Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
bebeianfeb spune:
ULTIMA ZI DE VOT
SPIRIDUSI (15) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova, Pisoi, Micio, Anasol, Irinel, Szaboali, Oachi, Acina
CLOPOTZEI (7) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas, Anymony, Irinadum
BULGARASI (7) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca, Teolinda
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
INGERASI(1) - Paula
ELFI () -
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI
ALINTATI () -
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca, Anymony, Micio, Irinadum, Irinel, Teolinda, Szaboali, Oachi, Acina, Paula
silvi_2005 spune:
Vad ca spiridusii sunt la putere f bine, imiplace cum suna, eu oricum il alint pe Alain spiridus, strumf, ingeras, ursulica si ce imi mai vine mie prin minte(purcelush atunci cand nu papa)deci din punctul meu de vedere toate erau ok.
Va sarut pe toate si va doresc o noapte buna,
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
teolinda spune:
ANDA( mi-e dor de tine raaau de tot), DEEA si URSU si
Tuturor bebeilor cu numele Andrei-Andreea, sa cresteti mari, frumosi si destepti!
Eu n-am nimic impotriva Spiridusilor dar sa nu se supere Irinel pt ca Ilinca ei era SPIRIDUSA asa cum sunt ai nostri PAPANASI,GOGOSARI etc...
Daca as mai putea vota inca de cateva ori cu... BULGARASI
MONI - pe nenorociti.
Peste o sapt. Nicolas face 1 anisor. Doamne ce emotii am! Cand uit la el si vad ce traznai face si cand ma gandesc ca anul trecut era in burtica cumintel si mai dadea cate un sut din cand in cand.. delicat. Acum suteaza in toate bilele pe care le gaseste prin casa.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
asteryaro spune:
Silvi, fa-te bine repede! Ce noroc ca tu ai o soacra buna.
Maine abia astept sa iesim la parada militara, trebuie sa aflu la ce ora este.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
szaboali spune:
Noi astazi am fost cica la Billa ca s-au deschis astazi doua si pe cand am ajuns ce credeti?....statea lumea la coada dupa cosuri cand am vazut am tot plecat inapoi acasa si plecam maine ca tre neaparat sa ii cumpar si eu utut.
Astazi fiind ziua Iarinei de nume i-am cumparat un leptop ca si al lui Diana....Moni cat ai dat tu pe el? ca eu l-am luat cu 150.000 lei.
Eu nu mai stiu ce sa fac cu fata asta ca ma streseaza deja cu tipetele acum de exemplu urla si se uita la bec si apoi rade tare in hohote
Cred ca ne paste si pe noi ceva raceala...sper sa ma insel dar ii cam curge nasucul asa mai apos.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
irinatunza spune:
Silvi, multa sanatate. Si eu am patit ieri la fel cu burta, anexita mea bat-o vina ce ma bintuie de ani de zile. Si mi-am pus o sticla cu apa fierbinte la burtica si mi-a trecut .
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
asteryaro spune:
Sa va zic si io de soacra mea: ultima data cand ne-a vizitat, mi-a adus 2 pungi de faina si una de orez (de la Economat). Pana aici - frumos. Dar: "arata-mi camara, sa vad si eu". Am ramas interzisa. I-am aratat-o. A motivat apoi ca... vroia sa vada daca am conditii bune de depozitare . Stit ca eu inainte am locuit intr-o pestera, si de aceea cred ca a intrebat .
Sigur ca la copil nu aduce nimic. Nici macar o banana. Si spune ca-i "dragut". Si-i mai spune "jambonel" . Astea-s momente de maxima tandrete intre bunica si nepot.
Ha ha ha.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Soacrele .... mare problema pe aici cu ele. Eu sunt multumita de a mea, probabil pt. ca e la distanta si ne vedem de citeva ori pe an. Inainte eram si io asa rea ca voi doua, Maraki si Denisa, insa mi-am dat seama ca tre sa fiu mai intelegatoare cu oamenii mai in virsta ca asa-s ei. Mi-am dat seama ca tot plingindu-am de ei, il faceam pe sot sa sufere. ca oricit ti-ar da dreptate in unele chestii, sotul sufera pentru ca is parintii lui.si-l doare sa te auda mereu ca esti impotriva lor. Si nu e drept fata de el . Nu va suparati pe mine ca v-am facut rele
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina