Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)
Raspunsuri - Pagina 4
ama_kaly spune:
Shori si Lya prajitura am umplut-o cu budinca de caramel de la dr oetker, am topit ciocolata primola pe ea si apoi i-am pus nuca de cocos.Iese o bunatate, trebuie sa incercati.A mea deja s-a mancat toata..
Iar papansi fac aproape in fiecare seara, sunt minunati, exact ca cei de la munte. Prima data nu mi-au iesit ca am pus prea multa faina, asa ca aveti grija! Reteta www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7698" target="_blank">aici.Dana tu ai luat mingea www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=61423" target="_blank">asta, dar www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=61323" target="_blank">asta e mingea care trebuie.Daca mai ai bonul du-te maine ca ti-o schimba!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Ana, La multi ani pentru cele 5 lunite! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa. Multi pupuci de la Ana mea.
Uram si noi La multi ani tuturor celor care azi de Sf. Andrei isi serbeaza ziua onomastica.
Dana, sa-ti traiasca Andrei si nu mai fii suparata. In cora poti sa schimbi orice daca ai bonul. Asa ca daca nu-ti place du-te maine si cumpara cealalta mingiutza.
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006
Multumim pt urare!!!Cat despre mingiutza,daca ai vedea cum arata ambalajul....e rupt in bucati,altfel nu putem sa scot mingea!!!Ar trebui sa le dau cu ea in cap,pt ca pe eticheta si pe raft scria mingea magica!Am luat teapa!!!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
DOROTI multa sanatate Natalitei, ne gindim la voi si va tinem pumnii strinsi
LA MULTI ANI cireshelor care azi isi serbeaza ziua numelui sf. Andrei !
Dana, Ursulia, Camelia , Ildiqo, Roxana Iulyp, Dilaural sa va traiasca sarbatoritii si sa va aduca numai bucurii !
Andreea (amiss) LA MULTI ANI! iti doresc multa sanatate si sa fii fericita alaturi de familia ta ! Petra e superba in filmuletul cu limbuta....cum ai reusit sa o convingi sa faca asa ?
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta !
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Din insemnarile din jurnalul unui BARBAT= :
Cap. 1 - EU
M-am nascut asa de sarac, incat, copil fiind, daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc...Si adult, am ramas cu tare din copilarie : ma joc cu aceeasi jucarie...
In adolescenta, o fata mi-a telefonat si mi-a spus: "Vino la mine, nu-i nimeni acasa!". M-am dus, nu era nimeni acasa...
Cap. 2 - Casnicia
Nevasta-mea, in timp ce face sex, ii place sa-mi vorbeasca tot timpul. Chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel.
Intr-o zi ajungand acasa mai devreme, vad un tanar ce alerga gol pe strada. L-am intrebat : "De ce faci asta, tinere ?" Mi-a raspuns: "Fiindca ai venit acasa prea devreme, boule!"
Exista unele femei care, in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia singur, pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca ... va fi prea tirziu.
Poti invata o pisica, ca si o femeie, sa faca ... orice vrea ea !
Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa isi faca singuri bagajele.
Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
Cap. 3 - Bautura
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Cap. 4 - Banii
Banii nu fac fericirea dar o cumpara gata facuta.
Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
Cap. 5 - Cugetari
Inteligenta ma urmareste. .dar eu sunt mai rapid.
Fugi de tentatii.....dar mai incet, ca sa te poata ajunge.
Exista o lume mai buna........ dar este mult prea scumpa.
A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.
"Munca nu a omorat niciodata pe nimeni" dar, de ce sa risti?
Alcoolul omoara incet, incet... Nu conteaza, eu nu ma grabesc !
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi : "trage" si...."impinge"!
Viata e asa de tragica : azi esti aici, miine iar aici...
Foarte multi oameni isi petrec viata culcandu-se cind nu le e somn si trezindu-se cind inca le este.
Timpul vindeca orice, insa nu e si un bun chirurg plastician.
Un semn sigur ca ai imbatrinit este cand, lumanarile de pe tort costa mai mult decat tortul.
Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie.
