Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

'Neata fetele la cafelutza

Va scriu repede ca in juma de ora ma duc la gimnastica
Despre centura...acum 1 an si 3 luni am avut un accident culmea in Bucuresti, eram la volan, foarte violent..fara sa am eu sau cel cu care m-am ciocnit viteza mare sau o vina clara...a fost ceasul rau pur si simplu (eu conduc de 10 ani si nu am avut vreun accident in afara de usoare atingeri nu din vina proprie..). Si din cauza ca nu am avut centura pusa, m-am lovit la cap si la picior..Si de atunci tot timpul port centura! Sunt convinsa ca un eventual impact ar avea urmari mai nasoale decat stransura centurii...

Pana acum 1 an gandeam ca voi..acu' ca am patit-o..

M-am hotarat sa mai merg la eco la Iosup o data marti...asa ca sa stau si eu linistita..ma tot rodea faptul acesta..dar si Ionut (sotul) repede aseara: si pot sa vin si eu? Auzi tu intrebare, cum adik sa nu poata sa vina..moare de nerabdare sa-si vada puiul drag inca o data..

Fetele, eu de cate ori dorm doarme si bebe cu mine...adik nu mai misca...oare e ok? Deci serile trecute am dormit cate 10-11 ore si el hopa la fel o data cu mine..Si cand ma trezesc se trezeste si el..

Cu numele suntem tot nehotarati...la Conrad am renuntat ca nimeni nu intelege cand il spunem..

A ramas Antonio (Antonio Ventura), cum vi se pare? Mie imi place mult de tot si Marc dar sotzul meu e rarait si nu poate sa-l pronunte f. bine...

Aventura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Catalina, iti tinem pumnii! Sa ne tii la curent.

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA BURTICI!!!
OANA ,astazi se deschide o maternitate noua in Brasov ,sunt tare curioasa ,am inteles ca e particulra ,deabea astept sa aflu mai multe...,am inteles ca este pe strada cu politia dar nu stiu mai multe detalii...
Eu nu am dormit toata noaptea ,ca sotul meu nu s-a simtit bine....,ieri am reusit si am filmat-o pe bebelina cum se juca ,era cutremur in burtica mea ... Astazi vreau sa merg si eu la Baby Expo ,daca o sa ma simt bine...

CATALINA ,S-AR PUTEA CA BEBE SA MISTE CIND DORMI ,intr-o noapte visam urit si in vis sotul meu ma apasa tare pe burtica si eu eram speriata si il tot impingeam sa ia mana de pe burtica ,ca poate ii face rau lui bebe si defapt ce era ,bebelina mea atit de tare se intindea in burtica si ma lovea ca sa ma trezeasca si bine a facut ca atit de speriata m-am trezit .....,urit vis ....Deci bebei se joaca si noapte cind dormim ,dar fiind obosite se intimpla sa nu simtim..

BURTICI vreau si eu sa pun poze cu burtica dar nu stiu cum,ma puteti ajuta?

CLEO34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Avemtura Antonio suna ff bine, imi place, dar conteaza sa va placa voua ff mult. cat despre bb, esti tu asa sigura ca bb nu misca in timp ce tu dormi? eu cred ca misca din cand in cand.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata!

ce ti-e si cu instinctele astea, mai! de unde ziceam ca nu o sa cumpar nimic inainte pentru bebe, am ajuns totusi sa fac(em) ieri ditamai achizitiile ca tare am eu o stare asa ca nu o sa astepte bebe pana in februarie
asa ca am cumparat pana acum:
-lucursoare bebe de scos din maternitate
-bagajelul de spital
-carucior
-patut

vad ca n-am prea avut somn (si nici stare) asa ca m-am apucat si sa ii spal lucrusoarele...despre care vroiam sa va intreb: le iau cu mine la spital? adica in cele 2, 3, cate-or-fi zile il imbrac cu hainutele de acasa? ca eu am deocamdata un singur rand, ca ma gandisem doar la ziua in care il aducem acasa, nu si la zilele de spitalizare. stie cineva cum e la municipal?

patutul e o nebunie, cu albastru si rosu, se pliaza f f misto, sunt tare multumita de el..in schimb acasa mi-am dat seama ca nu-mi place caruciorul..adica nu-mi place o chestie la el: in spate "acoperitoarea aia" (coviltir, cum s-o fi chemand) nu sta stransa pe carucior, ci libera asa, atarna adica- e de la miniblu, in magazin si pe net arata tare bine- ...ma rog, familia zice ca-s eu nebuna, ca nu are nimic, da eu o tot tin pe a mea, ca daca bate domle vantu asa tare si o ridica..da m-au linistit inginerii din familie ca nu are cum sa o ridice vantul..ca daca e furtuna nu stau pe afara cu copilul..in rest l-am luat exact cum nu vroiam (nush de ce, nu ma intrebati...) adica nu e foarte vesel, e negru cu bej..sotului ii place insa f mult, ca e elegant (asta e drept) si are si ceva portocaliu care il mai trezeste..). imi place ca are si scoica (asta e f f frumoasa) si o ditamai geanta de am indesat in ea cam tot bagajul de spital (in afara de lucurile mele-camasa de noapte, sosete, chiloti).

