Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Mara pentru prima jumatate de anisor!

Amis, probabil ca Petra digera f bine ce mananca.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Virgi merci mult. Sper sa fie ok la test ca nu prea m-am omorat invatzand.

Ralucis ti-am vazut fetitza e o scumpa. Imi place rau pulovarul roz.

Am pus si eu poze cu Nicole aici:
http://new.photos.yahoo.com/necdiana/album/576460762358952600

Pupici

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Ralucis, chiar ati crescut! Si sunteti frumoase foc!

Amis, eu legumele le tin cam 40 min la fiert cand sunt morcovi si radacinoase, daca e doar cartof si dovlecel sau brocolli tin cam 30 min. La oala cu presiune timpul se reduce la jumatate.

Diana iti tinem pumnii la test!

Mergi la inceput

Diana, ce frumos stati in 4 labe... Cam asa sta si Timeea dar voi sunteti cu o luna mai mici... Brava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana. Ce frumos e in 4 labe!!!!!!Si e mai mica decat Marc cu o saptamana.....Si OF!!! Marc abia a invatat sa se rastoarne de pe burta pe spate.....

Mihaela
poze fotograf

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bogdana, nu ti-am raspuns aseara caci am fost la Valcea si abia am venit. Puiul meu doarme acum dus, cred si eu, dupa 2 drumuri, unul ieri la dus, unul azi la venit, e terminat de oboseala.
La supica eu pun 500-600 ml de apa plata si fierb o ora legumele in ordinea urmatoare: la inceput pun o radacina de patrunjel(mai maricica), una de pastarnac, doi morcovi marime mijlocie, o ceapa mica, 7-8 rondele de ardei, o telina mica. Dupa cca 20 minute adaug:7-8 cubulete dovlecel, un cartof mititel. Daca pun si conopida, pun 2-3 buchetele tot la inceput, cu patrunjelul si celelalte enumerate. Dupa o ora iese o zeama foarte gustoasa, raman cam 200-250 ml zeama. Morcovul ,dovlecelul si cartoful le pasez si pun cateva lingurite in supa pana obtin cca 300-350 ml supa crema, jumatate ii dau azi, restul las la racit in apa rece si apoi pun la frigider pentru a doua zi. Succes!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tocmai am scris un msg si mi s-a sters..ah, ce urasc cand se intampla asta!!Diana ce frumos sta Nicole in patru labe..Seby e mai mare si nici acum nu sta, bravo!! Si ce semanati!!Al meu copil de vreo 2 zile zice incontinuu "mama", e asa dragutz...nu mai zice mamamam zice mama, apoi iar mama..cand mananca, cand se trezeste, cand se joaca..numai asta spune!Supa..adik piureul, o mancam cel mai bine.Azi m-a uimit cat a putut sa manance ca i-am facut mai mult decat de obicei si a halit tot! (si eu i-o fac dupa reteta Ioanei, dar ii mai adaug si carne) La fel si cerealele, doar fructele nu vrea sa le manance nicicum si in nicio combinatie.. Dati-mi si mie idei..ce as mai putea sa ii dau..pe cele de la borcanas le uraste..am incercat cu caise, piersici, toate fructele, mar cu banana si nimic.Acasa i-am facut banana, mar copt, mar cu orez, mar cu biscuiti, banana cu branzica, banana cu mar, pere si ..iar nimic.Nu vrea si pace!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama, cred ca am mai scris ce combinatii de fructe ii dau eu lui Alexandru:

para cu banana si avocado
para cu mar si avocado
mar cu cartof dulce si avocado
dovleac copt cu mar si banana

Combinatiile le fac in asa fel incat sa existe un fruct mai putin "cleios", ca sa curga piureul( para sau mar), si neaparat sa existe unul care "scoate" afara pe constipatul asta mic (para sau cartof dulce sau dovleac)

Caut mango de cateva zile, sa fac combinatie si cu asta. Piersica nu-i dau caci nu-mi plac cele de import. Mandarina n-am indraznit, caci de la portocala a facut alergie... poate face si de la mandarina, asa ca, inca nu-i dau. Prin ianuarie ii introduc si kiwi.

Ralucis, a crescut mare si frumoasa Ilinca

Sa ne traiasca sarbatoritzii de ieri si de azi!

Irina, nu mi-ai mai scris ce retete ti-ai ales, s-a intamplat ceva?

DianaR, sunt convinsa ca o vei surprinde pe Dulcineea intr-o ipostaza haioasa

Sa va spun ce-am facut la Valcea. Am vizitat Mall-ul. Mi-a placut faptul ca aveau mai multe magazine pentru copii... doar ca foarte scumpe.
Am gasit insa la magazine cu preturi mai "normale" body-uri dragute, cipici de pus in picioruse, ciorapi ( shtrambi, cum a zis vanzatoarea )

Mi-au placut jucariile vazute pe"viu" de la k's kids, mai ales ala in forma de masina, in care pui bebelusul sa stea in poponetz ( sunt mai multe de genul asta, exact pentru 6-12 luni). L-am rugat pe tati sa-i ia pentru Craciun ceva de genul asta. Sunt in jur de 300 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama eu ii dau lui Catalin mar+para, mar+banana+porto sau mar si para coapte la cuptor in folie de aluminiu.Ii dau si la borcanele insa le accepta, spre deosebire de Seb. De maine pun si putin orez la piureul de fructe, pana daunezi puneam cate o masura de cereale, dar de cand ii dai fier am cam renuntat ca se cam constipa.
In rest Catalin e super-papacios, si mananca piure cam 300 g, la o masa, si 2 mese de fructe destul de mari. Cand vede ca pregatesc masa tremura de nerabdare...
Nu l-am putut obisnui cu piureul preparat in casa, asa ca pt a-l pacali ii pun cate o jumate de borcanel Nestle in piureul meu si papa de rupe. Altfel nici sa nu-l vada!!!!
Ce sa zic....eu sunt multumita de felul in care papa.
Mai rau stam la capitolul somn in perioada noptii: va anunt oficial ca am cedat tentativei de dezobinuit la papat si trezit noaptea! Nu inainte de a rezista eroic timp de 10 nopti. Are nervii tari baiatu' meu si e perseverent, nu s-a lasat pana nu a primit laptic

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

quote:

In rest Catalin e super-papacios, si mananca piure cam 300 g, la o masa, si 2 mese de fructe destul de mari. Cand vede ca pregatesc masa tremura de nerabdare...

I-ai zis bine Papacila! In comparatie cu al tau al meu e "Lincaila" sau "Lingaveala"
Piureul asta din comert o fi gustos, daca-i place...eu nu-i dau decat facut in casa.
Ama, tu ziceai ca-i dai lui Sebitza suc marca Nestle. Tocmai am incercat acum, cand am fost la Valcea, si nu s-a atins de el. E cah. Puiul meu nu bea nici un fel de suc

Mergi la inceput