Daca ti-e foame - maninca sare : o sa iti fie sete !
Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi sa iti dai seama ca nu dormeai, de fapt.
Si nu ma duce pe mine in ispita caci, gasesc eu drumul si singur...
Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Dumnezeu a creat lumea din nimic. Nimicul se mai vede, inca, pe ici, pe colo.
Vacanta de vara este perioada cind parintii isi dau seama ca profesorii nu sunt platiti suficient de bine.
Fiecare al cincelea om, in lume, e chinez. Noi, in familie, suntem cinci deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu, mai mare, Costel, sau frate-meu mai mic, Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel...
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Ama, astia de la crazytoys au crazy prices! 136 de lei mingea cu miscari magice... sunt nebuni
Dana, nu te mai necaji; sunt convinsa ca lui Ochios ii place jucaria Incearca si sa o schimbi, dar nu te mai stresa; e doar o jucarie.
Mi se intampla cateodata si mie lucruri ciudate, nu sunt atenta, nu ma pot concentra. M-am dus la "Lumea copiilor" sa mai iau niste pantalonasi cu labuta, galbeni si portocalii, si i-am luat cu un numar mai mic, abia ii vin. Parca nu mai judecam... m-am ofticat, ca n-am fost atenta
adriana spune:
Doroti, imi pare rau de Natalita, poate nu e nimic totusi, suuces la doctori, nu te speria tare, micuta simte prin laptic ca esti agitata/suparata.
Uite de la mine un buchet de pentru treaba cu listuta.
Papadie, Macu e tare gingas, ca tanculetu' de sora-sa. Nu pare deloc o esenta prematura Ai doo fete taare dragute, deosebite
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
LYLY809 spune:
Bunicuta lui Pandele
De pe strada Ghica Tei
A bagat discret de seama;
Cum ca; nepotelul ei
Cānd nu-i observat de nimeni
Nici de Tonc, nici de Rodica
Se cam joaca; cu putica.
Si i-a spus: - Pandele draga;
Vai de mine, nu-i frumos
Vezi pe domnul cel de colo
Ala grasu si burtos?
Tot asa o burta; mare,
I-a spus tainic bunicuta,
O sa-ti creasca, de vreodata;
Ai sa; te mai joci cu putza!
S-a speriat grozav Pandele
Si ofta cu'nfrigurare
Cānd gandea ca o sa-i creasca
Tot asa o burta mare.
Dar primind cadou o toba
Si un cerc si-o muzicuta
De atuncea niciodata
N-a mai pus māna pe putza
Intr-o zi la plimbare
Pe soseaua'nourata
A vazut, sezand pe-o banca
O femeie' nsarcinata
Drept la ea s-a dus si-i spuse,
C-a rosit si bunicuta:
-Vezi ce ai patit cucoana
Daca te-ai jucat cu putza!
DianaR spune:
Vavitzu, pai talasemia asta in cazul meu betatalasemia este o forma de anemie in care gena ce dicteaza sinteza hemoglobinei e defecta. In forma minora, defectul e mic, astfel ca doar 5-10% din hemoglobina e defecta si astfel hematiile tind sa se distruga mai repede decat la un om obisnuit. Anemia care rezulta e usoara sau medie si nu afecteaza in mod deosebit viata individului mai ales ca e de la bun inceput asa si organismul se adapteaza. Boala e transmisibila la urmasi, ori prietena ta ori sotul tau o are si deci asa cum au suportat ei boala o va suporta si copilul.Uite si pe forum doua discutii:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39459
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43156
Lyly, esti in verva cu bancurile
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
mikiion spune:
La Multi ani!!!!De sf. Andrei!!!!! La mamici si puiuti!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
Doroti iti tin pumnii. Nici eu nu cred ca e ceva grav. Ca dupa simptomele pe care le descrii Marc ar trebui sa aiba 50 de «cheaguri». Dar eu stiu ca e doar un banditzel.
Mihaela
PS. Multumesc pt. urari. Dar Sf. Adrian se serbeaza in august. Nu e acelasi lucru cu Sf. Andrei.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark