Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu pot baga poze, ca asa as fi facut asta din prima, pentru ca patutul si caruciorul sunt in cutii la socri acasa, ca la noi in garsoniera efectiv nu mai incapeau acum..cat o sa fiu eu in maternitate o sa rearanjeze tati camera si abia atunci le aducem (o sa renuntam la unul din birouri , la unul din calculatoare, la bicicleta de camera si sacul lui de box, ca deocamdata casuta noastra e mai studenteasca, asa, da stim exact ce si cum vine aranjat.

cat despre kg..eu am la 28s+ ...18 kg in plus, de era sa ma omoare ginecoloaga..oricum, nu stiu unde le-am pus, ca nu m-am marit chiar atat de mult.

mai, pana la urma nu am vrut nici psihiatrie nici pediatrie nini altceva cem mai era pe acolo..si am ales geriatrie-gerontologie, in bucuresti.doar ca o sa incep rezidentiatul cu un concediu de maternitate

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Aelita pt bb sigur o sa pun toate centurile din lume. si cum sentimentul de parinte ma pune sa ma gandesc la faptul ca daca se intampla ceva cu mine si cu al meu sot, Doamne fereste, cine ne creste colilu'... sigur o sa adoptam varianta centurii.

meg felicitari pt achizitii. deci nu ai rezistat...
din cate stiu eu in orice spital de aici de la noi bebeii sunt facuti sarmalute, deci sunt imbracati cu hainute de acasa numai daca vor mamicile.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi prezente, citesc dar din pacate nu mai am timp sa raspund. BB2 e bine, misca, suntem obosite toate 3, asteptam sarbatorile si stau si ma intreb la cat de scai dupa mine e Alexia, cum se a descurca doar cu tati cand o sa fiu in spital.

Si m-am cantarit si eu de curiozitate. Nu dati cu rosii
29 sapt .... + 10 kg.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Aelita, care curutz ca e catai Banatul. Nici n-ai avea cum sa batzi atata teritoriu, zau asha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Buna fetelor .Am si eu o mica problema : am fost la dr si ne-a spus ca bebelina este bine , are 2100 gr , dimensiunile ei corespun cu varsta de sarcina , dar m-a ingrijorat un pic pulsul ei .Se auzea regulat , dar era doar 127b/min.Din cate am stiu eu trebuie sa fie undeva la 140.Adevarul este ca a fost destul de cuminte (fata de alta data cand misca de nu o putea masura )ne-a salutat un pic cu manuta si atat.Initial m-am gandit ca doarme .voi ce credeti ?
Ati mai intalnit asa situatie ?

33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by ari-ela

Buna fetelor .Am si eu o mica problema : am fost la dr si ne-a spus ca bebelina este bine , are 2100 gr , dimensiunile ei corespun cu varsta de sarcina , dar m-a ingrijorat un pic pulsul ei .Se auzea regulat , dar era doar 127b/min.Din cate am stiu eu trebuie sa fie undeva la 140.Adevarul este ca a fost destul de cuminte (fata de alta data cand misca de nu o putea masura )ne-a salutat un pic cu manuta si atat.Initial m-am gandit ca doarme .voi ce credeti ?
Ati mai intalnit asa situatie ?

33sapt

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Ari_ela,nu cred ca ai motiv de ingrijorare.Pulsul normal la bb-i este intre 110-150.Iar ca sa verifici ca e ok poti sa-ti iei pulsul tau.Trebuie ca pulsul lui bb sa fie dublu la cit ai tu.Deci depinde si de tine cum esti.
Oricum stai linistita ca daca era ceva rau ti-ar fi spus dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Meg, felicitari ptr achizitii. Se pare ca ai luat carucior ca al meu si al Alinukai. Si daca zici ca nu seamana la culori cu cel al Alinei, inseamna ca e la fel ca al meu. Uita-te la mine in poze. In ceea ce priveste coviltirul ( parca vorbim de ultima moda la carute si nu la carucioare ) sa stii ca nu se ridica. Eventual cand e caruciorul facut landou poti sa-i prinzi tu putin "coviltirul" de marginea landoului de la carucior. Dar vezi cum il prinzi ca atunci cand il faci sport o sa se ridice coviltirul cu totul, asa ca trebuie sa-l desfaci atunci. Eu una o sa-l las asa ptr ca mi se pare ok.

32+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Buna fetelor!

Azi sunt din nou singura acasa. Sotul meu a plecat dimineatza la 6 la servici si cine stie cand se intoarce. Ma plictisesc ingrozitor.D-abia astept sa am copilul si sa am cu cine sa imi umplu timpul. Noroc ca acum am mesterii la lucru incelalalt apartament si le fac cafea de cateva ori pe zi si mai conversez cu ei ca altfel as ajunge ori sa nu mai stiu sa vorbesc ori sa vorbesc singura!

Catalina, nici copilul meu nu se mai zbenguie chiar atat de mult de vreo trei zile, dar atata timp cat il simt miscand macar o data pe zi, stiu ca e OK. Sambata viitoare merg la eco 4d.

Alina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza! ce faceti? la barfa?
bai am si eu o intrebare - MICIURIN unde e disparuta! ca e ceva timp de cand nu mai scrie pe aici!!!
eu sant suparata pe voi - adica eu cu 12 kile al burta - care o am, care v-am aratat-o si voi cu 18-20 santeti mai cu talie!!! pai unde e dreptatea fratilor!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor FLAVIA E BINE!!!!
si ea si fetitele sant in evolutie buna - am vb cu sotul ei, in sfarsit a raspuns sotul ei la telefon! Nu am mai intrat in amanunte ca ziceam ca poate nu e frumos, dar i-am transmis multa sanatate ei si fetitelor de la toate fetele de pe forum !!! Nu am intrebat mare lucru dar macar atat stiu ca e bine si totul merge spre bine!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 6 zile

Mergi la inceput