Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 22
aelita spune:
ylilimic ,ce mamica haioasa!
adinush,ti-ai pictat burtakul!!!
Ivona,trec toate,.ai sa vezi.si ai sa uiti!
stai linistita,ca asa e cam peste tot,cu controalele,medicii.dar daca toate femeile nasc asa,in tarile astea,o sa nastem si noi la fel,nu?fara incidente.sa vezi ce bine o sa fie!
nu am mai stat de mult atat de tarziu.ma duc la culcare.somn usor.ne vedem maine(adica azi).
36+
gabriela_s spune:
neata fetelor!
ma bucur asa mlt ca flavia e bine,si ma bucur sa vad poze cu buburuzele ei
ce frumos ca le va avea acasa de craciun!
eu nu am facut nimic extraordinar week end ul asta,nimic nou la orizont.am inceput numaratoarea inversa...
mai am 30 zile!
am pus si eu niste poze noi in album dar uitasem sa le fac publice,cred ca acum se vad (e o burta mare).
revin mai incolo ca mor de somn,poate mai apuc sa dorm nitel...
pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
35+ 
Catalina spune:
Buna fetele,
In primul rand vreau sa multumesc Liudei pt ca ne tine la curent cu vestile despre Flavia. Ma voi ruga pentru ele, sper sa fie acasa de Craciun, sanatoase tun. Uite si poezia. :)
Criss, m-ai intuit f bine. Eu am facut terapie mult timp si m-am mai redresat cat de cat dar in ultimul an si ceva nu am prea mai avut bani (e destul de costisitor). Insa sa stii ca chiar sambata cand eram la Iosup la cabinet ii ziceam sotului ca cred ca nu e o investitie asa de proasta sa ma reintorc la terapie. La mine nu e vb de o anumita situatie ci de un anume fel de a fi care se aplica pur si simplu pe diverse situatii. F periculos. Si mie imi e tare frica de depresie post natala, sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec sau sa nu ma loveasca chiar asa rau.
Haideti sa va spun ceva si sa va cer si voua o parere. Pana deunazi, cand dr mi-a zis de circulara, cand spuneam celor din jur ca imi e frica de asta sa nu se intample ziceau "haide mai, si daca se intampla nu e mare lucru, multi copii au si se nasc normal". Acuma, cand le-am spus ca asa este, fac niste ochi mari, mari si zic "pai si? nu te opereaza mai devreme? Doamne fereste sa nu se intample ceva?" Si astia nu sunt de pe strada. Vorbim de mama, bunica, cea mai buna prietena etc. Eu una nu stiu ce ar fi mai bine (desi ma indoiesc ca l-as putea convinge pe dr Radoi sa scoata pe bebe pana crede el ca e timpul - el m-a chemat la eco abia pe 20, va dati seama): sa stau asa si sa ma duc cand zice dr la ceza sau sa ma rog de el sa mi-o faca cat de repede, avand in vedere ca bebe ar avea greutatea ... Ca io ma gandesc ca si drii astia, stiu ei de ce lasa bebeii sa stea in burta acolo ... dar pe de alta parte, oi fi inconstienta? Voi ce ziceti? Oricum, sunteti mai in problema decat mama si bunica si chiar prietena mea asa ca am zis sa va intreb pe voi mai degraba ... Voi ce ati face in locul meu in situatia asta.
Va pup si sa aveti o zi buna,
Catalina 35+
cristiana70 spune:
Bravo burtoasele, iar ati pus-o de o gramada de pagini, cine sa tina pasul cu voi?!
Noi am schimbat vineri prefixul, adica am intrat in ultimele zece saptamani, si parca cu ocazia asta micutul a inceput sa-mi faca program artistic mai dihai ca niciodata. Ieri dimineata m-a trezit efectiv cu suturile lui, nu sunt convinsa ca nu si-a schimbat din nou pozitia, ca a vaslit, nu gluma.
LIUDA, iti multumim petru vestile de la FLAVIA, transmite-i toate cele bune din partea noastra, sanatate multa pentru ea si minunatele ei fetite!
Fetele care va luptati cu garderoba, eu port pantaloni de la IANA, sunt inalti pana sub sani si eu personal ii gasesc deosebit de comozi. Toti sunt fara fermoar/nasture pe burta ci lateral, cred ca nici nu as suporta asa ceva. Am si salopeta de la ei, foarte comoda si calduroasa, dintr-un fel de doc moale. Mai prost stau la capitolul incaltaminte, ma bucur ca anul asta a aparut o gama intreaga de ghetute comoode si pentu femei, ca pana acum trageam cu ochiul la incaltamintea de barbati!
cristiana 30+
David Cristian
cristiana70 spune:
Fetele care mai sunteti in campul muncii, cat timp mai mergeti la servici? Eu am hotarat ca daca ma tin balamalele, sa ma tarasc pana prin 15 ianuarie, ca sa-mi ramana cat mai mult concediu pe postnatal. Oricum, am senzatia ca daca stau pe acasa risc sa ma anchilozez si mai tare, plus ca pun la socoteala "chemarea frigiderului", care nu e de neglijat... Apropo, soldul meu stang a luat-o razna, pocneste noaptea cand ma ridic din pat, nu mai stiu ce sa fac. Iar acum ma trezesc de cel putin doua ori pe noapte...