hai sa nu ma lungesc prea mult deodata..mai citesc din urma sa vad ce faceti voi si revin!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna fetili!

Hop si eu la o cana de ceai si o felie de cozonac...ca daca dulce nu e,nimic nu e.

Catalina,sa stii ca acum realizez ce dreptate are Laura Popy.La mine e exact la fel,daca ma agit o zi intreaga,pai cind ma pun in pat abia mai pot sta de miscarile lui bb.Iar daca eu lenevesc,parca si el e asa.
Iar tu din cite spui ca abia iesi la o plimbare,pai e si normal sa stea bb cumintel.Tin minte ca am fost la o nunta cind aveam vreo 5 luni si am dansat si tzopait o noapte intreaga...ei sa vezi a doua zi ce tzopaiala mi-a tras bb.Deci eu cred explicatia asa.

Aventura
,votez si eu pentru Antonio...suna bestial cu numele de familie!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mda..cred ca am innebunit eu..m-am uitat prin album la carucioarele voastre si tot asa au coviltirul nu stiu de unde am scos-o ca nu e normal al meu, in fine, bine ca m-am mai linistit..al meu e ca al lui alinuk, doar ca e cu alte culori

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Megbeng,poate faci si tu poze cu hainutele si caruciorul...si-ti spunem noi ce-i cu coviltirul.

Eu nu ma pricep la bagajul de spital din Ro,ca aici iti trebuie doar cu ce-l scoti afara si aia ne aduce tati.Eu pleca la spital doar cu bagajul meu.

Ce specializare ai ales pina la urma?Sau inca nu te-ai decis.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst,wow ce burtoc!!!! e mare pt 34!da ti-a tremurat mana,nu gluma! misto mamica!

Liuda
,a ta parca e mai mare
Eu am pus 16 kile si tot ai burta mai mare ca mine! nu te mai vaita de kile,ca nu se vad nici la tine unde le-ai pus! doar pe burta sunt .
deci fetele astea cu miscoci in fund seamana cu mamemel??? ca si a mea sareeee!!
Messa
,daca nu poti,nu poti cu centura,hai ca pe tine nu te bat la curutz.
mariana ai stat ca eroina pana la dilataie 8 acasa ????mama,mama!
Catalina,tu nu innebunesti pe nimeni,draga mea! de-aia suntem aici,sa ne plangem una la alta.
si la bine si la rau,ai uitat ??
vezi ce iti zice medicul.
mai era o solutie,ca sa nu dai atatia bani la eco,si nici sa abuzezi de ele,sa mergi unde ii asculta inmioara,si acolo stii ca e bine de fiecare data,poti sa mergi saptamanal.
marinar
,hai ca nici tie nu iti dau la curutz.dar dupa ce nasti promiti ca puicentura? si la tine si la bebe bine legat?
venele se vad si pt ca pompeaza mai mult sange in perioada asta,stai linistita,ca o sa treca,nu raman asa.si al mine se vad pe sani.din aceeasi cauza ne mai curge si sange din gingii,din nas..nu te speria,ca se face la loc.
aventura,Antonio Ventura e super artistic!
ma bucur ca pui centura!
de nu o sa va terorizez cu centura pana puneti toate!
megbeng "mda..cred ca am innebunit eu..m-am uitat prin album la carucioarele voastre si tot asa au coviltirul "
baga poze sa vedem coviltiru!
esti de coma cu coviltirul hahaaa

35+

Mergi la inceput

Aelito,poate ne arati si tu burticuta macar...
Am citit ca nu te mai doare stomacul...super!
Scriai de ceva analize si de...exudat parca.Ce e ala?N-am intrebat dincolo sa nu ma fac de ras ca-s pe linga.

Catalina,are dreptate Aelita ca iesi mai ieftin doar cu CTG sa nu mai dai o caruta de bani la echo.
Oricum am citit ca bb are pulsul dublu decit al mamei,deci e mare legatura intre cum suntem noi si ei.Al meu avea 140 ieri,dar am vazut acasa ca eu ma invirt pe la 70 in conditii normale.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput