Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, fain daca ai gasit computador asa ieftin, ca eu am vazut ceva ca a lui Moni la 250.000 lei. Si am gasit si pitici la 120.000 si papusa mergatoare la 250.000 lei.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Si tot nu m-am hotarit ce sa-i iau ca ea oricum nu se atinge de jucarii. Papuci, carti, reviste, cabluri , oale, farfurii si sa cotrobaie prin sertate , astea sunt pasiunile ei.
A, si uitam, tractiunile la bara.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Si eu am gasit pitici cu alba ca zapada la 130 de mii.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

La Multi Ani! la toate Andreele si Andrei, mamici si pitici

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

O intrebare intrebatoare: Cit se misca bebeii vostri noaptea ? Ca Sabina face km , nu cred ca doarme mai mult de 15 minute intr-un loc nemiscata. Uneori ma gindesc sa n-o doara ceva sau s-o manince ceva pe undeva . Ai vostri tot asa plimbareti in somn sunt ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana a adormit in sfarsit,acum fug sa ma scufund ca e plina

Ali laptopul a costat exact 150000 si al meu Si piticii 90 si papusa umblatoare 180000.
BIANCA imi pare rau de printzesa,stiu ce inseamna Sper doar sa nu ii creasca ,precum mie

Revin (inspumata )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni, se inspumeaza si Ghita cu tine ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Vad ca ati plecat toate, care sa se inspumeze, care sa doarma, care sa sarbautoreasca.
Pupicei si noapte buna

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

A papat printesa , am papat si eu salata , acum ar merge un somn si la mine dar nu cred ca vrea fata mea sa doarma asa ca nici eu nu servesc .
AnaS ziceai ceva de terminat capitolul pana la 12? Pai da tu unde ai disparut ?
Ursulina ai disparut la fel de repede precum ai aparut zii si tu doua vorbe , ce face Raisa, ce mai faci tu ... hai nu fi zgarcita la vorba
Moni sper ca te bucuri de baia cu spume , cu Ghitza sau fara e relaxant
Bianca , i-mi pare tare rau pentru Sandrutza

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu tot o astept pe Moni. Care de altfel zicea ca terminam capitolul inainte de 12 si ce ne facem. Si acum se inspumeaza.
Tu mancai, nah

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput