Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Gata si
Care mai e ?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Io nu ma relaxez cu husbandu' in Nu-i genul meu
Pai evident ca il terminam,numai ca mi-a facut Bombo pofta de mancare,stati sa bag niste carburant rapid la bord.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
teolinda spune:
Ia sa vad ce aberati inca 7 pagini?
Ati vazut-o pe Zavoranca aseara la OTV? Doaaaamne cat vorbeste.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Nu-mi aminti noroc ca acum e meci...
irinatunza spune:
Aha, cum plec eu de pe-aici cum va adunati sa stati la vorba. Las ca va tin eu minte!
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
quote:
Originally posted by irinatunza
O intrebare intrebatoare: Cit se misca bebeii vostri noaptea ? Ca Sabina face km , nu cred ca doarme mai mult de 15 minute intr-un loc nemiscata. Uneori ma gindesc sa n-o doara ceva sau s-o manince ceva pe undeva . Ai vostri tot asa plimbareti in somn sunt ?
poze Sabina
Intr-un singur loc poate
Stai linistita ca e plina secta de somnambulo-plimbareti
irinatunza spune:
Teolinda, acusi face Nicolas 1 anisor. Ai emotii ?
poze Sabina
Bombonicaaaa spune:
Eu sunt disponibila aici Ady e cu fotbalul asa ca nici macar vorbitor nu avem . Poate iesim mai tarziu pana la un magazin de jucarii ca zicea ca a vazut el piscina de aia cu bile si vrea sa-i cumpere Jasminei .In ultimul timp tot i-am luat jucarii asa ca nu stiu ce mai aduce mos Nicolae si
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Am sa ii zic ceva lui Maraki,dar dureaza pana compun,numai bine termin bucatoaia de cascaval pana atunci.
Sper ca se mai aduna lumea p-aci intre timp.
szaboali spune:
Bianca imi pare rau de printesa ta
Mai fetelor va ajut si eu la aberat
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU