Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Eu mai sunt p-aci ca a venit frate-meu si il mai oboseste Diana pe el un pic
IRINUTZA ce sa aiba? E ok!
Diana a mancat 2 portii de piureu de fructe azi,ca la amiaza Ghitza i-a dat din borcan piureu de orez cu banana si pirsici - la el daca era orez - e piureu de legume
Si acum seara a bagat un farfurioc urias de cereale ,nu-mi vine s acred!
Pleaca fratelo,merg sa o culc,dar revin ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni tu ieri ai citit tot ce am scris in 5 minute.
Nu imi faci si mie rezumatu ca am o lene...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
asteryaro spune:
Monica, pai cred ca fratele tau a plecat drept la somn, obosit fiind de Dia, ca doar ea nu trebuie sa doarma.
Ma bucur ca papa bine.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
andiaroro spune:
bianca-vezi ca moni face rez numai pe 500 min cu transp asigurat, net inclus, idem tichete+ cioco bonus
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
A deranjat-o ca trimit pt. Robert bani de autocar, nici macar cu avionul nu vine, imi tine cont la 100 euro pt. ca ne ajuta? I-am spus ca nu e treaba ei daca mananc eu paine cu unt si fac economie sa trimit banii de bilet si banii sant din alocatia lui Angelo si cei 300 care mi-i da statul pt ingrijire copil Vreau sa-i dau interzis sa mai vina pe aici, oricum a spus de Robert si asta inseamna ca mi-a declarat razboi L-am sunat imediat pe Giorgos si i-am spus sa o puna la punct, auzi la ea ca trebuie sa stie tot ce facem ca santem o casa ...i-am zis ca santem 2 case si nu e treaba ei ce fac eu cu Giorgos, raportul nu il dau Daca vine pe aici cred ca-i spun sa nu mai vina....are ceva de trimis sa vina barbata-su...daca mai vor...daca nu asta e.....mai bine lipsa....ma duc sa stau cu Angelo sa doarma, a facut baita, a papat si ma asteapta
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
silvi_2005 spune:
Moni eu sunt ceva mai bine, multumesc pentru intrebare si va multmesc tuturor ca v-ati gandit la mine.
bebe doarme deja, fericit ca i-am facut baita ca aseara a ratat-o din cauza racelii.Azi a papat ceva legume la cuptor cu ficatel de pui si ceva iaurt, in rest laptic la greu cum e obisnuit.
Eu tot ce sper e sa doarma bine la noapte ca eu una sunt rupta.sforaie incet dar cred ca din cauza nasucului.
Maine nu fac nimic special, ne vom petrece ziua in familieeu si Alain, cred ca vom avea ceva vizitatori ca sunt veniti in Cluj nasii nostri de cununie de la Brasov.Cred ca si Alain se plictiseste, astept sa-i traca raceala sa-l mai scot in oras, macar prin magazine daca e frig afara ca are si el nevoie saracutul de o schimbare de peisaj.....
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Eu merg la nani ca imi pica ochii in gura si nu sunt simpatica asha
Am fost si cu Sandra la oftamologie, pe mine nu m-a consultat ca nu mi-am gasit biletul de trimitere dar a consulatat-o pe Sandra... Am observat din vara ca nu vede bine la distantza...
I-a dat ochelari, -1.25 la dreptu si -1.25 la stangu. Mai grav e la dreptul dar i-a dat la amandoi la fel ca sa ii fortzeze ochiul.
Am inteles ca cica nu s-ar mai vindeca, ca va trebui sa ii poarte toate viatza Asa a plans saraca ca e nu vrea sa poarte ochelari ca copii o sa o faca aragaz cu patru ochi of of...
1 milion m-au costat ochelari... Asa suparata a fost toata ziua...
De Dani nu mai zic nimic, nu doarme ziua , ieri mi-a dormit 1 ora si 15 minute, azi a dormit 30 min de dimineata in hinta, si pe la ora 15 cumva a adormit iar in hinta ca in patutz urla de numa si l-am mutat in pat asha adormit si a dormit 50 min... Chiar nu stiu ce e cu el, de ce doarme asha putin. Nu inteleg ce s-a intaplat de ce plange cand vede ca il duc spre pat....
Pt azi sunt terminata ca bateria..
Noapte buna la toata lumea
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
ca merit.
La multi ani ! si mamicilor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Vad ca soacrele sunt scoase la inaintare, eu nu ma bag ca stiu fetele ce stiu daca sunt suparate pe ele, Maraki si Denisa sa va treaca supararea. Eu cred ca nu exista socru si de fapt nici parinte caruia sa nu ai de-i reprosat nimic, dar daca in mare sunt cumsecade si nu se sare calul e totul ok.
Cristina, bine ca sunteti mai bine, pupici de la noi.
Ana de France, total Alex...eu habar n-am cand il voi vedea pe Alain sa isi faca provizii de papa, deocamdat fug cu firmitura de papica dupa le prin toata casa.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.