Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 21
Ivona1977 spune:
Mariana_1976 sotul meu si-a luat anul trecut un pulover misto din lana moale cu fermoar si gluga, frumos de tot, din River Island, a dat vreo £40 pe el, era asa de incantat. Si cand ajungem acasa - made in Romania. Sunt sigura ca daca ai sa cauti bine si in Suedia gasesti din astea. Si am observat ca sunt lucruri de calitate (majoritatea) si nu sunt ieftine...:)
Frumos numele Magda, si merge cu restul numelor...(pe sotul tau il cheama tot cu M?) Esti o fericita cu 4 copilasi, la mine sper sa fie bine fata ca altul nu mai fac, mi-a ajuns.
Va pup,
Ivona 36+
criss68 spune:
Buna seara,
Am fost in oras sa mancam si, cand intru pe forum... ce vesti! Ce bine Liuda ca ai reusit sa afli despre Flavia. I-am vazut si eu bijuteriile, doamne ce scumpe sunt asa mici! Ne rugam pentru voi Flavia, sunt convinsa ca va fi bine, ca vor lupta si ele alaturi de parinti sa fie bucuria vietii lor.
Aelita, ti-am vazut burtica, tare bine mai arati. Nici nu-mi imaginam altfel, dar acum pot afirma ca ai fi avut succes ca manechin - gravidutza. Iar ce iese din mainile tale... no comment!
Iti multumesc si pentru aprecierile la adresa numelui ales de noi, parca de atata intors pe toate fetele nu mai puteam gandi coerent. E greu sa mai gasim unul sa se potriveasca, asa cum ai zis si tu, iar la acesta nu renuntam sub nici o forma - adoram istoria Romei antice, Ligia e un personaj de la inceputurile crestinatatii romane etc.
Catalina, am tot vrut sa-ti spun o chestie si mereu am uitat. Daca poate parea normal sa ai diverse temeri cat e bebe in burtica, in cazul tau vezi sa nu apara simtome asemanatoare si dupa aceea. Se intampla frecvent atunci cand bb a fost obtinut cu mare greutate dupa ani de tratamente. Am citit/frunzarit cate ceva despre depresii si melancolii postnatale pt ca si pe mine ma paste asa ceva si imediat gandul m-a dus la tine. Ia in calcul si posibilitatea consilierii psihologice daca crezi iti va folosi.
Am reusit sa pun poze cu toate hainutele si alte accesorii. Sa nu va mire ca nu gasiti nimic roz, in schimb bleu la greu!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803847666432/18
Mamicilor care nu ati mai dat pe aici de multa vreme, veniti sa completaam rubricile voastre, poate se mai echilibreaza balanta fete/baieti. Voi ati vazut ce multe fete sunt????
pupici! Cred ca revin, sigur am mai uitat ceva
criss
32+ cu
Ligia
Ivona1977 spune:
Mariana_1976 mie imi place Malvina. Si mai sunt aici niste idei e nume :
http://www.babynames.com/Names/Alpha/?let=M
Va pup pe toate, o seara buna,
Ivona 36+
criss68 spune:
Kateryna, daca stai cumintica si eu zic ca vei duce sarcina la termen. Totul e sa ai incredere ca va fi bine pana la final.
Mariana_1976, si mie imi place numele Magda, daca merge si in Suedia e f bine. Si in Romania se fac ecografii cu programare la doctorii foarte solicitati, chiar e greu sa obtii o programare la distanta de o zi sau doua. Uneori ai noroc sa mai renunte cineva. Sunt insa si locuri unde te poti duce pur si simplu, astepti maxim 1 ora si cel putin afli daca e ceva important de aflat. INsa nastere vaginala dupa cezariana nici nu cred ca am intalnit, iar la distanta de 1 an nici pomeneala.
Fetele deci isi pregatesc toalete pentru revelioooon! Waw! Eu nu prea am fost nicaieri de Revelion altundeva decat acasa, pur si simplu nu ma simt bine in alta parte. Ori mi-e frig, ori se fumeaza, sau cine stie ce inconvenient mai apare. Prin urmare nu as sti ce sfat sa va dau referitor la toalete, eu rar investesc pentru toalete de ocazii in general, cu atat mai putin as investi acum cand in mod sigur respectiva haina nu o voi mai utiliza dupa aceea. Eu zic ca ar fi buna solutia data de cineva pe aici cu ceva din voal, negru, marime mai mare - de la mama. Eventual cumparati ceva de acest gen si ulterior o faceti cadou mamei sau cuiva care poarta masura respectiva. Eu ma impac bine cu croitoresele, astfel am haine unicat, exact pe corpul meu, insa uneori ma costa mai scump decat as cumpara de gata. Plus timpul de mers la proba, reviste de moda cumparate etc. Insa asa m-am obisnuit si nu ma deranjeaza.
Daconst, frumoasa dupa amiaza cred ca ai petrecut! Si eu ma abtin greu sa nu beau nimic, dar acum mi-ai facut o pofta nebuna de vin fiert. Nici inainte nu prea beam in primul rand din cauza sotului care este antialcool total si mi-e rusine de el, dar daca vroiam neaparat gustam. Insa acum chiar s-ar supara pe mine.
Ivona1977, de ce spui ca un singur copil ti-a ajuns? Ai avut o sarcina grea? Ca greul propriu-zis nici nu a inceput. Eu am avut o sacina destul de neplacuta cu greturi pana la 5 luni si tot as mai face unul daca mi-ar mai da D-zeu, desi nu stiu prea bine ce ma asteapta. Consider ca am avut o sarcina usoara totusi, in care nu am avut iminenta de avort, nu am cheltuit sume fabuloase pentru mentinerea sarcinii sau tot felul de teste, nu am necesitat nici o zi de spitalizare sau repaus total la pat.
