa stea langa mine... de parca avea ce sa-mi faca... Dar vroiam sa-l stiu langa mine... Le inteleg pe gravidele care trec prin asta si isi doresc sa nasca odata, ca sa scape... 
Eliana (24 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
magdutah spune:
Buna tuturor,
scriu si eu 2 randuri caci afara e asa frumos si vreau sa imi plimb un pic burtica pe malul golfului! Noi suntem bine, BB azi nu mi-a dat nici un semn, dar nu imi fac grji ca vad ca e ceva normal ... Pana acum am facut curatenie in casa ... si am reusit sa pun si cateva poze pe site.ul meu cu burtica ...
Va pup si mai scriu cand ma intorc
Magda
23+6
http://mfoca.myphotoalbum.com/
dani7asi spune:
Buna fetele!Eu intru in fiecare zi pe forum dar nu am mai scris de mult.Asta deoarece nu mi s-a mai intamplat nimic deosebit.
Legat de sani stiu ca este normal sa se inmoaie si sa fie mai destinsi insa la mine am observat ca areolele mi s-au inflamat si cand dau de frig se simt tari !Eu mai am o fetita de 6 ani dar nu mai tin minte daca este normal sa se faca asa.[au trecut atatia ani de atunci]Cat despre mirosuri eu tin minte ca nu puteam suporta mirosul la deodorantul nivea si de atunci chiar ca nu il mai suport deloc.
In rest vreau sa va mai zic ca nu stiu ce sa mai fac sa scap de obsesia asta cu facutul curateniei !Toata ziua as munci.........
Noroc cu durerile lombare care ma iau dupa un timp.........ca altfel...as ajunge sigur la spital.Dar chiar nu pot sta locului deloc.Si azinoapte am visat ca tot timpul am frecat la geamuri!

21+DANIELA
mari-lu spune:
Buna burticute!
acum m-am intors d la baby expo cu un super tricou cu barza cu BB in cioc!Doar 30 RON!Sunt si alte modele simpatice.Lui BB i-am cumparat un portbebe care s face paturica!Mai va citesc putin,papam si apoi la nani!
Maria 27+ & BB Alex
cria_bv spune:
Buna burtici,
Am apucat in sfarsit sa citesc tot.
Stefanya bune ai venit printre noi si felicitari pt baietel.
Absoluta si eu de cand am ramas gravida chiar daca nu stiam ce voi avea tot la numele de vladut visam si l-am alintat de la inceput pe bebe dudut.
Mihaela vacanta placuta si nu te speria de avion. Anul acesta am zburat si eu pentru prima oara si eram si gravida dar eu nu stiam atunci. Ma asteptam sa fie mai rau da a fost foarte bine.
Selene eu la bebele meu ii pun muzica cu castile si reactioneaza cu lovituri. Ii place in mod special melodia lui Vanessa Williams "Save the best for last" imi da niste ghionturi atunci.
Luiza_S deci ne sarbatorim impreuna ziua de nastere.
Mie nu imi poarta ghinion 13.
Referitor la mancare si pe mine ma mai apuca pofta de cartofi prajiti si mananc decat sa ma gandesc la ei toata ziua. La inceputul sarcinii nu puteam manca decat cartofi sub orice forma dar sa fie cartofi.
Aseara m-am simtit rau am avut pulsul 110 batai/minut si ma dureau tamplele, sa fi fost oare tensiunea?
Multa sanatate va doresc si aveti gija de voi.
Cria
20+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png