Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtoase,

am pus 2 modele de botosei pe adresa de mail, eu le-am facut pe amandoua si am ramas multumita, pana acum nu facusem, instructiunile sunt luate de pe la fete de pe net, pt cele interesate multe instructiuni pt incepatori ca mine puteti gasi aici.

monu, sa te bucuri de printesica si felicitari, abia astept sa o vad si eu vineri.
Alinuc, frumos cadou, sa va traisca si tati,.

va pup

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic pune botoseii la mailul comun,sa vada si fetele.eu nu fac ca am multi primiti ,cteva zeci ,dar voiau multe fete sa faca.

36+

Mergi la inceput

aa,a pus si nadiuta modele.bravo! vad ca sunt multe acolo!!! bagati,fetelor!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Aelita, iar o sa zac bolnava de la ce am vazut ca a iesit din mainile tale, bravo esti buna de premiat si mai am o rugaminte ne spui si noua cum ai focut insusi modelul de la caciulita, am vazut ca sunt doua modele?? cand ai timp si placere nu e nici o graba,

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

baticutul de la rochita asta roz? am sa il pun la yahoo la contul comun.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Aelita, am vazut si eu pozele, arati excelent, bine zice Dana ca esti modelul nostru de graviduta! Iar rochitele sunt o minunatie!
Ivona imi pare tare rau ca esti dezamagita de sistemul de sanatate de aici, dar asa cum ti-au zis si fetele din alte tari, asa e peste tot, doar e free; si eu am simtit ca nu mi se acorda atentie la moase, de multe ori pun intrebari moaselor si nu-mi raspund la ele pentru ca nici ele nu stiu; eu daca am ceva pe inima si vreau sa aflu mai multe ma programez la clinica particulara, e scump, dar linistea mea merita tot efortul financiar. Acum pe mine ma monitorizeaza la spital cu eco la fiecare luna, daca am avut analizele proaste, dar nu doresc nimanui stress-ul prin care am trecut la 18 sapt. Cand m-au transferat de la moase la doctorii de la medicina fetala am luat partea buna a situatiei, cum au spus si ei, ca ne vor urmari mai des la spital si o sa nasc cu ei, si asta ma face sa ma simt pe maini mai bune. Eu sunt convinsa ca bebelusa mea e sanatoasa si creste foarte bine, drept dovada la 28 de sapt depasise graficul si era o grasunica. Daca te duci la spital miercuri intreaba-i de analiza pt GBS (group B streptococcus), se face la 36 de sapt, eu am intrebat-o pe moasa la 24 de sapt si mi-a zis ca ele nu fac, asa ca ma duc la privat sa o fac.
Dana merci pentru idee, chiar i-am spus sotului sa nu se intoarca fara vin fiert din Germania ca-l tin la usa si pina nu vad sticla de vin nu-i deschid usa !

Fetelor azi am fost la primele cursuri ptr parinti, mie mi-au placut; ce am aflat nou e ca din saptamina 36 ar fi bine sa stam 30 de minute pe zi in 4 labe sa se intoarca bebele daca deja nu e, sa fie in pozitia cu burta lui spre coloana noastra, ca altfel dureaza mai mult pina face el rotirile care trebuie sa le faca cand iese si e lung travaliul. Si alte trucuri daca trecem de 40 de sapt si vrem sa evitam inducerea, ca aici ne induc abia in sapt 42 . Asa ca de la 36 de sapt incolo o sa latru cate juma de ora pe zi ! Ivona pentru respiratie si alaptare la san sunt alte cursuri, parca mai erau si pentru TENS machine, sa vad cum o sa stau cu timpul poate ma inscriu si la la ele.
Va pup,
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Multumesc tuturor pentru incurajari. Nu mai am mult si scap.

Tzuchi ma bucur ca ai parte de mai multa atentie si ca iti plac cursurile la care mergi. Am sa merg si eu la alaptat, asta e ultimul pe care nu-l facusem. Cat despre TENS, am inteles de la alte mamici ca nu e bun de nimic, dar nu strica sa-l incerci, poate are efect a tine. La tine nu este Lidl si Aldi? La mine sunt in oras si eu ma infrupt mereu din dulciurile nemtesti. Am sa incerc si eu vinul fiert, l-am vazut in raft dar am fost reticenta.

Alinuk intr-adevar asa a zis si moasa la curs ca bebe se linisteste daca e infasat. Si sa ii pui un tricou purtat de tine in patut, ca si mirosul tau il linisteste.

Intrebare: cu ce ies petele de vopsea de par de pe covor? Ca am facut o pozna...

Va pup, noapte buna

Ivona 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Inca o intrebare: stiti ceva despre pregatirea sanilor pentru alaptat? am inteles ca trebuie facut masaj pentru desfundatul canalelor?

Va pup,

Ivona 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ivona, nu le face masaj mama, ca nu e vreo treaba de desfundat canale.Lasa-i in pace, cand vei nasyte da-le cu garmastan sau alt unguent de protectie a mameloanelor si te masezi atunci, dar mai ales sa ai grija sa il tii pe bb la san pana il goleste si de abaia dupa aia il muti la celalalt.Ca sa-l goleasca cand sunt mici poate sa dureze si 20 de min, timp in care poate sa si adoarma, asa ca daca adoarme cand se trezeste ii dai sanul care trebuie golit si de abia pe celalat, asa iti stimulez corect lactatia.

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

tzuchi,fetelor,mi-o iau in cap cu voi!cu atatea laude .
tu nu ai poze la album?poti sa le pui sa le vedem doar noi,adica nu le dai public,si nu le vedem decat cele care avem parola la contul comun.cele de aici de la mamici.
"Asa ca de la 36 de sapt incolo o sa latru cate juma de ora pe zi "

ivona,cred ca nu mai ies petele de pe covor.euam murdarit usa (fiind alba) si nu s-a mai luat,capacul de la bideu,si deasemenea nu s-a mai luat .acum pun ziare peste tot.
pt sani am citit ca nu se face nimic inainte,doar masajele normale pt vergeturi si elasticitate,dar pt lapte,inc anu.

nadiuta,am pus modelul de baticutz-caciulita la contul comun mami_ian_feb2007

36+

Mergi la inceput