Liuda, eu dintotdeauna am avut dureri la dormitul pe o parte, credeam ca din cauza ca sunt ceva mai lata in solduri. Acum nu ma doare mai tare ca inainte, dar inca mai pot dormi in pozitia 'semiburta' care pare mai avantajoasa.
Va las momentan, dar nu-i sigur ca scapati de mine.
criss
32+ cu
Ligia
aelita spune:
criss,
merci pt aprecieri,dar nici chiar de revista nu sunt![]()
Si tu arati foarte bine cu burtica ,si la fatza arati super,
uite inca o mami cu fetita in burtica si arata bine!!!!,
stiti ca se spunea ca daca avem fete ne patam,ne umflam,ne uratim..
si cu baieti suntem minunate
Discriminare din burta,nene!
si hainutele sunt superbe,cred ca abia astepti sa le vezi pe Ligiuta.
eu as lasa un singur nume.
defapt eu asa ma gandesc la mine,doar un nume.
daca nu mi-o veni ,cine stie ce idee,atunci cand o sa ma uit in ochii ei .
dar deocamdata sunt pt un singur nume.
nu merge linkul de mai sus,nu ai dat public,dar am intrat la album si am vazut.
36+
tzuchi spune:
Liuda multumim pentru vesti si poze! Flavia
sa fie sanatoase si mancacioase buburuzele si sa va aduca numai bucurii!
Bits multumesc pentru link, chiar mi-au placut salopetele si preturile
!
Merci Ivona ptr pont, in final mi-am luat o salopeta de la Mothercare, dar pe pe ebay, e noua si am reusit sa o cumpar la juma de pret, asa ca astept sa vad ce primesc acasa zilele urmatoare! Eu nu gaseam marimea mea in magazin ca o luam si la pretul ala; de pe net adaugam si delivery si mi se parea cam piperat pretul 40£ ptr o salopeta. Ivona chiar ma facui curioasa, de ce zici ca ti-a ajuns si nu mai vrei un bebe?
Dana si la noi este german market, anul trecut ce m-am mai desfatat cu carnati si vin fiert, anul asta tot merg si mai gust si eu o gura doua de pofta! Pe 15 se duce sotu la Frankfurt ptr un interviu si i-am spus sa-mi aduca o geanta cu carnati, ca astia englezesti sunt oribili!
Hai ca ma duc si eu in patut, va pup pe toate!
28+
ylilimic spune:
Si daca nu v-ati amuzat destul, priviti aici o burtica de mamica:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762314476408/photo/294928803849569994/26
O saptamana buna tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adinush spune:
Am pus si eu niste poze de saptamana trecuta cand am fost la mami(pozele sunt facute la o vecina de-a mea foarte entuziasmata de noile mele dimensiuni) asta ca sa nu mai ziceti ca numai voi aveti burti mari..mie mi se pare imensa a mea(si nici macar nu mancasem inainte)
pozici
Adinush
35+ cu
- Ingrid-Eileen
Ivona1977 spune:
Buna fetele,
Tzuchi, ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor. La noi in oras toamna este French market, nemtii nu ajung pe la noi. Eu cumpar de obicei dulciuri de la francezi, sunt mult mai bune decat cele englezesti...(nu ma dau in vant dupa branzeturi).
Criss68 si Tzuchi, nu mai vreau inca un copil din mai multe motive. In primul rand durerile de stomac de fiecare zi si regurgitatul a aproape tot ce mananc (eu am 1m55 si am burta la gura efectiv). Traiesc cu Gaviscon, beau mai mult zmac din ala decat beau apa. Am avut o sperietura cu o scurgere de sange de 10 zile prin 8 saptamani (sper ca bebe e bine), fara cauze - aici sistemul de sanatate britanic m-a lasat in drum complet - nu mi-au facut absolut nimic. Am facut un scan sa vad daca imi trebuie chiuretaj - si bebe era bine; dar si acum stau cu emotii din cauza asta. Deci in tara asta nu o sa mai fac un copil cat oi trai, ca mori cu zile la poarta spitalului. Si mai e si argumentul estetic - nu ma mai recunosc, am celulita si dungi peste tot, picioare umflate ca trebuie sa port papucii sotului (de la 36 la 40 e cam mult nu credeti?), maini umflate - a trebuit sa imi tai verigheta ca nu mai puteam sa o scot, negi pe sani si prin cele mai ciudate locuri, sanii mei arata ca harta Europei si am ajuns de la 53kg la 74 (asta era prin sapt 26). Acum cred ca am peste 80 kg ca nu am curaj sa ma cantaresc. Sincer sper sa nu mor la nastere, la cata grija si atentie medicala am primit pe toata perioada sarcinii. Adica la ultima intalnire cu moasa mi-a luat tensiunea si a ascultat inima copilului si gata asta a fost tot (saptamana 32). Nici macar nu mi-ar fi dat numarul de telefon de la spital daca nu-l ceream. Pana acum nu am facut nici macar un singur examen ginecologic. Asta a fost argumentul medical. Si in fine argumentul financiar: nu cred ca ne permitem un al doilea copil - trist dar adevarat.
Miercuri am programare la spital asa ca am sa imi scot parleala am sa imi fac lista de acasa si ma urc pe masa sa se uite si la mine un doctor sa stiu si eu ce e cu colul, cu placenta si alte chestii normale pe care trebuie sa le stie o gravida in saptamana 37.
Tzuchi sper ca tu ai experiente mai placute.
Noapte buna, aveti grija de voi, va pup,
Ivona 36+