Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 22
L5845 spune:
Avand in vedere ca nu am mai avut CM din luna mai ( diagnostic de menopauza precoce), am inceput un tratament cu BU si Maca acum 2 saptamani. Iar de ieri, am inceput sa-mi iau TB, pentru ca alaltaieri seara, de curiozitate, mi-am luat-o si era 37,2.
Ieri dimineata = 36,6
Azi dimineata = 36,7.
Oare pot socoti ca ieri sau alataieri am ovulat? Ca pana acum nu mi-am mai monitorizat TB.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
Nana: cum spuneam nu e 100% concludent, depinde de foarte multi factori, hcg in sange, urina diluata si mai ales: data exacta a ovulatiei nu e sigura decat daca ti-a fost confirmata ecografic. Esti tu sigura ca ai 11 zile de la ovulatie? Hai nu fi trista ca pana nu vezi rosu in fata ochilor tb sa ai sperante si sa fii optimista
bubuleana
Nu mi-a fost confirmata ecografic, mi-am facut doar teste de ovulatie si in Z13 s-a pozitivat testul. Exista posibilitatea sa iasa testul pozitiv si s anu ovulezi?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
RAMONELLA spune:
Da,asa ziceau fetele,ca dupa ce ovulezi scade temperatura brusc.Deci cred ca ai ovulat.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png
Olivia26 spune:
L5845, cred ca trebuie sa astepti sa vina uratii ca sa incepi monitorizarea sau macar sa o iei mai multe zile la rand ca sa poti deduce daca ai ovulat sau nu. Dupa ovulatie TB creste brusc. Temperatura luata seara nu este elocventa.
Te .
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
L5845 spune:
Saru'mana fata dulce . Atunci trebuie sa calculez vreo 13-15 zile, cand daca am noroc, vine si CM ce bine ar fii . Poate da DD si se regleaza si la mine CM ca sa pot spera si eu la BB . Multumesc inca o data pt. lamurire .
Lau-Meli
Idaira spune:
Nana,un test de ovulatie pozitiv nu-ti garanteaza si eliberarea ovulului.Pt asta se face monitorizarea ovulatiei,cind echografic,se poate vedea daca ovulul a fost eliberat sau nu.
L5845 spune:
quote:
Originally posted by Olivia26
L5845, cred ca trebuie sa astepti sa vina uratii ca sa incepi monitorizarea sau macar sa o iei mai multe zile la rand ca sa poti deduce daca ai ovulat sau nu. Dupa ovulatie TB creste brusc. Temperatura luata seara nu este elocventa.
Te .
Pai eu sper sa apara uratii, chiar m-as bucura foarte tare sa vina (ciudat,nu?), iar temperatura o sa o iau in continuare, daca tot m-am apucat . Multumesc de raspuns .Ca monitorizare, nu vreau sa fac aici la mine in oras, ca nu am incredere. Astept sa ajung la Bucuresti
Lau-Meli
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Nana,un test de ovulatie pozitiv nu-ti garanteaza si eliberarea ovulului.Pt asta se face monitorizarea ovulatiei,cind echografic,se poate vedea daca ovulul a fost eliberat sau nu.
Vai Doamne.
Mai am de invatat multe.
Multumesc din suflet.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Olivia26 spune:
L5845, nu prea obisnuiesc sa fac urarea asta dar sa dea DD sa vezi rosu mai repede, ca sa poti sa stii exact unde te situezi. Lasa ca prindem noi barza aia pana la urma
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare