Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

'Neata Livada!!!

Mi s-a facut un dor de iernile petrecute in romania, de mirosul de iarna, ca-mi vine sa plec spre acasa sa petrec Craciunul. Si daca-as sti sigur ca va ninge de Craciun, poate m-as mobiliza. Aici e frig ( ger ), dar nu ninge.

Ralucis - bafta la echo. Este foarte bine ca te-a chemat, intotdeuna un control este binevenit.

Diana79 multa bafta luni. Noi asteptam sa te felicitam pentru obtinerea cetateniei.

Ai sa vezi ca incet incet o sa pape si Nicol mai mult. Nu-ti fa probleme.

DianaR - multumesc. Se pare ca am scapat de ea. Bine ca a fost doar atat.

Mergi la inceput

Lya - felicitari pentru "mama".

Luana de la o vreme zice numai tata...

Mergi la inceput

Diana79 - ei asa da progres. Super ca sta in patru labute. Luana are uneori tentative, dar nu prea-i reusesc. E funduletul greu, si-i cade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

virgi, multumesc, sper sa fie bine si sa imi spuna ca e totul ok pt a ne apuca de bb 2!
amiss, in primele zile de diversificare ilinca avea si ea gaze la burtica, uneori tragea niste parturi zgomotoase, chiar si prin somn, de ne miram si noi cum un copil asa mic pateste asa ceva! iar kk s-a schimbat, e tare, uneori verde, nu mai e deloc ca atunci cand papa numai tzitzi.

ilinca aseara a avut febra, in rest nimic, poate sa fie de la dinti, desi gingia nu e deloc umflata?. i-am pus un supozitor cu paracetamol, dar vad ca acum parca iar incepe sa fie fierbincioara.
aseara m-a zapacit, i-am dat de 4 (!) ori de mancare, a plans si nu s-a linistit deloc altfel, nu stiu ce sa fac, ce-o fi cu ea, 2 zle doarme neintoarsa nopatea, alte 2 ma zapaceste cu sculatul. nu inteleg cum un bb care a dormit cate 8-9 ore pe noapte de la 6 sapt si-a schimbat programul in halul asta de pe la 5 luni? a mai patit cineva asa ceva? stiu ca multe ciresele nu prea au dormit neintrerupt noaptea, dar sa doarma si pe urma sa faca asa??? i-am dat si cereale seara si tot degeaba. si noi care vroiam sa o mutam acum in camera ei

Mergi la inceput

am pus poze noi incepand de aici:

http://family.webshots.com/photo/2962067760094600528GpEKlQ

ca sa vedeti ce-am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ralucis si Petra are zile in care se trezeste de doua trei ori pe noapte. Asta se intampla dupa perioade de somn neintrerupt de la 8 seara la 7 dimineata.

Deja m-am prins cum sta treaba. Cateva nopti de somn continuu apoi vin perioade de somn cu intreruperi. Cand incepe sa se trezeasca noaptea deja nu ma mai stresez ii dau sa pape si o pun inapoi la nani.

Sincer, kk-ul Petrei nu s-a modificat inca fata de cel normal de la san. Voiam sa stiu daca este normal asa sau gresesc ceva la prepararea mancarii. Nu stiu...timp de fierbere ...etc!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

amiss, eu cred ca kk nu e inca mai dens fiindca e cantitatea mica de supa pe care i-o dai tu, pe masura ce o sa cresti portia, eventual cand o sa treci si la o lingurita, doua de piure de legume sau faci supa crema o sa vezi ca e mai tare kk. nu cred ca gresesti nimic la supa! la noi s-a modificat cam dupa o sapt, dar deja manca 125-150 de ml de supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Nu ii dau supa.
Ea mananca 60 g (o ceasca mica de cafea sau 7-8 linguri mari de pireu) de legume (pireul este gros).

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

amiss, pai atunci nu stiu ce sa zic, credeam ca poate ce spusesem sa fi fost cauza... partea buna la petra e ca nu e, totusi, constipata, ilinca are acum momente in care se chinuie tare sa faca kk, desi face de 2-3 ori pe zi, dar fiind mai tare se cam forteaza. cred ca e de la morcov si de la cerealale cu orez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc de raspuns cu apa plata - asa ma gandeam si eu

BogadanaI, am uitat de banana - la mine efectul bananei tine de felul in care o mananc. Inainte de sarcina eram convinsa ca ma constipa - si am folosit-o ca atare.
Dupa ce am ramas am mancat-o intre mese - singurul fruct pe care l-am putut manca toata sarcina si evident intre mese ca mesele erau f mici. Efectul a fost laxativ - la marele fix. Acuma o mananc tot asa, pe stomacul gol, pt ca am o usoara predispozitie la constipatie.

Dupa toata povestea asta lunga o concluzie - s-ar putea sa fie de vina combinatia mar+banana, marul in sine sau reactia particulara la banana a tale...
Sper ca nu te-am zapacit - daca da, scuze , intentiile mele sunt bune .

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput