Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
Messa spune:
Scumpele de ele, fetitele Flaviei, le tin pumnii sa treaca hopul asta si sa creasca mari si frumoase si sa-i aduca numai bucurie mamicii lor!
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Felicitari Flavia, sa-ti traiasca fetitele, ma bucur ca sunteti bine.
Tzuchi, am si eu blugi din Next si am trait bine in ei pana acu vreo luna. Si m-am reprofilat pe Mothercare - au niste pantaloni din tricot care imi ajung aproape pana sub sani. Nu arata grozav dar in schimb sunt foarte comozi, au bata lata care imi cuprinde burtoiul. Si cu un pulover lung merg foarte bine (eu ii am pe cei Yoga, dar am vazut ca au si salopete, daca te simti mai bine in ele.).
http://www.mothercare.com/gp/node/n/42791041/026-9745019-1619629?ie=UTF8&mcb=core
Va pup,
Ivona 36+
eli1977 spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari, sper sa nu-mi mai vina nebuneala.
si multumim Liuda pentru vesti;ce fete scumpe are Flavia!le tin pumnii sa creasca si sa fie sanatoase.
Daconst spune:
Flavia,felicitari..ai niste fetite superbe...sa fie sanatoase!
Liuda,frumos din partea ta,multumim.
Katy,tare rau imi pare de tine ca treci deja prin faza cu contractiile.Sa speram ca se oprescm si te mai lasa pina la termen.Ai grija de tine.
E si luna plina si din ce am citit cam influenteaza si nasterile.
Alinuk,ce te invidiez draguto ca te gindesti la tinuta de Rev si eu ma rog sa nu fiu in camasa de noapte prin spital.![]()
Sper sa o rezolvi cumva,sa nu trebuiasca sa investesti si in haine acum.
Eli,se pare ca e normal sa ai starile astea cind esti gravida...si macar ai avut si motiv serios.Eu,una la fel ma necajeam,asa ca stai calma ca nu esti singura.
Criss,tare-mi place numele micutei,dar ti-am mai zis,cred.
Marinar,asa sa tot fi gravida daca poti sa mai si petreci la restaurant.Bravo tie!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
Daconst spune:
Azi am iesit si eu la plibare prin targurile de Craciun care se organizeaza aici in perioada asta si am baut punch pentru copii si citeva gurite de vin fiert din cana lui tati.Tare greu mi-a fost sa ma abtin.
Of,ca dupa ce nasc,direct ma imbat.![]()
Am umblat vreo 5-6 ore ca nebuna.
Bb acum vad ca se odihneste ca tare l-am purtat azi peste tot.Sper sa nu iasa asa umblaret ca ma-sa ca am pus-o.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
Daconst spune:
Criss,hai cu pozele ca stau pe faza...![]()
Eu tot am mai atasat poze la Hainute,dar n-am mai zis.
Cumpar ca nebuna...are bb haine pina la un an.![]()
Oare sunt singura asa dusa?
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
mariana_1976 spune:
Flavia inca o data felicitari pentru micile printese!Iti doresc multa putere si incredere ca totul va fi bine si veti fi acasa poatechiar de cRaciun!

Ivona1977 cumnata mea care locuieste in UK mi-a cumparat anul trecut cadou de CRaciun niste bluzite si pantaloni de gravida tot de la Mothercare.Si...ce crezi? Pe una din bluzite scria in engleza "Made in Romania".![]()
![]()
Liuda iti multumim pentru stirile de la Flavia.
Ai incercat sa dormi cu o perna intre picioare, sprijinita pe o parte?
Pe mine m-a ajutat.
Catalina te inteleg cu miscarile lui bebe.Si eu sunt panicoasa si as fi mers la ecograf dar aici nu se poate fara programare prealabila sau daca nu suntem considerate urgente.Ce bine ca in Romania va puteti duce repede!
Mariana
27+
mama de Monica, Matei si Markus
aelita spune:
nadiuta,vaai,cum sa dai aparatul si sa nu il mai recuperezi?? ce lume!!
daconst,mmm vin fiert!!!! vreau si eu! cred ca fierb o juma de ceasca,cu scortisoara,fie ce-o fi! ce,n-avem voie o gura,doua?
eu chiar vreau sa iasa umblareata a mea,adica sa nu faca nazuri cand trebuie sa o iau de colo colo,sa se adapteze oriunde,sa doarma pe unde apuca.sa fie mai ca ta-su,asa,sa se adapteze oricarei situatii.(cum s-a adaptat la mine
)
da chiar ca ai luat haineeeee !!!!! frumoase toate!
mariana ai gasit nume pt bebe? e fetita,parca ziceai,nu?sau?
si parca ziceai ca vrei tot un nume cu M,ca ceilalti .
36+
mariana_1976 spune:
Aelita, daca doctorita are dreptate si va fi fetita, atunci se va numi Magda, un nume care exista atit in Suedia cit si in Romania.Pe mine nu ma impresioneaza cine stie ce, dar deocamdata este singurul la care am cazut de acord cu sotul.As fi vrut ceva mai special,inca mai caut...
Ylilimic sper sa iti implinesti dorinta si sa nasti asa cum ai vrea.Eu sunt inca foarte derutata de argumentele doctorilor de aici si sper sa obtin varianta cea mai buna pentru bebe.
In Romania nu cred ca s-ar incumeta nimeni sa ma lasa sa nasc vaginal la doar 12 luni de la cezariana.
Mariana
27+
mama de Monica, Matei si Markus
aelita spune:
mariana,Magda e foarte frumos.
sau Marga .
medicii de acolo sigur stiu ce fac.nu te ingrijora !
36+