Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu cred ca ma duc acasa !
pentru azi credca facem niste peste prajit ca tot il avem curatat la frigider si am si rati salbatice la fel numai bune de pus la gratar - asta mi-a adus in prieten vanator inrait! Asa ca azi facem mancarica, mancam, sa ne ingrasam ca vacutele si la tv! voi nu va aruncati aici in scris ca apoi sa am ce citi o saptamana.... fiti cumintele si nu va obositi!
noi maine facem exact 33 saptamani!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ne-am intors si noi, bebe e bine. :) Slava Domnului. Nu stiu de ce in dimineata asta eram speriata mai tare ca de obicei.
La 11 jumate ne-a primit dr Iosup, si tre sa retrag ce am zis, a fost ffff calm, ceea ce a contat mult pt ca eu eram agitata, m-a intrebat ce si cum, s-a uitat la inima, i-a masurat bataile, i-am zis si de circulara, a masurat si presiunea in artere si s-a uitat si la col ca tocmai aveam niste contractii cat eram acolo si a zis cuvintele magice "totul este in regula". Mi-a zis ca stratul de "sunculita" de pe burtica poate amortiza miscarile.
S-a purtat excelent si i-a zis asistentei ca nu avem nimic de plata. Chiar m-a uimit.

De asemenea vreau sa imi retrag si cuvintele despre sotz ca nu e o baza pt mine. A fost ffff calm de cand am plecat de acasa si pana la clinica, acolo cat am stat mi-a zis ca ma iubeste, ca sa fiu calma ca totul tre sa fie bine (desi vedeam pe fata lui - doar il cunosc de peste 14 ani- ca ii era o frica si lui ...). Mi-a fost o lectie f buna care m-a linistit sa il vad pe el asa calm. M-am simtit protejata.

Sa va zic cine a inceput sa se miste dupa ce am ajuns acasa si am mancat? :)

Fetelor, poate aveti dreptate cu plimbarea dar uite eu joi am plecat la 9 de acasa si m-am intors la 19 si eram FRANTA si el tot nu topaia. Ieri am avut musafiri toata ziua si tot nu topaia.
Interesanta ideea cu poate misca in somn. Azi noapte visam ca misca, el poate chiar misca saracutul ...

Hai ca va las, ca v-am facut capul patrat. Liuda, iti multumim de vestile despre Flavia, le asteptam ca pe o paine calda. Slava Domnului din nou!

Cata 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Meg eu am nascut la Municipal si am preferat sa folosesc pt bb hainutele lor care erau curate si in permanenta schimbate.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

SI eu am preferat hainutele lor, si fiindca erau curate dar si sa nu aduc eu microbi acasa sau invers.

Cred ca am ales numele bebelinei IARINA ELISA ,va place? asa ca sa-mi treceti si mie numele.

AniS 32+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis ff frumoase prenumele alese de tine.

Cata ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai mai linistit.

Liuda multumim de info. ma bucur ca si Flavia si fetele sunt ok.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anis, monu, sarumana mult de tot de raspunsuri!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aelita pai da, asa mi-a trebuit daca mi-am facut temele si am citit din carti.Am stat acasa pina la dilatatia 8 ca nu mi-am dat seama.Oricum contractiile erau la fel de nasoale de la inceput pina la sfirsit, asa ca nici pe ele nu m-am putut baza sa "ghicesc" cit de dilatata eram.

La a doua nastere merge mai repede, de obicei, asa ca aviz fetelor care au nascut vaginal sub 12 ore.

Anis, imi plac mult ambele nume.Elisa este foarte folosit si in Suedia. De unde provine Iarina?

Megbeng geriatria asta este de viiror ca s-a estimat imbatrinirea populatiei Europene pina in anul 2050.
Iti doresc sa fi la specialitatea care ti se va potrivi.

Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst,o sa pun la alnbumul comun dar nu public,doar pt voi,vreo burta,ceva acolo,sa vad daca reusesc cu parolele,ca data trecuta cu durerile de stomac m-am lasat pagubasa,nu aveam rabdare si nu imi primea..
exudatul asta e vaginal si rectal,se face intre sapt 35-37.am citit si eu pe hartiile alea de analize,ca nici eu nu stiam.plus sangele,tot in perioada asta,pt coagulare si nu stiu ce..alea pe ultima suta de metri,sa fie ptregatiti pt orice ..operatii,urgente..
ce s-o ivi.
megbeng,orice drum alegi,multa bafta ,sa fie cel corect ales ! sa fie intr.un ceas bun! si inca o data,FELICITARI!
Messa "Aelita, care curutz ca e catai Banatul. Nici n-ai avea cum sa batzi atata teritoriu, zau asha "nu s epoate cu voi
ariela,nu stiu cu pulsul,mie nu imi dau detalii,si zau ca e mai bine,am stat mai linistita.medicul ce ti-a zis?
Flavia,ma bucur ca esti bine si tu si fetitele! te asteptam cu drag cand ai sa poti tu sa vii.acum,important e ca e totul bine! multumesc Liudei pt vesti!
Catalina,ma bucur ca esti bine si tu si bebe.vezi ca il simti ca misca atunci cand te calmezi?? cand esti stresata e posibil sa ii transmiti starea de frica,si atunci el sta cuminte acolo,nu misca tare cat sa nu se faca simtit.
cu cat esti tu mai activa,cu atat el NU MISCA.cand esti plecata,nu misca,doarme,sau daca misca,misc aincet si tu ai burta mai incordata si nu simit.apoi tu adormi,sisa fii sigura ca el misca si nu stii.pune-l pe sot sa se trezeasca si sa puna mana pe burta ta,sa o tina acolo ,cand tu dormi.
mie mi-a facut proba asta,si misca de sarea patul,si eu dormeam de rupeam pernele!iti spun sigur! sotul meu radea in hohote,iar fii-sa misca.si eu ma cam trezesc la orice,nu dorm greu deloc.dar in sarcina sunt momente in care habar nu ai cum dormi si ce face el in burtica.
apoi am vazut cand ma trezeam sa merg la baie,copilul misca,adica inainte sa ma ridic din pat realizam ca el misc adinainte,si cand ma ridicam,gata,se potolea.ii place tare mult sa miste noaptea!

va uitati la EUROVISION ???

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si iata-ma-s ajunsa acasa si citesc de zor sa recuperez absenta!
Totusi am sa incerc sa raspund cerintelor:
Dana - pe Matei l-am nascut la 38s si 4 zile
mihacarm - despre durerea din fesa dreapta am mai scris, desi sper sa nu fie la fel la toata lumea. Dar... dupa sarcina cand am vazut ca durerea persista am facut o radiografie si a iesit "spina bifida". Nu as fi stiut de ea, nu e obligatoriu sa doara, insa acum stiu macar de unde mi se trage si mai ales ca nu am remediu pt ea.
criss - multumesc pentru aprecieri, asemenea si celorlalte fete. Nu, nu sunt cadru didactic, si desi imi ridic palaria in fata lor (unii chiar o merita), nu mi-ar fi placut sa fiu.
Vestea despre Flavia ma bucura enorm si desi nu am inteles daca sunt acasa sau inca la spital, sper ca lucrurile vor intra pe fagasul normal cat de curand.

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

buna seara!ma bucur ca sunteti toate bine.aveam si eu o intrebare!cu ce detergent spalati hainele pt bebe viitor?cu cel normal?le putem baga si la masina?
Boi suntem bine,in sapt 32.Sapt viitoare mergem la control.Burtica nu este prea mare,ceea ce ma bucura partial ca sunt inca mobila si activa.
va pup si sa ne fie bine

Mergi la inceput