Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ivona si alte fete, daca bb vostru se va linisti infasandu-l , eu va dau voua un premiu , din pacate inca mai exista si dr cu conceptii vechi, moase nu mai vorbesc.Era una in spital care mi-a zis sa-i dau cu unguent fenistil in cap pt fontanela si sa-i lipesc urechiile ca e mai bine si asa nu deformeaza cand sta pe o parte sau pe alta(la inceput urechiile sunt f fragile,si mobile).Eu nestiutoare am facut 1 zi asta,pana a venit o dr si era sa o bata pe ea da' si pe mine, cand i-am zis cine ce si cum.Asa ca mare mare atentie, ascultati NUMAI DE UN DR NEONATOLOG de incredere.

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

MA simt mare si greoaie si gafai, si nu pot sa dorm pe nici o parteeeeeeeeee...si vai de somnul meu si Ingrid ma ia de noua maine........offfffff...

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Fetele cu tricotatul!

Am pus pe mailul comun un model de botosei pentru pitici! Succes!

Si pana ma trezesc eu dimineata, nu scrieti in disperare...please!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Aelita am incercat eu ceva ceva...si daca bombonica roz esti tu, inseamna ca am reusit...daca nu...

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Mama mia ...da ce rabdare aveti cu tricotatul...sunt frumoase ,da eu nu sunt adepta lor deloc...nu stiu ,mai frumoase sunt alea de cumparat.

Oricum bafta la tricotat!

Nu pot sa dormmmmmmmmmmm ...........

AniS 33+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis,contrar a ceea ce pare,la tricotat nu e nevoie de rabdare,pt ca exact asta nu am eu.cand deja stii ce faci,te relaxeaza,deci e nevoie de om cu nervi,nu cu rabdare :)
eu fac in timp ce ma uit la tv,sau in timp ce citesc o carte.deci efectiv dau din maini.de fel fac mai multe luctruri deodata,altfel ma plictisesc la filme..sau mananc continuu.
pe vremuri era bun pt a ma lasa de fumat asa.deci imi toaca nervii.
cat despre cele cumparate,bineinteles ca sunt frumoase,doar ca nu sunt ideile mele,si cand am o idee,trebuie sa o fac,daca nu gasesc exact acelasi lucru in oras.
la caciuli,in afara de flausate sau din alea de purtat prin casa nu am gasit.
rochite din tricot gasesc ceva,dar de la 6 luni in sus.nu pt noi nascuti.
ei,si oricum am dulapul plin de cumparate,trebuie sa aiba si ceva de la mine.
imi fac damblaua la prima fetitza ,ca apoi poate vine baiatul si gata,ma potolesc .

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

schimb capitolul !

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

VA ASTEPTAM LA UN NOU CAPITOL , AICI !

Mergi la inceput