Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 26
Liuda spune:
am plecat acasa
mancati mai putin, beti mai mult
si fiti cumintele
pa
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 1 zi
Maryela spune:
Cristiana 70 pentru mancarimi eu am cumparat de la farmacie o mixtura mentolata, alba. Pe mine chiar m-a ajutat.
Oana Bucur, multumesc mult pentru raspuns!
33+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Maryela spune:
Mai fetelor, vreau sa vad si eu frumusete de Aelita..
dar nu reusesc, nici logata nici altfel...
.M-am dus la albumul nostru de familie..si..nimic!Cred ca sunt tare cu capul...poate ma ajutati voi...
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Haricleea spune:
Helenutza
multumesc tare mult pt raspuns!!!
Acum sa va spun fetele...daca pana acum stateam fff cumintica din cauza placentei,ei bine acu ca trecuram cu brio peste faza critica mi-am luat lumea in cap!!!ce-i drept ca m-am si plictisit si mi s-a luat de starea asta de gravidie!!!mi-e dor si mie de barbata-meu, de...
,de plimbari la munte si de imbracat omeneste,adica ....un pic mai sexy!!!!
Asa ca vreau sa nasc!!!asa mi s-a pus mie capsa!!Cred ca ajunge cat s-a folosit de corpul meu si ca a fcaut ce a vrut cu el!
Si chiar sut fff curioasa care dintre noi astea mai batrane in saptamani,da startul la nasteri!!!!
Nuuuuuu,nu am uitat-o pe Flavia dar ma refer la sarcini duse cat mai aproape de termen!
Bunnnn acum vreau sa ma invatati cum sa imi bag si eu nr de telefon in listuta...
daca trec mai mult de 2 zile si nu am intarat sa scriu si eu balivernele mele inseamna ca e groasa!!!
va pupicesc!
35+ 
aiska spune:
As dori sa va intreb ce parere aveti despre numele
Nona Adelia?
Sotul a fost de acord cu Nona deoarece suna bine si in finlandeza si oricum este rindul meu sa aleg primul nume bebelusului acesta.El i l-a ales lui Joel.
Sabina
32+
mamica lui Aleksi Joel 
criss68 spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
Am si eu o problema proaspata:
Voi aveti mancarimi de sani? Pe mine ma chinuie stangul, de-mi vine sa ma sui pe tavan! Ce se poate face? Help!cristiana 30+
David Cristian
Eu am trecut de faza asta. Cand nu aveam incotro ma dadeam cu alcool mentolat. Dar in sarcina sugereaza anemie. Tu iei fier? De cand iau Fe am scapat si de mancarimi.
criss
33s cu
Ligia
aelita spune:
aiska,hai c-am invatat si finlandeza ![]()
cristiana da-ti des cu crema,cica se intinde pielea si se rupe,cand te mananca burta sau sanii sau soldurile.da mereu cu crema hidratanta,in ceva timp nu o sa te mai manance,si eu am patit si nu stiam.
daconst eu ziceam ca am burta prea mica,si tu ma lauzi
.
maryela te-au pus fetele pe ganduri,m-au laudat prea mult .asa sunt ele dragute.ca toate sunteti frumoase!
pozele nu apar la albumul comun,pt ca nu le-am pus publice,le-am pus in albumul comun de la yahoo,unde vedeti doar voi fetele de la ian-feb .(albumul comun de la prima pagina,e vazut public de oricine doreste).celalalt,e la yahoo mamicile_ian_febr2007 .ai parola de acolo?
fetelor care mi-ati trimis parola si eu nu reuseam sa intru,e pt ca eu bagam mamicile_ian_feb2007,adica feb in loc de febr ,mi-a luat timp pana am descoperit greseala!
imi pierdusem randarea.
NONA ADELIA E BESTIAL! IMI PLACE MULT!-AISKA
36+
monu spune:
In atentia mamicilor de baietei. Va fac cunostinta cu o domnisoara.![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20061204&ctime=100154" target="_blank">profil de dra
si.....
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20061204&ctime=100157" target="_blank">fetisoara de bb
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
Fete,
da aveti dragilor de palavragit nu gluma...cat am dat io o fuga de la birou dupa moshu' ati umplut deja
vreo 4 pg.... Si ca tot ne-am impiedicat unul de altul uitati cu ce ne-am cadorisit (de fapt destinatarul e tatik)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311177577/photo/294928803861610971/1?change_count=1
Aelita, Dumnezeu a stiut de ce ti-a dat
fetitza.... ai facut niste rochitze bestiale...mai ca-mi faci si mie pofta de o papusica...oricum aveam
Va pupik si fiti cumintzele ca moshu e prin preajma...
Alinuk 30+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos