Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by Olivia26

L5845, nu prea obisnuiesc sa fac urarea asta dar sa dea DD sa vezi rosu mai repede, ca sa poti sa stii exact unde te situezi. Lasa ca prindem noi barza aia pana la urma
.
Merci mult de urare si sa vezi ce o sa pateasca barzoiul ala cand o sa-l ajungem din urma , nici puful nu mai ramane pe el .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nana: testul de ovulatie masoara LH-ul aceasta creste brusc cu 24-48 ore inainte de ovulatie dar nu-ti garanteaza spargerea foliculului. In acelasi timp daca ti-a iesit pozitiv in Z13 (cu ambele liniute la fel colorate) inseamna ca ai ovulat in Z14 sau Z15.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

Nana: testul de ovulatie masoara LH-ul aceasta creste brusc cu 24-48 ore inainte de ovulatie dar nu-ti garanteaza spargerea foliculului. In acelasi timp daca ti-a iesit pozitiv in Z13 (cu ambele liniute la fel colorate) inseamna ca ai ovulat in Z14 sau Z15.

bubuleana

Eu am Clear Blue digital, se introduce testul de ovulatie intr-un suport si apare pe un ecran daca e pozitiv sau nu. Este o linie curba si daca se umple toata, ovulezi, daca s einnegreste doar un colt e negativ.
In Z13 a iesit pozitiva, in Z14 nu am mai facut iar in Z15 era negativa
Nu stiu ce sa mai zic.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nana: in ziua in care ovulezi testul de ovulatie este negativ pt ca el detecteaza LH-ul care creste INAINTE de ovulatie. Testul de ovulatie iti spune ca in urmatoarele 24-48 ore urmeaza ovulatia, cel putin asa e la cele DR. Sigur. La clear blue nu scrie acelasi lucru pe prospect?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu scrie nimic de genul asta, sau cel putin nu imi amintesc O sa dau acum o cautare pe google sa vad ce si cum.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetele, sa va zic o chestie: eu si luna trecuta si acum doua luni am ovulat in ziua in care mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv. Luna trecuta in ziua 18 a cm seara pe la ora 21:30 a iesit testul f. pozitiv (linia de test era mai intensa decat linia de control) iar a doua zi dimineata la ora 7:30 cand am luat temperatura crescuse de la 36.5 la 36.8 si a continuat sa creasca in zilele urmatoare. Deci, clar am ovulat in ziua 18!

Concluzia: nu prea exista reguli! Depinde de organismul fiecareia!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Nana, negativ numesti doar o singura line sau se mai intrezarea, asa vag a 2-a linie? Ma refer la testul facut in Z 15.
Te intreb pentru ca eu nu am avut decit teste cu a 2 linie mai slab colorata decit cea de control. Oricum incerc sa ma conving singura ca echo mi-a spus cu siguranta ca am ovulat. Daca nu ovulam nu tr sa se vada la echo corpul galben, nu? Daca credeti ca gresesc va rog sa ma informati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Daciovi, am citit undeva ca varful de LH poate sa tina si doar doua ore, asa ca daca pierzi momentul nu mai iese pozitiv. Si mie mi s-a intamplat sa iasa liniuta de test mai pala decat cea de control dar stiu sigur ca am ovulat deoarece mi-am facut dozarile hormonale.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Gabitzu37fata. Deci se poate sa ai test negativ si sa fi ovulat. Doamne, abia astept sa treaca cele 2 saptamini sa vad care este rezultatul. Dar pina atunci mai vorbim aici si la "Vine Barza?".
Va pup pe toate si va doresc un sfirsit de saptamina cit mai frumos.Si bineinteles cu teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

daciovi, tu ai facut doar 2 teste de ov; posibil sa fi ovulat inainte de aceste teste; uite despre corpul galben sa te lamuresti:
Dupa ovulatie, foliculul care a expulzat ovulul se intareste si se ingroasa. Poarta acum numele de corp galben, datorita culorii sale. El continua sa secrete estrogeni ca si inainte de eliminarea ovulului, dar mai produce in plus si un alt hormon: progesteronul.
Progesteronul, asociat cu estrogenii, determina o ingrosare a mucoasei uterine. Subtire la inceputul ciclului, ea se ingroasa considerabil dupa ovulatie, formand numeroase pliuri care determina marirea suprafatei sale. Ca urmare a maririi suprafetei, mucoasa uterina devine foarte bogata in glande si vase sangvine.
In cea de-a 20-a zi a ciclului, uterul este pregatit sa primeasca oul fecundat.
Daca ovulul nu a fost fecundat, el nu se implanteaza in mucoasa uterina. In acest caz, corpul galben regreseaza, ceea ce are ca efect scaderea cantitatii de hormoni secretati. Aceasta schimbare hormonala declanseaza contractia uterului si determina degradarea mucoasei. Micile vase sangvine care o impanzesc se rup si sangele care se scurge antreneaza ovulul degenerat spre vagin, o data cu diferitele secretii glandulare. Acesta este fenomenul de menstruatie.

Mergi la inceput