Ah, era sa uit, am dat si eu azi-noapte in arsuri de stomac, si eu care credeam ca sunt altfel...![]()
![]()
cristiana 30+
David Cristian
Daconst spune:
Criss,ce hainute minunate ai...super,super.Tare mi-au placut!
Tzuchi,spune-i la sot sa-ti aduca vin fiert de aici,daca e prin zona.Se gaseste gata preparat,trebuie doar incalzit.E tare bun si ieftin.Se gaseste la orice magazin,gen Aldi sau Lidl...
Cristiana,felicitari pentru prefix!
Ivona,nu cred ac trebuie sa fii dezamagita de sistem,pentru ca asa cum spunea si Aelita e peste tot la fel afara.
Nici aici nu se da nimic de sustinere a sarcinii si sangerare am avut si eu la 8 saptamani,dar am dedus ca era un fel de ciclu peste sarcina.Neplacerile sarcinii le poti avea in orice tara,daca e sa le ai.Doar situatia materiala conteaza,daca e sa fie un motiv care ar conta si la mine.Sper ca dupa ce iti vezi puiutul sa uiti tot ce-a fost neplacut in perioada asta.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
Salina spune:
Buna, am avut si eu niste stari cam naspa ultimele zile asa ca am ocolit sa scriu pe forum ca sa nu indispun lumea in jur.
Dar asemenea vesti nu puteau trece fara felicitarile de rigoare din tot sufletul pt Flavia si micutele ei printese. Sa-ti traiasca si sa creasca mari-mari, si sa va aduca bucurii maxime!!!!! 
Cata - ai putea sa-mi trimiti ID-ul tau de Messenger pe PM?
Gaby - si eu am inceput numaratoarea inversa. Pe 12 merg la nenea dr. si sper sa-mi spuna cand ma asteapta la spital. Eu sper sa fie dupa Craciun totusi, astfel incat sa pot sa fiu si eu de sarbatori acasa. Asa ca si eu ma uit pe calendar si ma gandesc ... AMR ...
Am citit povestea Marianei si-a Lilianei si mi-au placut tare mult. Ma emotionez si-mi dau lacrimile de fiecare data cand citesc asemenea povesti. Ma rog, eu sunt mai sensibiloasa din fire, in special la astfel de povesti.
Asa ca te inteleg draga Eli si pe tine cu astfel de stari care ma mai incoltesc si pe mine uneori. Am norocul ca il am pe David care ma scoate urgent din orice stare proasta cu dragalasenia lui. Dar mi s-a intamplat sa plang cu el in brate de cateva ori...sa plang de fericire, va vine sa credeti!?!?!
Adinush - un
special pt tine.
Mariana - nu stiu daca la noi, in RO, exista medici care sa riste o nastere naturala dupa o cezariana. Eu am intrebat si unul chiar mi-a spus ca nu vrea sa ma aiba pe constiinta, sa-i mor pe masa. Distanta la tine e si mica, de 1 an doar. Poate ca firea ta sportiva te va ajuta desi eu sper ca medicul sa se razgandeasca si sa-ti dea OK-ul pt cezariana. Cred ca esti tare ingrijorata din cauza asta, nici nu vreau sa-mi imaginez ce o fi in sufletul tau. Totodata, inca de la inceput, mi-ai parut o tipa puternica. Personal, te admir mult 
Va mai citesc si revin, asa e cand scrii rar, e greu sa tii pasul cu raspunsurile. Uitati-va si voi la semnatura mea
. Mie nu-mi vine sa cred!!!!!!
ALINA
36+ 
Daconst spune:
Messa,asteptam poze...sa nu crezi ca scapi.![]()
Ylilimic,super burtica ai...ma omori cind vad cit esti de slaba in rest.Doar burta e de tine.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
ylilimic spune:
dana - sa spun oare multumesc?! Cand ma gandesc ca o sa-mi spuna doctorul in continuare ASCHILAMBICA nu stiu daca sa ma bucur sau nu... Oricum am mai luat 1 kg, in total 9! SSSttt! Sa nu mai spui la nimeni, nu vreau sa se supere fetele pe mine!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Amaya spune:
Liuda, multumim de vesti! Cu toate ca sunt slabe sansele ca Flavia sa fie acasa cu puiutele de Craciun, Slava Domnului ca sunt bine si sanatoase, asta e cel mai important!
Ylilimic, si eu ca tine in grupa aschilambicilor, insa eu sunt cu 3 kg mai jos dar si cu 3 saptamani mai mica.
Asteptam si eu mai multe detalii de la tine (cred ca a trecut mai mult de o luna), in legatura cu e-mail-ul tau si acele multe alte intrebari pe care ti le-am pus. M-ai uitat???
Despre mine, sarcina avanseaza bine, insa am inceput sa am tot felul de dureri (intepaturi) in partea de jos a burtii. Chiar ieri am observat ca am un punct, sub buric, care ma doare rau, parca as avea o vanataie, iar in dimineata asta m-am trezit cu burta "cazuta", adica mi se pare ca a coborat asa dintr-o data. Abia astept sa ajung pe 11 la control insa maine ma duc sa "donez" iar sange pentru analize si poate ma ciocnesc si de medicul meu si astfel sa ma linisteasca putin.
Va doresc o saptamana minunata!
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele