Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762359079450
fetele flaviei

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

ALINUK, sa stii ca si eu ma gandeam zilele astea la faza cu imbracatul de sarbatori, pentru petreceri mai bine zis.De revelion si noi mergem la un restaurant cu niste prieteni, asa ca sa nu stam acasa.Am descoperit niste pantaloni de voal,negri, cu talia joasa si o bluza din triplu voal in colturi, peste burta,in sifonier la mama.Mama poarta cam mar 48,asa ca imi vin si cred ca asta va fi, ca nu prea imi vine sa cumpar tinute pe care sa nu le mai imbrac dupa, dar tot tre sa am ceva si pt asa ceva, ca n-o sa ma duc in salopeta acolo.
Poate te ajuta mama ta cu vreo bluzita sau o prietena mai... dezvoltata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor sper ca pozele cu fetitele se vad daca nu - da-ti share, cu toate ca parca am dat! dar eu la cat de priceputa sant.... va descurcati voi ca stiti cum!! Am plecat va doresc o duminica placuta in continuare si sa fiti cumintele !!! Nu va stresati cu hainele ca ce nu v-ati pune - bijuteria de baza - este burta!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Liuda, multumim frumos pt vestile despre Flavia si micutele ei.Am vazut si pozele...niste buburuze mici si dragalase!

Mihaela (30+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

Liuda multam de vesti si de poze.

Kate imi pare rau ca ai contractii, stai si tu cumintica si sa dea DD sa fie bine.

felicitari celor care si-au vazut bebicii grasunei!

eu sunt ok, aseara am fost la restaurant, am dansat m-am simtit bine si bb o data cu mine, ne-am culcat pe la 4 si ea tot atunci. azi a fost ff activa ca ma rugam de ea sa mai doarma ca sa nu ma mai gadile. super senzatii!!!!

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sraluca,hehe somnoroasa mica! asa o sa fie si bebele ! sper,adica..
Vezi si tu maine la serviciu cum iti e.daca nu poti,nu poti si gata! ce ai sa faci? stai in casa pana la final si vedem noi,te scoatem cumva cu macaraua cand ne anunti ca nasti.
ylilimic,sa stii ca eu asa ggandesc,ca eu o sa fiu unul din cazurile alea minunate ,si ca o sa nasc repede si bine si usor si frumos si nemaipomenit si divin Consider ca celelealte cazuri,grele,sunt izolate,si cele bune sunt DESEEEE ,inc are vom intra si noi!
eli
,important e,in crize din astea,sa ai sotul langa tine,sa te sprijine.ai avut si tunevoie de mangaieri,de vorbe bune.si cu ajutorul lui ai depasit momentul,nu e cazul sa ii mai dai tarcoale ce si cum.a trecut,asta e important.
se intampla,din cauza hormonilor.
criss,ma bucur ca dormi bine.si eu am dormit 10 ORE !
"O sa fac o ciorba mai nasoala, poate se mananca mai greu"
Ligia simplu e foarte interesant.Daca va vine un altul in minte,atunci,e ok,daca nu,e destul .Trebuie avut grija ca langa Ligia nu merge orice nume.
Flavia,multa putere,mami !Liuda,multumim pt vesti! saracuta de ea,imi inchipui cat a suferit,si mai ales prin ce frica o fi trecut,sa te trezesti ca ti se rupe apa asa devreme,apoi sa nu respire fetitza..si fetitele atat de mici,doamne,cineva acolo sus le iubeste si a avut grija de toate trei !!!! ma bucur din suflet ca totul s-a terminat cu bine!
mai are inca de tras,dar pericolul ( ca greul inca nu) a trecut !
vad pozele!! vaaai,mititelele,ca doua picaturi de apa,ALEXIA si DARIA !!! SA CREASCA MARI SI SANATOASE!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hei, ce vad eu aici? Trag un pui de somn de frumusete si cand verific forumul... vesti de la Flavia! Multumim Liuda, esti tare dragutza ca ne impartasesti si noua vestile despre micutele "prajituri". Cu toate ca sunt asa de micute, nu par, sunt mai degraba foarte dulci, gingase si au mutrite finute de fetite (o spune o mama de baiat )

aelita - sunt convinsa ca asa vei naste! Tine-o tot asa!

eli - mie nu prea imi sta in obicei, dar acu' vreo 2 sapt am experimentat si eu o depresie de dimineata... Unde mai pui ca mi-am pus muzica de jale la PC si ma uitam si la "Surprize, surprize" Doamne, ce m-am surprins plangand cand se regaseau aia dupa ani si ani... Numai cand ma uitam la Matei, plangeam si mai tare... Noroc ca m-am mobilizat (bietul copil nu avea nici o vina) si am resetat totul, asa ca la pranz trecusem de faza asta! Concluzia: nu esti singura!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

frumoase buburuzele Flaviei sa-i traiasca sa fie sanatoase si Flaviei multa rabdare si curaj.
Liuda, multumim pt informatii
Aelita, l-am dat cuiva si nu l-am mai putut recupera
Katerina, stai cuminte in patut inca nu e momentul

o seara placuta

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Yililimic, frumoase povesti ne-ai dat sa citim speram cu toatele ca asa va fi si la noi nu???
eu mai prind curaj de la asemenea povesti. i-mi fac singura galerie pt curaj.

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Multumesc fetelor ptr incurajari. Va dati seama ca stau cuminte ca doar trebuie sa ajungem la termen, sa ne facem mari si sanatosi.
Liuda, multumim ptr vesti.
Flavia, sa-ti traiasca buburuzele. Sunt dulci foc. Daca nu ar fi hainutele mai mari decat ele ai zice ca sa sunt maricele. Asa le dau hainutele de gol ca sunt micute. Sa va dea Domnul multa sanatate si sa va intoarceti cat mai repede acasa.

32+ George Anelin

Mergi la inceput