Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)
Raspunsuri - Pagina 3
shoricutza spune:
Ana, La multi ani pentru cele 5 lunite! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa. Multi pupuci de la Ana mea.
Uram si noi La multi ani tuturor celor care azi de Sf. Andrei isi serbeaza ziua onomastica.
Dana, sa-ti traiasca Andrei si nu mai fii suparata. In cora poti sa schimbi orice daca ai bonul. Asa ca daca nu-ti place du-te maine si cumpara cealalta mingiutza.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
LA MULTI ANI RAZACILA!!!
Lacramioara sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mereu razacios!
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006
multumim
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Doroti, imi pare rau ca te-ai necajit asa tare si iti tin pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate Natalitei iar tu fii optimista si asteapta si alte opinii ca medicii mai gresesc si ei. Mai tii minte ca Ana la 8 zile a facut otita externa, care s-a vindecat rapid acasa, iar noua un dr de la Grigore Alexandrescu ne-a spus ca are otita interna si ca trebuie internata de urgenta ca sa-i facem antibiotice.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Lacra,felicitari pt statul in fundulet!!!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Multumesc, Dana. Daca n-ai luat mingiuta care trebuie, am aflat azi ca s-ar gasi in Metro, cu vreo 65 lei
shoricutza spune:
Lacramioara felicitari si pentru statul in poponeatza!
Ama io vreau retele!!! Ca tot sunt io la cura
Si eu ma gandisem sa fac negresa cu un strat de crema de vanilie in mijloc. Vad ca mi-ai luat-o inainte. Dar nu stiu cum se face crema ... hai spune tu cum ai facut ca arata tare bine.
Lya spune:
La multe lunisoare copilasilor care-au facut 6 lunisoare!
La multe lunisoare celui mai mare razacios!
La multi ani Andreelor si Andreilor!
Copiii sunt bine, au fost bolnaviori dar si-au revenit,acum sunt io racita,da nu-i bai,bine ca sunt ei sanatosi.Erik e tot inhamat(mai avem 2 saptamani si umpic de stat asa),incearca sa se intoarca cu tot cu ham ceea ce nu-i posibil.Suntem cu ochii pe voi doar ca scriem mai rar.
Ama,acuma da-ne si retetele ca
Mai avem o luna pana la marea diversificare asa ca suntem cu ochii pe voi.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
LYLY809 spune:
Liana, multumim. Pai cura-i asta, cu negresa... Io zic ca am alunecat prea rau pe "panta" prajiturilor, asa ca, de-acum sunt oarba, surda si muta la tot ce e legat de bunatatile astea.
Lya, multa sanatate iti dorim.
LYLY809 spune:
Banc... ca tot face topicu' referire la bancuri, dar azi n-am vazut nici unul:
Ce s-a intamplat,de ce ai lipsit ieri? - Pai stiti..a murit bunicul..-Aoleu! Cum asa? - Pai a iesit pe balcon si a cazut balconul cu el. -Vai, saracul! Si asa a murit? -Nu, ca a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar apoi a alunecat si a cazut iar. -A, si a murit? -Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el.-Si asa a murit? -Nu, ca s-a prins de burlan. Dar burlanul s-a desprins. -Si asa a murit? -Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, s-a rostogolit pe scari.-Si asa a murit? -Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pana la parter.-Si asa a murit? -Nu, dar l-am impuscat noi ,ca ne darima toata casa!
dolcebaby spune:
DOROTI multa sanatate Natalitei, ne gindim la voi si va tinem pumnii strinsi
LA MULTI ANI cireshelor care azi isi serbeaza ziua numelui sf. Andrei !
Dana, Ursulia, Camelia , Ildiqo, Roxana Iulyp, Dilaural sa va traiasca sarbatoritii si sa va aduca numai bucurii !
Andreea (amiss) LA MULTI ANI! iti doresc multa sanatate si sa fii fericita alaturi de familia ta ! Petra e superba in filmuletul cu limbuta....cum ai reusit sa o convingi sa faca asa ?
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta !
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
LYLY809 spune:
Din insemnarile din jurnalul unui BARBAT= :
Cap. 1 - EU
M-am nascut asa de sarac, incat, copil fiind, daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc...Si adult, am ramas cu tare din copilarie : ma joc cu aceeasi jucarie...
In adolescenta, o fata mi-a telefonat si mi-a spus: "Vino la mine, nu-i nimeni acasa!". M-am dus, nu era nimeni acasa...
Cap. 2 - Casnicia
Nevasta-mea, in timp ce face sex, ii place sa-mi vorbeasca tot timpul. Chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel.
Intr-o zi ajungand acasa mai devreme, vad un tanar ce alerga gol pe strada. L-am intrebat : "De ce faci asta, tinere ?" Mi-a raspuns: "Fiindca ai venit acasa prea devreme, boule!"
Exista unele femei care, in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia singur, pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca ... va fi prea tirziu.
Poti invata o pisica, ca si o femeie, sa faca ... orice vrea ea !
Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa isi faca singuri bagajele.
Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
Cap. 3 - Bautura
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Cap. 4 - Banii
Banii nu fac fericirea dar o cumpara gata facuta.
Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
Cap. 5 - Cugetari
Inteligenta ma urmareste. .dar eu sunt mai rapid.
Fugi de tentatii.....dar mai incet, ca sa te poata ajunge.
Exista o lume mai buna........ dar este mult prea scumpa.
A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.
"Munca nu a omorat niciodata pe nimeni" dar, de ce sa risti?
Alcoolul omoara incet, incet... Nu conteaza, eu nu ma grabesc !
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi : "trage" si...."impinge"!
Viata e asa de tragica : azi esti aici, miine iar aici...
Foarte multi oameni isi petrec viata culcandu-se cind nu le e somn si trezindu-se cind inca le este.
Timpul vindeca orice, insa nu e si un bun chirurg plastician.
Un semn sigur ca ai imbatrinit este cand, lumanarile de pe tort costa mai mult decat tortul.
Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie.
Daca ti-e foame - maninca sare : o sa iti fie sete !
Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi sa iti dai seama ca nu dormeai, de fapt.
Si nu ma duce pe mine in ispita caci, gasesc eu drumul si singur...
Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Dumnezeu a creat lumea din nimic. Nimicul se mai vede, inca, pe ici, pe colo.
Vacanta de vara este perioada cind parintii isi dau seama ca profesorii nu sunt platiti suficient de bine.
Fiecare al cincelea om, in lume, e chinez. Noi, in familie, suntem cinci deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu, mai mare, Costel, sau frate-meu mai mic, Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel...