Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multam, Moni, de raspuns. Ma gindeam ca are ceva. Posibil s-o manince si pe-acolo.
I-am facut examen coproparazitologic si n-are nik copilu. Nici un parazit ratacit .
Auzi, Moni, Diana tot asa des se kk-reste ? Ca Sabina luna trecuta s-a kk-rit mai putin , adica de max 3 ori pe zi, si a luat mai mult in greutate. Cu o luna inainte se kk-rea de 5-6 ori si a luat numa 250 g. sa fie o coincidenta ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

ali, mai zi-ne de iarina . inafara de urlat la bec, ce mai face ? ce mai papa ? usturoiul si ceapa mai sunt la mare cautare ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

fata mea a inceput sa tuseasca.
Duminica trecuta a venit o cumnata de-a mea idioata cu copilul racit la noi si cred ca mi-a luat Iarina raceala.Acum face crize...dupa atata distractie

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pe fii-miu or l-au apucat diverse dureri, ori a visat ceva nasol, ca a inceput sa urle acum 5 min. Intre timp s-a culcat la loc, dar....

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Irina pai tocmai ce ma plangeam de emotii.

Bombonicooo cunosc sentimentul.... nici eu nu stiu ce o sa ii cumparam lui Nicolas de ziua lui si sarbatori.

Eu fug ca mi-a venit randul la masaj!

La multi ani de ziua romanilor!Parada frumoasa si petrecere pe cinste. Noi avem in plan shopping dar mai intai.. expediere de puradel la bunici.

Noapte buna tuturor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Si pe mine m-a apucat o pofta de castraveti murati.

poze Sabina

Mergi la inceput

Liliano Aberam mamaaaaaa, stai sa vezi ce repede umplem paginile.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Masaj la ora asta?! Ce fain!

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI ALEXANDRA, BIANCA ANDREEA, ANDREEA MARY,
EMMA ANDREEA, IARINA ANDREEA, ANDREEA!
LA MULTI ANI DAVID ANDREI, ANDREW KYLE,
ANDREI RAZVAN, ANDREI!
Si pentru fetele ce-si serbeaza ziua de nume: Anda,
Andreea (Ursulik) si Andreea (Luna Noua)
Am aparut si eu la spartul targului, ca am avut musafiri (deh, ma mai cheama si Andreea ), noroc ca veneau de la munca asa ca s-au tirat repede. Mi-au pus usa la bucatarie, eu azi n-am miscat un deget (oricum nu prea misc), asa ca sotzul a curatat tot in urma lor in timp ce dormeam cu fetitza, a facut mancare chinezeasca, a pus masa etc. Dupa ce au plecat, a spalat vasele, le-a sters, a refacut masa si acum arata ca si cand n-ar fi trecut nimeni pe aici...asa de repede lucreaza sa stearga urmele...
Am vazut ca ati vb despre socrii, pai cred ca socrela mea e moarta dupa fetitza...si Diana dupa ea, fetelor, cand o vede rade si plange in acelasi timp (la Diana ma refer), asa ceva inca n-am vazut. Da, dar o tine in bratze, se plimba cu ea prin casa, pai eu n-am timp mereu de asa ceva, mai trebuie si o tigara din cand in cand... Mereu imi aduce ceva la fetitza, ii cumpara pantofi, pampers, ii croseteaza hainutze, o adora. Asa ca n-am treaba cu ea, socrul meu e un inger...tot asa o iubeste, ea imi face de papa, mi-ar face totul sa fie bine si nici nu-mi comenteaza nika sau sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala. Pt ca asa e educata, cred sau il iubeste prea mult pe fiul ei ca sa-i faca probleme.
Na, ca m-am lungit cu socrii nepermis de mult.
Astery, vreau sa zic ca ma bucur pt Razvan ca se simte mai bine, nu lasa inca regimul, fara carnitza de pui, doar dupa vreo 3 zile, eu asa as face, nu te supara ca iti dau sfaturi.
Maraki, zau asa, acusica vin sarbatorile si chiar acum ti-ai gasit sa te certi cu ei? Da-i incolo, nu te mai supara ca te simte micutzul si e pacat.
Deea, a ramas Cenusareasa cu un pantofior? Poate apare vreun printz pe la usa...oricum faza e naspa, pe frig sa iei de la un copil pantoful, dar cred ca totusi l-a scapat fetitza din picior, n-o mai lasa singura, asta e sfatul meu. frumoasei!
Scriu mai incolo, ma duc sa mai aerisesc ca e un fum aici...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Irina ai 500 de mesaje! La cat mai multe.

Bagati Ano sa ma mai distrez si io ca de multa vreme n-am mai prins o noapte meseriasa ca in vremurile bune.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput