Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 27
criss68 spune:
quote:
Originally posted by monu
In atentia mamicilor de baietei. Va fac cunostinta cu o domnisoara.
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20061204&ctime=100154" target="_blank">profil de dra
si.....
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20061204&ctime=100157" target="_blank">fetisoara de bb
Monu mami deAlexia Ioana
si![]()
Iulia Antonia
Monu, e bestiala bebelusa ta! E o frumoasa, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Pacat ca nu am baietel.
criss
33s cu
Ligia
alinuk spune:
pai am facut asa...
de la prietene cu experiente am aflat ca cele mai bune body uri de bumbacel sunt la rombaby (sa nu luati de alea de la Zet - made by andreea esca - ca sunt lataretze la gatuz si stau lalai) si am cump un body de aici si m-am dus la inscriptionat. Toata afacerea in mag Sir (de langa Cora Militari). 12ron bodyul +12 ron inscriptionatul - in 15 minute s-a rezolvat (10 minute normal) (asta ca am stat, cu gura pe baietzi sa fie fontul ala...culoarea aia, centrat asa.... cred ca m-au injurat..dar ce mai conteaza!!!)
yupiiii

monu,
ma inscriu intr-o audientza cu ficioru meu!! e o dulceatza... apropos de pozitia lor acolo, sotziunea mea se tot vaita ca o avea copilu' loc, ca stai draga relaxata sa nu-l strangi cu usa acolo...etc.... Stiti ce am citit? Ca atunci cand e mic si plange de nu mai stii ce sa-i faci sa-l legi fedelesh sa nu mai aiba spatiu de miscare...cica s-ar simti ca la mami in burtik si s-ar linisti... o fi adevarat!?
alinuk 30+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
A.Alina spune:
Monu, foarte fotogenica fetitza ta!
Flavia, ma bucur mult ca fetitzele tale sunt bine acum. Sper ca de Craciun o sa fitzi acasa toate trei.
Liuda, multumim pt ca ne-ai adus asha vesti bune de la Flavia.
Modelul de bascutza de la Aelita l-am pus eu in mail-ul comun. Cine se lauda ca stie sa faca botosei? Primim te rog si noi un model?
Eu sunt singura saptamana aceasta si nici nu ma simt prea bine. Cred ca o sa stau mai mult in pat. Imi pare rau ca nu voi putea sa intru mai des pe net. 
Alina
32+
aelita spune:
monu,ce poze super ti-au dat cu bebitza din burtica!! clare de tot!! ce frumoasa e !!
alinuk ce tare e body ala cu "eu si mami il iubim pe tati " !!!!
ce ma faceam eu daca aveam baiat? oricum mai vreau unul,si poa sa fie baiat,important era sa ma satur intai de o fata,de rochite,de fundite..
Alina,de cand zic ca descifrez un model din revista,de butusei...
chestia e ca acolo topate ies ca pt 6 luni,eu nu stiu ce masuri au,dar dupa ochiurile lor ....sper sa imi amintesc si sa ma pun pe scris,sa descifrez pe acolo ce si cum,si sa pun un model,apoi sa faceti si voi eventual la jumate de masura..
36+
Messa spune:
quote:Nu stiu cat e de adevarat, dar cred ca in momentele cand cherlaie... e tentant
Originally posted by alinuk
Stiti ce am citit? Ca atunci cand e mic si plange de nu mai stii ce sa-i faci sa-l legi fedelesh sa nu mai aiba spatiu de miscare...cica s-ar simti ca la mami in burtik si s-ar linisti... o fi adevarat!?
anis spune:
monu super poze..
eu am film..da nu stiu pe unde sa-l pun sa-l vedeti
AniS
33+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
monu - stau si eu la coada de baieti pretendenti! Desi, poate mie imi faci rabat, ca am 2 ![]()
aelita - am si eu instructiuni de botosei,dar m-am gandit ca nu va mai intereseaza... Ce zici sa le pun in mailul comun?
Daca da, da un semn si te (va) rezolva mama!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
aventura spune:
Hop si eu azi cam tarziu 
Flavia, sunt superbe inimioarele tale, sa fie sanatoase, sa pape si sa creasca mari!
Cristiana, da cu crema sau mai bine ulei de masline pe sani, o sa se amelioreze! Si pe burtik!
Monu, vaaai ce frumoasa si delicata este printzesica ta!!! iti dai seama ca "live" este de 10 ori inca pe-atat! Il inscriu pe Antonio de-acum sa stii ![]()
Alinuk, foarte foarte dragutz cadoul! Multumim pentru idee ![]()
Noi suntem bine, maine mergem la Iosup. Sper sa ne dea pozici frumoase!!
Aventura
30+ cu 
adela2006 spune:
bineinteles ca nenea cu patutul nu a mai sunat
l-am sunat noi dar nu a raspuns
sunt putin dezamagita desii stiam ca asa va fi
A.Alina eu zic sa intri macar o data pe zi sa stim si noi ca esti bine mai ales ca esti singurica acasa ; intri sa ne saluti 
monu super poze ; parca ma bate si pe mine gandul sa merg la un 4d
aiska e frumos numele nona adelia ( adelia adela era normal sa-mi placa nu ?
) ; am tot vrut sa te intreb cum e vremea pe la voi acum aveti zapada ?
haricleea sunt perfect de acord cu tot ce ai scris tu dar totusi as vrea sa mai stea bebe acolo macar pana la inceputul lui ianuarie ; dar tu oricum erai programata mai devreme la ceza nu ? si eu sunt curioasa cine va fi prima
ce mai face kateryna ?
[b]vreau si eu parola de la mami_ian_febr2007 ( nici nu stiam ca exista asa ceva ![]()
![]()

34+
aelita spune:
quote:
Originally posted by Messaquote:Nu stiu cat e de adevarat, dar cred ca in momentele cand cherlaie... e tentant
Originally posted by alinuk
Stiti ce am citit? Ca atunci cand e mic si plange de nu mai stii ce sa-i faci sa-l legi fedelesh sa nu mai aiba spatiu de miscare...cica s-ar simti ca la mami in burtik si s-ar linisti... o fi adevarat!?![]()
![]()

cherlaie,auzi!!
pun ultima rochita facuta
36+